• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırsat olsa aldatırlar mı?

aldatırsa ben kaparım seni:66: rus guzelim benim seni aldatan adamı ben fena yaparım:47:

ohh temem yaa,desene sen şööle:27:

sen kendi fıstıklığına bak bu arada,maşallah fıstııma:nazar:

tamam sen fıstık ben fıstık neydi ben ispanyol sen rus dimi:9:

valla canım ben erkek olsam seni aldatmazdım oyle soyliyim:9: senin kocinde yapmaz zaten:16:

tamam sen fıstık ben fıstık neydi ben ispanyol sen rus dimi:9:

valla canım ben erkek olsam seni aldatmazdım oyle soyliyim:9: senin kocinde yapmaz zaten:16:

espanyola vede rus efet:52:

ay sağol moonum benim,Allah şaşırtmasın adamlarımızı ne diyelim artık..
inşallah o acıyı hiç yaşamayalım...

cok guzelmissin sende ya bende baskaları sandım :16:

mersılerden 5 demett cnm bnm cok saol.. ben sımdı kofte kızartım kocama yarın gece gorusmek dılegıylee hepınızı coookk optum.. tatlı ruyalar...

hadi iyi uykular arkadaşlarım,görüşürüz gene bu topikte belki :16:

büyük konuşmak istemiyorum devir değişti artık kızalrın napcağı belli olmuyo bi erkeği elde etmek için:53::53: biz sevgilimizi ve kenidimizi o duruma düşürmeyiz çünkü hem mantığımızı hemde kalbimizi kullanarak buna engel olurz ama erkeklr öyle değil böyle durumlarda sadece belli organlarının hisleriyle hareket ediyolar ne yazık ki:61::50: hele ki bu ortamda alkol falanda varsa çok fenaa:50::50::50: off allah korusun :50::50:

asla demem.. ama hic ummuyorum..:26:
Allah korusun ve öyle birseyi yasatmasin hicbirimize yaaa :18:
düsünmesi bile kötü ama iste.. icinde varsa elinde sonunda yapar diye düsünüyorum:30:

Yinede benim gözümün kaydigi bir cok kadin varken erkekler haydi haydi bakar arkalarindan diye düsünüyorum:27:

Back
X