fırtına öncesi sessizlik mi ?

hmm86

Benim yerime de sev..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
140
17
118
Merhaba bayanlar;

Annem dün sabah babama bir ilişkim olduğunu ciddi olduğumuzu falan konusunu acmış, herşeyi anlatmış, sen yine bi kızınla konuş demiş... Dünden beri ne ses var ne seda, hiçbirsey yokmus gibi davranıyor, çok iyi davranıyor sadece bazen dalıp gidiyor..Ben yalnız kalmamaya çalışıyorum çekiniyorum çünkü. Sizce bu sessizlik büyük bir patlamanın işareti olabilirmi boshayallersmile

Kızlar 5 ay geçti aradan babam hala onaylamadı kafayı yicem artık arada kaldım coook bi akıl verin

Son düzenleme:
sanmam

25 yaşındasın

normal olduğunun farkındadır sanırım. ama baba işte..

Ama canım "gel bakalım hmm86 böyle böyle bir durum varmış kimmiş neyin nesimiş" diyip karşısına oturtup konuşması gerekmezmiydi sence...böyle yapınca sanki gönüülsüz gibi geldi bana bide demişki anneme neymiş acelesi demiş o kadar ...bide çok şaşırmış ...bu kadar biliyorum yani

Canım tek kızmısın ablan abin falan var mı? Senden önce vs. evlenen olmadımı ailenizden .. Babaları icin kızlar hep baskadır mesela babama birileri kızın büyümüs, genc kız olmus, evlilik cagına gelmis dediklerinde konuyu kapattırıyor ..

Yada birisi sevgilileri olacak dedigin de kızım beni seviyor diyormus :kedi:
Cıktıgım oldugunu bilse cok üzülür herhalde ..mafoldumben

Benim küçüğüm var oda erkek. Hayatımda ilk defa babam böyle birsey duyuyor bende ne üniversitede ne yüksek lisansta böyle bir konuyla gitmedim karşısına hiç babamda öyle bir konu açıldığı zaman ben kızımı başıma yastık yapıcam evlenmicek o derdi. Ama simdi konuyu bile açmıyor, iyi yada kötü bir tepki verse anlarım ama ...ne zamana kadar konusmayacakki yada birsey yokmus gibi davranıcak sonucta bir erkek arkadasım oldugunu biliyor artık kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum eyvahedigeldismile

Tam düsündügüm gibi bir babaya sahipsin canım .. Biraz bekle bakalım olmadı annen söylesin konus kızla falan desin sonucta susmak neyi degistirecek ki , elbet birgün olacak yani .. Of ama bende babamı düsünemiyorum bende ilk kızım ..bilmiyorumkismile

Benim erkek arkadasım simdiden diyor,benim kızımı evlendiremem ya ben nasıl veririm kızımı diyor ..kaydirigubbakcemile3

24 yaşındayım

Doğruyu,yanlışı,iyiyi,kötüyü ayırt edecek yaştasınız,
bir çoğumuz için tam evlilik yaşı,
babanızın sessiz kalmasının nedeni bana göre,
cesaret edememesinden kaynaklanıyor,yaşınız 24 olsada
babanızın daha küçük kızısınız.bu sessizliğin sonucunda fırtına çıkacağını sanmıyorum
ama duygu seli yaşanacak gibi geliyor bana...

ah ah nasılda babamı bilmişssiniz çok duygu adamıdır o, hemen gözleri dolar...Heralde cesareti yok annemde öyle diyor inş bir fırtına çıkmaz ama biraz üzüleceğiz o kesin :sinifsinif:

Seninkide daha şimdiden böyle yaparsa işiniz var valla canım. Benimkiside durutmuyor ne dedi ne dedi diye diyorki birsey demediğine göre cok sevindi diyor =) Bi bilse kopacak kıyametleri ...

Babalar böyledir işte iş ciddiye varınca kızlarını paylaşmak istemezler onların gözünde hala birer küçük kız çocuğu gibi kalırsınız.
Şimdi babanın içinde kopan fırtınayı anlamamak mümkün değil zordur kızı vermek her babanın yaşayacağı duyguları yaşıyor aslında.

ortada henüz ciddi bir adım olmadığı iiçin konuşma gereği duymamıştırzemuszemus

Yani anneniz o zaman tekrar bir konusma yapacak babanızla ne düsündügünü ögrenmeniz acısından ..

ciddi adım için onun tepkisi ve onayı gerekiyor işte ama tık yok bu saat oldu =)

ondan tepki beklemeyin,sevgilinle anlaşıp işi resmiyete dökün .
"2 hafta sonra istemeye geliyorlar" dersen alırsın istediğin tepkiyi.sırnaşık şey

sevgilinin olması baba için olumlu bir durum değildirkaydirigubbakcemile3

sen nasıl ki babandan çekiniyor ne diyeceğini bilmiyorsan, o da belki nasıl başlayacağını bilmiyor olabilir canım. uygun zamanı bekliyordur.. yada ilk adımı senin atmanı yerimseniben

Ciddiliğinin farkındadır canım alısmaya calısıyordur opuyorumnanaktan

sen nasıl ki babandan çekiniyor ne diyeceğini bilmiyorsan, o da belki nasıl başlayacağını bilmiyor olabilir canım. uygun zamanı bekliyordur.. yada ilk adımı senin atmanı yerimseniben

Konustuk nihayet bugün, karşı çıktı istemedi , onaylamadı, annem ve halam da onu desteklediler, kardeşim de istemedi, böyle olucagını biliyordum. Benim fikrimi sordun benim fikrim bu dedi , bir baba olarak beni önemsiyorsan ona göre davranırsın dedi yani ayrıl demek oluyor heralde...çok kötülüyüm çoooook :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…