Ama canım "gel bakalım hmm86 böyle böyle bir durum varmış kimmiş neyin nesimiş" diyip karşısına oturtup konuşması gerekmezmiydi sence...böyle yapınca sanki gönüülsüz gibi geldi bana bide demişki anneme neymiş acelesi demiş o kadar ...bide çok şaşırmış ...bu kadar biliyorum yani
Kaç yaşındasınız arkadaşım??
Benim küçüğüm var oda erkek. Hayatımda ilk defa babam böyle birsey duyuyor bende ne üniversitede ne yüksek lisansta böyle bir konuyla gitmedim karşısına hiç babamda öyle bir konu açıldığı zaman ben kızımı başıma yastık yapıcam evlenmicek o derdi. Ama simdi konuyu bile açmıyor, iyi yada kötü bir tepki verse anlarım ama ...ne zamana kadar konusmayacakki yada birsey yokmus gibi davranıcak sonucta bir erkek arkadasım oldugunu biliyor artık kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum eyvahedigeldismile
24 yaşındayım
Doğruyu,yanlışı,iyiyi,kötüyü ayırt edecek yaştasınız,
bir çoğumuz için tam evlilik yaşı,
babanızın sessiz kalmasının nedeni bana göre,
cesaret edememesinden kaynaklanıyor,yaşınız 24 olsada
babanızın daha küçük kızısınız.bu sessizliğin sonucunda fırtına çıkacağını sanmıyorum
ama duygu seli yaşanacak gibi geliyor bana...
Tam düsündügüm gibi bir babaya sahipsin canım .. Biraz bekle bakalım olmadı annen söylesin konus kızla falan desin sonucta susmak neyi degistirecek ki , elbet birgün olacak yani .. Of ama bende babamı düsünemiyorum bende ilk kızım ..bilmiyorumkismile
Benim erkek arkadasım simdiden diyor,benim kızımı evlendiremem ya ben nasıl veririm kızımı diyor ..kaydirigubbakcemile3
Ama canım "gel bakalım hmm86 böyle böyle bir durum varmış kimmiş neyin nesimiş" diyip karşısına oturtup konuşması gerekmezmiydi sence...böyle yapınca sanki gönüülsüz gibi geldi bana bide demişki anneme neymiş acelesi demiş o kadar ...bide çok şaşırmış ...bu kadar biliyorum yani
ciddi adım için onun tepkisi ve onayı gerekiyor işte ama tık yok bu saat oldu =)
sen nasıl ki babandan çekiniyor ne diyeceğini bilmiyorsan, o da belki nasıl başlayacağını bilmiyor olabilir canım. uygun zamanı bekliyordur.. yada ilk adımı senin atmanı yerimseniben
Ciddiliğinin farkındadır canım alısmaya calısıyordur opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?