- 14 Kasım 2019
- 78
- 43
- 3
- 26
- Konu Sahibi Plutonyendunya20
-
Bunun gibi sorularınız için müftülük hattını aramanız daha sağlıklı olur.Merhaba ben ventolın fıs fıs kullanıyorum astım/bronşit hastalarının kullandıgı ılactan benım alerjik bronsıtım var polenlere parfüm deterjan kokularına terleyınce veya zararlı bır sey yiyip ıctıgımde nefes olarak tıkanıyorum bunu sıkınca hava gelıyor ve açılıyorum. Malum ramazan ayı oruc tutuyorum ama bu ılac aklımda soru ısaretı kullansam orucu bozar mı acaba bilenler var mı ? Soyle bı ılac asagıya resım ekleyeceğim
gargara yapip türkürmek yeterliHemen nihat hatipoğluna bağlanalım
Ventolinden sonra su içmek gerekiyor ama.
Evet bozmaz dedıler cok sıkısmadıkca sıkmıyorum zaten ben hıc bu ılactan sonra su ıcmıyorum o yonden sıkıntı yok :)Geçen senelerde bozuyor denmişti, müftülüğü arayın. Ancak bu ilaçtan sonra su içmek gerekiyor
Aynen İnternette de oyle yazıyorBozmaz çünkü bu ilacı yutmuyorsunuz bu ilaç hava yollarına gidiyor
Aynen o saatlere getırmeye calısıyorum ben deOrucu bozmaz(zorunlu olduğu hallerde kullanabilirsiniz, iftar sahur saatlerine denk getirebilirseniz daha rahat olur içiniz)
Yine de il ilçe müftülükleri çok daha sağlıklı cevap verecektir.
Aynen oyle Allah tabıı kı bılıyorKuzum Allah senin gönlünü ,niyetini bilmiyor mu? Bu ilacı kullanınca doymuyorsun,susuzluğun da geçmiyor,nefsinde korelmiyor..
Yok oyle zorunluluk gerektıren bır sey yok hep olmuyo ara ara oluyor tutabılırım yanıHasta ve ilaç kulanmak zorundaysanız tutmayın
Dinde böyle bir zorlama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?