Bebek İkinci El Fısher prıce dönence satılık !!!

emo07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
161
1
48
Antalya
kızımın yatağına taktık ama kullanmak nasip olmadı hiç, hep odamızda park yatağında yattı ve artık büyüdüğü için kullanmaya zaman olmadı.4 farklı müzik ( mozart,bethoven ve ninniler) tepeye ışık veriyor,uzaktan kumandalı. almak isteyen olursa 80 tl kargo alıcıya aittir.Antalya içi olursa elden teslim edebilirim. $Adsız.webp

arkadaşım bu türkçe mi acaba? açıkcası neyi türkçe bilmiyorum ama sitelerde öyle yazıyor:)

parça ya da aksamında bir sıkıntısı var mı?

pazarlık sünnettir. Son fiyat mı? Malum İstanbul ' a kargo masrafıda var. Zaten yenisi....

merhaba canım , valla bende anlamadım nesi türkçe acaba :)) belki ninnileri kastediyordur onlar tabiki türkçe :)) son 75 tl olur cnm

ilknur akdemir benim özel mesaj hakkın yok mailim egoksoy2009@hot...... diye gidiyor :)) oraya yazarsan sana döneceğim hemen.

canım merhaba dönence satıldı mı acaba?tüm aksamları çalışıyor değil mi?herhangi bir sorunu yok de mi?haberini bekliyorum.tşk.

hiçbir arızası yoktur hatta en fazla 2 kere çalıştırdım kızıma göstermek için. kullanmadığım için çok pişmanım çoookkk :)

Back
X