canim benimmm ben tatli pasta yemek yapmayi cok seviyorumm elimden gelse mutfakta uyucamcokacimcoook:sm_coolyuzdn ekledigim tarifler cogu ben kendim uyudurp yapiom grcekten..mesela bunu tamamen ben kendim akil edip yaptim..evet canim almnyadayim 2.5 yildr gelmisim buraya sendemi yenisin...canim benim abilerim fistikci kuruyemisci antepte yani bende antepliyimm antep fistigi bol canim bizde annemler saolsun izine gittigimde 10 kilo tek bana fistik verirler kavrulmus kabuklu,pastalik kirilmis fistik ici,öyle yani her cesit mevcut bende allah razi olsun verirler bana..fransada lidl var mi?bak carreforura bak orda mutlka cekilmis fistik ici olur tabi bu kadar yesil olmaz bu hakiki yesil baklavalara kullanilan fistik ici bu canim yakin olsak sanada verirdim ama uzagizz:1closedeyes:sen fransanin neresinden canim..?
canim acikcasi üzüldüm tatlinin iyi olmadigna sunu ösylim sana ben almnydayim misafrim cok gider gelir ve kaynnamlarada öylee bende sürekli pratik olsun diye bu tatlidan yaparim cekilmis fistigimda hep hair vardr mutlaka karstrp yapar psiirim..öncelikle sunu söylim sana birincisai senin büyük dedign milföy hamurlari nasildi
yani kücük kare seklindemi eger öylese buzlu olmucak merdanyele cok yavs ekilde acicaksin canim .ama eger uzun rulo milföydendise kesinlikle cok acmicaktin ve merdayneyle odurki üstnden gtcektin canim..
ikncisi herhalde sen cokk kalin sardin veya kalindi hamurun o kadrni bilemm canim..
ücüncüsü canim serbet ölcüde verdigim gbi olcak cnkü dedigim gibi cok serbet gzl olmuyorr baklava gbi oluyor oda agri oluyor yani ben hep yaparim dün yine yaptim inanki kayinbabm dioki bu az gelio iki paket yap bize.,..yani öylee kim istedysede verdim tarf yaptilar cok memnunlar ..bundan benm biseyim yok canim tarf aciklmali verdim...öncelikle firina koyuyoruz önce 100de yavs yavs piscek 10 dk falan sonra 175-200 arasi 15 dk daha pisio bu kadfar canim tmm..valah benim bi sucum yok hep uygulagim tarf canim herhalde trdeki milföylerden olsa gerek...
canim yengec burcu ne kadar güzel olmus inanki dün aksam yedim ama yine canim istedi cnkü cok hafif bi tatli olyor deglmii muhtesem olmus canim elelrine saglik afiyyet bal seker olsun..canim trde nasil buldun uzun rulo milföy hamurunu..ve cok gzl yapmisin...yanliz herhalde fistik harci biraz akiskan olmus oyuzden biarz akmiss ma aolsun yumurta aki vrya oyuzden duruyor tam cikmiyor..harika ....
canim tarifde anlatmistim yine anlatirim seve seve..canim serbetin isisi nasil olmali? birde hangi fistigi kullandin? kase cekilmiss fistik
1 yumurta aki
3 yemek kasigi seker
fistikli harc bumu?
tşk ederim cnm evt çok güzel oldu sayende yeni bir şey daha öğrendim kimsede olmayan bir tarif bu bi misafir gelsede hava atsam yeni tarifimle diye sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile3
uzun milföy diil bu cnm önce 3 adeti yanyana koydum rulo yaptım sonra 4 adeti ..
fıstıklar konusunda haklısın ben biraz fazla koydum ve senden ince kestim ondan taştı bidahaki sefere tecrübe edindim daha az harc koycam a.s.
maliyeti çok düşük bir tatlı oldu hemde çok lezzetli
50 gr. fıstık
1buçuk bardak şeker (buçuğu fıstığın içine biz biraz tatlı seviyoz )
7 adet küçük milföy
1 yumurta
kaydirigubbakcemile5
Sevgili yengeçburcu tatlın enfes görünüyor.Rica etsem tam tarifini detaylı yazabilir misin ----------- 3 adeti yanyana koydum rulo yaptım sonra 4 adeti ------------------demişsin tam anlamadım.Bende yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar işte bunuda ben yaptım kayacım tşk ederim tavsiyen için ailecek bayıldık cokacimcoook
yaa bende hemen yaptım görüntü süper oldu yemede yanında yat
ama tadı biraz tuzlumsu oldu oda sizin şerbet ölçünüzden daa fazla yapmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?