- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ya inanin o kadar hareketli ki.Parkta o oynarken siz de spor yapın diyeceğim de çok küçük
Arabaya koyup yürüyüş yapsanız birlikte
Zaten yeterince koşturmaca var emziriyorsunuz da bence kilo verirsiniz
Ben de gidiyorum diyetisyene is cikisi 5olacak kışa..Spora firsatim pek olmuyor o yuzden listeye tam uysam da 5kilo verdim ..spor yapsam 7 olucakti belki..yani kilo veriliyor..Nihayet depresyondan çıkıp diyetisyene gittim. Bana liste verdi. Gayet güzel uyuyorum listeye. Ancak vermem.gereken 20 kilo var. Ve sabah 8 akşam 5 çalışıyorum öğle. Araları koşa koşa. Eve gelip Bebeğimi uyutup koşa koşa ise yetişiyorum. İşten gelince de Bebeğimi dışarı çıkarıyorum 2 saat parkta oynuyor. Sonra banyo yemek uyku derken çok yoruluyorim is yerinden zaten yorgun geliyorum . Bebeğime.genelde tek.başıma bakıyorum bu arada. Neyse spor yapmam lazım kilo vermek için ama o kadar yoruluyorum ki bebeğim uyuyunca yanına bende sizip kalıyorum. Spor olmadan kilo verilmez mi. Pestilim çıkıyor. Hala emziriyorum bu arada.
Ayda mi 5 kiloBen de gidiyorum diyetisyene is cikisi 5olacak kışa..Spora firsatim pek olmuyor o yuzden listeye tam uysam da 5kilo verdim ..spor yapsam 7 olucakti belki..yani kilo veriliyor..
Tamam teşekkür ederimEmziriyorsunuz ve kosturmacali bir hayatınız var. Sporla olduğundan daha yavaş olur ama kilo verirsiniz. Bu kadar stres üstüne bir de bunu dert etmeyin. Listeye uyum ve çocukla ilgilenin verirsiniz.
Sonradan toparlanir onlarBen hamileligimde tam 22 kilo almistim.Bebegim 11 aylik spor egzersiz yapma firsatim benimde olmadi malesef.Sadece emzirerek tam hamilelikten onceki kiloma dondum su anFakat tek sorun spor yapmadigim icin eski kilomda olsam bile fizigim asla eskisi gibi degil.Sarkmalar ve deformeler cok fazla
Yani emziriyorsaniz ve bahsettiginiz gibi hareketli bir bebeginiz varsa kilo verirsiniz mutlaka.Ama imkaniniz varsa mutlaka yarim saatte olsa spor yapmaya calisin derim ben.Sporsuz kilo verince yukarda bahsettigim durim oluyor ne yazik kiSonradan toparlanir onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?