Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gecmis olsun

yaaa tuh, gecmis olsun.. bir de cocuk psikologuna falan mi gitseniz acaba
Psikolojik oldugunu ne ben ne doktor dusunuyor.
Cocuk cerrahi ile irtibata gecti hastaneden.
Goz doktoruna randevumuz var 2saat sonra.
Pazartesine kadar 2 farkli agri kesici deneyecek. Bas agrisi ile basliyor hersey.

Pazartesine kadar 2 farkli agri kesici deneyecek. Bas agrisi ile basliyor hersey.
Goz bozuklugundan mi supheleniyorlar, oyle bir etki yapar miymis. oyleyse gozlukle cozulebilirse daha iyi

iste tartidaki kilonun onmeli olmadiginin kanitisin sen
kiyafetlerde kac beden giyiyorsun ki?
O kadar spor, chloe ise yariyor
38 beden giyiyorum canım üstüme m beden oluyor alt kısım kot pantolonda 28 beden oluyor.
cloe dedin de ,
cloe burn-out olmus diyorlar,
sedulu hic demiyon, dedikodu anlatsana kiz az
Aaa haberim yok kız 2 ay oldu herhalde bırakalı onu. En son hourglass challenge yapmıştım.
cocuk oyuncaklari ozellikle bir pahali
hot wheels burada sanki daha pahali, sen uygun almissin
Burada 23 nisan indirimi vardı oyuncaklarda öyle aldım yoksa orijinal fiyatı 350 tl diyor

Ah yavrum düzelmedi durumu hala. Göz rahatsızlığı varsa migreni tetikleyebilir. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur.

Bugun hic halim yok ,aclik hissediyorum daha yuruyemedim bile ,simdi biraz cikip gelicez ins. 10 olur

Iyi aksamlar
Simdi girdik eve.
Migren teshisi koydu goz doktoru.
Pazartesine kadar agri kesici ve migren ilaci alcak. Sali tekrar goz doktoruna. Bir kontrol icin daha. Gozluk ihtiyaci var mi ve goz sinirlerinde birsey var mi diye bakcak.

9 bin adimdayim.
Cok acim. Kendime farkli birseyler hazirlamayi gözüm almiyor. O yuzden yumurta yerim

O yaşta migren olması normal mi ?

Ailede var diye sasirmadi. KV cok kotu migren. Kizkardesim de oyle. Benim senede 3-4 kotu ataklarim olur
Neler tetikliyor acaba, bir sure gunluk tutabilirseniz belki tetikleyicileri bulup onlersiniz. Kiymam o yasta cok zor olur
Bende de var, hic keyifli birsey degil gercekten

Geçmiş olsun canım bekliyordun bu sonucu. Migren ağsırına biz dayanamıyoruz, ufacık çocuk nasıl yorulmuştur vücudu. Bizim ailede de migrenli sayısı fazladır. Kızkardeşimde küçükken çok migren ağrısı çekerdi, liseden sonra geçti gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…