Gecmis olsunGunaydin canim ,
Gece atesliydi surekli inledi sahurda tekrar ilacini verip yatirdik ama okula gondermedim yarin iyi olursa gondericem tatil oncesi partileri vardi heyecanla onu bekliyor
Kiyamam yaa ,artik psikolojik olarakta korku basliycak ,onleyici birsey var mi surup filan ins. Iyi doner
yaaa tuh, gecmis olsun.. bir de cocuk psikologuna falan mi gitseniz acaba.Biz doktora gidiyoruz. Adim sozu veremiyorum
Psikolojik oldugunu ne ben ne doktor dusunuyor.yaaa tuh, gecmis olsun.. bir de cocuk psikologuna falan mi gitseniz acaba
Goz bozuklugundan mi supheleniyorlar, oyle bir etki yapar miymis. oyleyse gozlukle cozulebilirse daha iyiPsikolojik oldugunu ne ben ne doktor dusunuyor.
Cocuk cerrahi ile irtibata gecti hastaneden.
Goz doktoruna randevumuz var 2saat sonra.
Pazartesine kadar 2 farkli agri kesici deneyecek. Bas agrisi ile basliyor hersey.
Evet yapabiliyor. Insallah gözdür. 45 dk da olsa eve gidiyoruz biraz dinlenmek icinGoz bozuklugundan mi supheleniyorlar, oyle bir etki yapar miymis. oyleyse gozlukle cozulebilirse daha iyi
Simdi keyfi nasil ,hala bulantisi var mi ins gözdür dedigin gibi cozumu hemennolurEvet yapabiliyor. Insallah gözdür. 45 dk da olsa eve gidiyoruz biraz dinlenmek icin
Suan iyi. Agrisi kalmadi. InsallahSimdi keyfi nasil ,hala bulantisi var mi ins gözdür dedigin gibi cozumu hemennolur
38 beden giyiyorum canım üstüme m beden oluyor alt kısım kot pantolonda 28 beden oluyor.iste tartidaki kilonun onmeli olmadiginin kanitisin sen
kiyafetlerde kac beden giyiyorsun ki?
O kadar spor, chloe ise yariyor
Aaa haberim yok kız
Burada 23 nisan indirimi vardı oyuncaklarda öyle aldım yoksa orijinal fiyatı 350 tl diyorcocuk oyuncaklari ozellikle bir pahali
hot wheels burada sanki daha pahali, sen uygun almissin
Ah yavrum düzelmedi durumu hala. Göz rahatsızlığı varsa migreni tetikleyebilir. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur.Psikolojik oldugunu ne ben ne doktor dusunuyor.
Cocuk cerrahi ile irtibata gecti hastaneden.
Goz doktoruna randevumuz var 2saat sonra.
Pazartesine kadar 2 farkli agri kesici deneyecek. Bas agrisi ile basliyor hersey.
Bende salatayı çok severim ama yapmayı sevmemSalatayla karnımı doyururum o derece seviyorum her salata çeşidi. Geçen pazarda semizotu görünce dayanamadım aldım artık her hafta yaparım. Yazın yeşillik bol olunca gözüm gönlüm açılıyor
O yaşta migren olması normal mi ?Iyi aksamlar
Simdi girdik eve.
Migren teshisi koydu goz doktoru.
Pazartesine kadar agri kesici ve migren ilaci alcak. Sali tekrar goz doktoruna. Bir kontrol icin daha. Gozluk ihtiyaci var mi ve goz sinirlerinde birsey var mi diye bakcak.
9 bin adimdayim.
Cok acim. Kendime farkli birseyler hazirlamayi gözüm almiyor. O yuzden yumurta yerim
Bende salatayı çok severim ama yapmayı sevmem
Ailede var diye sasirmadi. KV cok kotu migren. Kizkardesim de oyle. Benim senede 3-4 kotu ataklarim olurO yaşta migren olması normal mi ?
Neler tetikliyor acaba, bir sure gunluk tutabilirseniz belki tetikleyicileri bulup onlersiniz. Kiymam o yasta cok zor olurAilede var diye sasirmadi. KV cok kotu migren. Kizkardesim de oyle. Benim senede 3-4 kotu ataklarim olur
Geçmiş olsun canım bekliyordun bu sonucu. Migren ağsırına biz dayanamıyoruz, ufacık çocuk nasıl yorulmuştur vücudu. Bizim ailede de migrenli sayısı fazladır. Kızkardeşimde küçükken çok migren ağrısı çekerdi, liseden sonra geçti gibi bir şey.Iyi aksamlar
Simdi girdik eve.
Migren teshisi koydu goz doktoru.
Pazartesine kadar agri kesici ve migren ilaci alcak. Sali tekrar goz doktoruna. Bir kontrol icin daha. Gozluk ihtiyaci var mi ve goz sinirlerinde birsey var mi diye bakcak.
9 bin adimdayim.
Cok acim. Kendime farkli birseyler hazirlamayi gözüm almiyor. O yuzden yumurta yerim
Ailede var diye sasirmadi. KV cok kotu migren. Kizkardesim de oyle. Benim senede 3-4 kotu ataklarim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?