Fit Club 🏋🏻‍♀️

Arkadaşlar merhaba bişe sormak istiyorum. Evde Leslie yapmaya başlıcam ama aklıma takılan bile var Leslie 1 , Leslie 2 , Leslie 5 vs farklı farklı bunlar neyi ifade ediyor. Hani biriyle başlayıp bölüm bölüm mü gidiyoruz yoksa rast gele mi yapıyoruz anlamadım.

Benim bildigim seviye. 1 olan 1.seviye vs vs

Ama spora yeni basliyorsan iyidir leslie

Sadece diyetle zayıflamak istemiyorum açıkçası sporlada olabildiğince sıkılaşmak istiyorum
İşte kafamı şu mil ler karıştırdı
Leslie bana gore miller vakit kisitligi yasayanlar icin.
Leslie boosted var o biraz daha hiit tarzi ve Eline dumbell alip da yapabildigin yürüyüs /egzersiz.
Ben normal leslie 1-2-3-4 milleri ile fazla kalori yakmiyorumw. Boosted ile tam tersi. 2kg dumbell alip yapiyordum ve nabzim daha cok yukselip kalori yakimim daha cok oluyordu

Leslie 1 demek 1 mile yürüyüş demek yani ortalama 1.3 km gibi bir şey
Leslie 2 aynı şekilde 2 mile yürüyüş demek
Leslie 5 5 mile yürüyüş demek yaklaşık 6 km ye denk geliyor.
Ama bunlar yavaş tempolu genelde leslie boosted daha iyi ya da her gün 5 mile

Agirlik kullan mutlaka Arrietty_ dedigi gibi

Bugün bunu yaptım leslie den çok daha iyi kalori yakimi

Hepsini denicem kızlar çook sağolun motivem arttı yarın start veriyorum

Sadece diyetle zayıflamak istemiyorum açıkçası sporlada olabildiğince sıkılaşmak istiyorum
İşte kafamı şu mil ler karıştırdı

Meraba ,1mil 2milde dakikalari ve dolayisiyla saatteki yuruyus km lerdide fark ediyor , zaman gectikce zaten bir sonrakine gecmek istiyorsun ama 1mille icin bilr farkli farkli videolar var vucut alisana kadar yavastan baslamak daha iyi olur

Meraba ,1mil 2milde dakikalari ve dolayisiyla saatteki yuruyus km lerdide fark ediyor , zaman gectikce zaten bir sonrakine gecmek istiyorsun ama 1mille icin bilr farkli farkli videolar var vucut alisana kadar yavastan baslamak daha iyi olur

Herkes yazmis ben cok gec kalmisim

Harika 1 mile ile başlıyorum o zaman teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…