Benim bildigim seviye. 1 olan 1.seviye vs vsArkadaşlar merhaba bişe sormak istiyorum. Evde Leslie yapmaya başlıcam ama aklıma takılan bile var Leslie 1 , Leslie 2 , Leslie 5 vs farklı farklı bunlar neyi ifade ediyor. Hani biriyle başlayıp bölüm bölüm mü gidiyoruz yoksa rast gele mi yapıyoruz anlamadım.
Sadece diyetle zayıflamak istemiyorum açıkçası sporlada olabildiğince sıkılaşmak istiyorumBenim bildigim seviye. 1 olan 1.seviye vs vs
Ama spora yeni basliyorsan iyidir leslie
Leslie bana gore miller vakit kisitligi yasayanlar icin.Sadece diyetle zayıflamak istemiyorum açıkçası sporlada olabildiğince sıkılaşmak istiyorum
İşte kafamı şu mil ler karıştırdı
Leslie 1 demek 1 mile yürüyüş demek yani ortalama 1.3 km gibi bir şeyArkadaşlar merhaba bişe sormak istiyorum. Evde Leslie yapmaya başlıcam ama aklıma takılan bile var Leslie 1 , Leslie 2 , Leslie 5 vs farklı farklı bunlar neyi ifade ediyor. Hani biriyle başlayıp bölüm bölüm mü gidiyoruz yoksa rast gele mi yapıyoruz anlamadım.
Agirlik kullan mutlakaSadece diyetle zayıflamak istemiyorum açıkçası sporlada olabildiğince sıkılaşmak istiyorum
Leslie bana gore miller vakit kisitligi yasayanlar icin.
Leslie boosted var o biraz daha hiit tarzi ve Eline dumbell alip da yapabildigin yürüyüs /egzersiz.
Ben normal leslie 1-2-3-4 milleri ile fazla kalori yakmiyorumw. Boosted ile tam tersi. 2kg dumbell alip yapiyordum ve nabzim daha cok yukselip kalori yakimim daha cok oluyordu
Leslie 1 demek 1 mile yürüyüş demek yani ortalama 1.3 km gibi bir şey
Leslie 2 aynı şekilde 2 mile yürüyüş demek
Leslie 5 5 mile yürüyüş demek yaklaşık 6 km ye denk geliyor.
Ama bunlar yavaş tempolu genelde leslie boosted daha iyi ya da her gün 5 mile
Agirlik kullan mutlakaArrietty_ dedigi gibi
Hepsini denicem kızlar çook sağolun motivem arttı yarın start veriyorumBugün bunu yaptım leslie den çok daha iyi kalori yakimi
Sadece diyetle zayıflamak istemiyorum açıkçası sporlada olabildiğince sıkılaşmak istiyorum
Meraba ,1mil 2milde dakikalari ve dolayisiyla saatteki yuruyus km lerdide fark ediyor , zaman gectikce zaten bir sonrakine gecmek istiyorsun ama 1mille icin bilr farkli farkli videolar var vucut alisana kadar yavastan baslamak daha iyi olur
Harika 1 mile ile başlıyorum o zaman teşekkürlerMeraba ,1mil 2milde dakikalari ve dolayisiyla saatteki yuruyus km lerdide fark ediyor , zaman gectikce zaten bir sonrakine gecmek istiyorsun ama 1mille icin bilr farkli farkli videolar var vucut alisana kadar yavastan baslamak daha iyi olur
Herkes köşesine çekildiBakayim bu kizlar ne yapmış
Bu hafta bizim icinde kotü oldu 2kisi gittiHerkes köşesine çekildi
Düzensiz uğrayanlar kötü oluyor ya. Az ama öz takilmak en iyisiBu hafta bizim icinde kotü oldu 2kisi gittiyok anam napayim günlügü sokmucam gelirlerse eger
Hepimiz yuruyusteyizBakayim bu kizlar ne yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?