Lastikle harika olur hem kol egzersizi gibi de fayda sağlar sana.Mecbur kaldim
Bende lastik ile birseyler yapmaliyim artik.H3RA_ nin dedigi gibi. Illa agirlik gerektirmiyor
VvviiiiişşşBen bugun 30 kg ile squat ve deadlift yaptim
Simdi cocuklari ormana getirdim. Yanimiza ogle yemegimizi aldik, bana peynirli salata, cocuklara börekve meyve.
soguk ama yine de kalabildigimiz kadar kalicaz.
9 bin adimdayim
Yok kiz kol calisamam. Onun icin baska egzersiz Verdi.Lastikle harika olur hem kol egzersizi gibi de fayda sağlar sana.
Ben bugün hem 30 dk cardio yaptım dumbell ile biceps triceps çalıştım üzerine resistance band ile bacak ve popo çalıştım. Bir saatte 412 kcal yakmışım.
GunaydinYeniden günaydın
Akşama semizotu salatası planlıyorumDaha yesillik yemedim
Bulunsa burda keske. Kabakli yogurt istedi bak canimAkşama semizotu salatası planlıyorumal sende yap kız
Off o da harika olur içine biraz dereotu tuz karabiber zeytinyağı mmmmBulunsa burda keske. Kabakli yogurt istedi bak canim
Bende kabak unuttum.Ben bugün semizotundan vazgeçtim markette taze fasulye görünce canım ondan istedi. Şimdi taze fasulye pişiriyorum yanına pilav ve cacık olacak. Artık yarına semizotu yerim
Sevindim ilerleme olmadigi icinSelam kızlar oğluşun troid ve nodülleri için doktor kontrolleri vardı bugün.
Şükür bir ilerleme yok ama 6 ayda bir takibe devam.
Hastanede 1 saatte halledip çıkacağım iş için sigorta şirketi yüzünden 4 saate yakın oyalandım.
Ofiste de iş çoktu geç kaldım acayip gerginim.
Arrietty_ ben tartı bildirimini yine yarın yapacağım.
Sabah gördüğüm rakam gözlerimi pörtletti, yüreğime indirdi
Kaptanım ilk hedefim 67 olsun, covid öncesi kilom
Kamp baslangic
5 /3 8.Hafta
22/4 9.Hafta
29/4 10.Hafta6/5 11.Hafta13/5 12.Hafta20/5 Verilen
KgHedef Kilo Arrietty_ 71,5 70,8 -0,7 50,0Lori 90,7 88,4 -2,3 69,6
67,8 -1,8 73,7
72,9 -0,8Alys 58,2 57,3 -0,9 53,0 53,5
52,1 -1,4 48,0 62,2
60,7 -1,5 57,0stitch 73,8 74,4 +0,6 62,0 60,3 -1,7H3RA_ 62,5 61,2 -1,3 53,0sedulu 71,4 69,5 -1,9 65,0@Lusi 68,7
Pazartesi Kontrol tartisi
Cuma Tarti günü ( Fotografli olmak zorunda )
29 Nisan a kadar listeye alim yapmiyorum
Her aksam mutlaka menü,spor ve su bildirimleri yapilmalidir
Gunaydin kizlar
Tarti bildirimlerinizi unutmyin. En gec yarin aksam paylasilmis olsun.
Hedef kilolarida yine yeniden belirlerseniz sevinirim
Sen bide benim hedefe bsksanaKaptanım ilk hedefim 67 olsun, covid öncesi kilomsonra kısmetse 59 pek inandırıcı gelmedi ama olucak olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?