Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam güzel hatunlar, inanılmaz yoğun bir hafta sonu geçirdim. Cuma akşamından bu yana iftarlı sahurlu misafir ağırlıyorum. Az uyku çok iş totom koltuk görmedi. Bugünde ailem bende iftardaydı anne ve babam kaldılar. İki saat uyuyup sahur hazırlamaya kalkıcam.
Bugün sabah evi toparladım, markete gittim eve gelip 20 kişilik iftar hazırladım, bu saate kadar ikramlar için dolandım. Ayakta kalmaktan baldırlarım bile ağrıyor ama adım sayarım adım saymamış 4 binlerde gösteriyor sinir oldum. Neyse telafi etmek için kalan günlerde elimden geleni yapacağım. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Aksam uyumusum menumu yaziyorum hic ic acici olmasada

Sahur
yarimomlet ,birkac d.salatalik domates ,5bardak su

Aksam
Yarim kepce corba
2yk bulgur pilavi ,patlican kebap (3kofte 3pat),1 d.su boregi ,slata
Soda ,4bardak su

1kucuk d.muhallebili kadayif
Ort.1100 cal

5490 adim
Spor yok

Eklentiler

• Screenshot_20220418-045222_FatSecret.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20220417-222757_Samsung Health.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 24
sorry baby, kem gozle bakmadim walla, degmemistir nazar, sen devam etmissindir :)

Gunaydin kizlar

Tarti bildirimleri eksik
kaptanim ben cuma da ctesi de tartilmayi unuttum, bu sabah tartildim ama keske tartilmasaymisim.. 74e cikmisim
ama olumlu yonlere odaklanacagim.. suyumu arttirdim bu hafta ve bol bol da yurudum, son 5gun minimum 10bin adim yaptim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-04-18 at 8.47.19 AM.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 24
Arrietty_ canım bizim adımlar

kaptanim ben cuma da ctesi de tartilmayi unuttum, bu sabah tartildim ama keske tartilmasaymisim.. 74e cikmisim
ama olumlu yonlere odaklanacagim.. suyumu arttirdim bu hafta ve bol bol da yurudum, son 5gun minimum 10bin adim yaptim

Havamiz guzel, keyfimiz güzel, daha ne
Kilolar verilecek, yeter ki cok kafaya takip buyutmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…