Fit olma yolunda son 8--- Deadline ve Şekerpancarı71 in günlüğü

Kızlarrrrrr hayırlı olsun konunuz pardon günlüğünüz pek güzel olmuş, bol bol sıkılaşır, kilo verirsiniz inşallah
teşekkür ederiz canım senin spor tempona yetişemeyiz ama katılmak istersen seni de ekleyeyim geleyim mi demiştin ya

teşekkür ederiz canım senin spor tempona yetişemeyiz ama katılmak istersen seni de ekleyeyim geleyim mi demiştin ya

ekle valla canım benim, çok sevinirim ben kilo veremiyorum zaten dikkat edemiyorum sadece spor yapıyorum, :)

Kızlar 48e düşmüşüm yine, aklıma getirmesem bu sefer hiçbir şey yemiyorum ki çünkü acıkmıyorum.
ay canım niye veriyorsun ki ya sen evde hadi telaş falan stresten yiyemedin ama şimdi okullar açıldı yalnız olman lazım yemek yemiyormusun akşamları bakayım birde kan tahlili yaptırıp tiroitlerine falan baktırmışmıydın tikkam ne olur ne olmaz baktırsan bir

ekle valla canım benim, çok sevinirim ben kilo veremiyorum zaten dikkat edemiyorum sadece spor yapıyorum, :)
biz kalori sayacağız şimdilik yeni adapte oluyoruz bizde zaten başka bişey düşünüyorsan da yapabilirsin tabi güncel kilonu ve hedefini alayım o zaman

deadline diğer sayfada küçük bir hediye yaptım sana sonra düzenleyip kendimi de ekledim, mesaja cevapla deyip kodları kopyalayıp ilk mesajına yapıştırabilirsin tabii beğenirsen kalori sayımından çok emin değilim ama focus ve squat inşallah :)

HEDEFE SON 8HEDEF KİLO8 KASIM 2015
*DEADLINE5562.4
*SEKERPANCARI5260.6
*YESA14854

ay şu tabloyu yapamıyordum hiç sağol canım tamam sen kafana göre takıl bakalım spora devam

Müsait bir zamanda gidip yaptırayım bari kan tahlili canım..

Aayy teşekkür ederiz yesaciimm sende hosgeldin aramıza

Ben günü kapatıyorum yeter daha ya çay içiyorum ama şekersiz eklemedi onu birde bugün Stretch günü benim ama yapmadım aha onu yaparim

Valla baya fazla yemisim ama kalorili kurtardım yine hedef 1400 du 1300 de kaldım yasasin

artı 46 dk streching yaptım ek olarak pilates streching yaptım da kaloride yakmış oldum mis gibi

Bunlardaa bendeeennaralar daha sağlıklı olabilirdi ama annemlerdeydim eve geçtim yarın sporumu da yaparim bugün spor yookk

Suyu da biraz az içtim bugün eve gelince hemen içmeye başladim şekersiz çay içtim arada da şimdi de nar çiçeği çayi içiyorum

Hoşbulduk canım benim

Bilin bakalım ben ne indirdimmmmmm

fat secret

Bilin bakalım ben ne yaptım

t focus cardio

bence süper olmuş başlangıcımıza göre mükemmel

Suyu da biraz az içtim bugün eve gelince hemen içmeye başladim şekersiz çay içtim arada da şimdi de nar çiçeği çayi içiyorum
7bende az su içtim ya bu aralar içemiyorum ama havalar soğudu ya su içesim yok zorla içiyorum

Hoşbulduk canım benim

Bilin bakalım ben ne indirdimmmmmm

fat secret

Bilin bakalım ben ne yaptım

t focus cardio
hayırlı olsun kız bize katıldın sporda süper canım tabiki

Gayet iyi kapatmışsin günü deadiimm
sağol canım senin kadar değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…