- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
Hiç düşünmesen kilo almayi tikkam belki üstüne düştükçe iyce soğuyosun yemekten
teşekkür ederiz canım senin spor tempona yetişemeyiz ama katılmak istersen seni de ekleyeyim geleyim mi demiştin yaKızlarrrrrr hayırlı olsun konunuz pardon günlüğünüzpek güzel olmuş, bol bol sıkılaşır, kilo verirsiniz inşallah
teşekkür ederiz canım senin spor tempona yetişemeyiz ama katılmak istersen seni de ekleyeyim geleyim mi demiştin ya
ay canım niye veriyorsun ki ya sen evde hadi telaş falan stresten yiyemedin ama şimdi okullar açıldı yalnız olman lazım yemek yemiyormusun akşamları bakayımKızlar 48e düşmüşüm yine, aklıma getirmesem bu sefer hiçbir şey yemiyorum ki çünkü acıkmıyorum.
biz kalori sayacağız şimdilik yeni adapte oluyoruz bizde zaten başka bişey düşünüyorsan da yapabilirsin tabiekle valla canım benim, çok sevinirim ben kilo veremiyorum zaten dikkat edemiyorum sadece spor yapıyorum, :)
HEDEFE SON 8 | HEDEF KİLO | 8 KASIM 2015 |
---|---|---|
*DEADLINE | 55 | 62.4 |
*SEKERPANCARI | 52 | 60.6 |
*YESA1 | 48 | 54 |
ay şu tabloyu yapamıyordum hiç sağol canım tamam sen kafana göre takıl bakalım spora devamdeadline diğer sayfada küçük bir hediye yaptım sana sonra düzenleyip kendimi de ekledim, mesaja cevapla deyip kodları kopyalayıp ilk mesajına yapıştırabilirsin tabii beğenirsen kalori sayımından çok emin değilim ama focus ve squat inşallah :)
HEDEFE SON 8 HEDEF KİLO 8 KASIM 2015 *DEADLINE 55 62.4 *SEKERPANCARI 52 60.6 *YESA1 48 54
Müsait bir zamanda gidip yaptırayım bari kan tahlili canım..ay canım niye veriyorsun ki ya sen evde hadi telaş falan stresten yiyemedin ama şimdi okullar açıldı yalnız olman lazım yemek yemiyormusun akşamları bakayımbirde kan tahlili yaptırıp tiroitlerine falan baktırmışmıydın tikkam ne olur ne olmaz baktırsan bir
Kızlarrrrrr hayırlı olsun konunuz pardon günlüğünüzpek güzel olmuş, bol bol sıkılaşır, kilo verirsiniz inşallah
Küçük bir hediye aldım size :)
HEDEFE SON 8 HEDEF KİLO 8 KASIM 2015 *DEADLINE 55 62.4 *SEKERPANCARI 52 60.6 *YESA1 48 54
Ooohhhartı 46 dk streching yaptım ek olarak pilates streching yaptım da kaloride yakmış oldum mis gibi
Gayet iyi kapatmışsin günü deadiimmBen günü kapatıyorum yeter daha ya çay içiyorum ama şekersiz eklemedi onubirde bugün Stretch günü benim ama yapmadım aha onu yaparim
Eki Görüntüle 1681915 Eki Görüntüle 1681917 Eki Görüntüle 1681918 Eki Görüntüle 1681919
Valla baya fazla yemisim ama kalorili kurtardım yinehedef 1400 du 1300 de kaldım yasasin
SüpeeeeerrHoşbulduk canım benim
Bilin bakalım ben ne indirdimmmmmm
fat secret
Bilin bakalım ben ne yaptım
t focus cardio
bence süper olmuş başlangıcımıza göre mükemmelEki Görüntüle 1682020 Eki Görüntüle 1682021 Eki Görüntüle 1682022 Eki Görüntüle 1682024 Eki Görüntüle 1682027
Bunlardaa bendeeennaralar daha sağlıklı olabilirdi ama annemlerdeydim eve geçtim yarın sporumu da yaparim bugün spor yookk
7bende az su içtim ya bu aralar içemiyorum ama havalar soğudu ya su içesim yok zorla içiyorumSuyu da biraz az içtim bugün eve gelince hemen içmeye başladim şekersiz çay içtim arada da şimdi de nar çiçeği çayi içiyorum
hayırlı olsun kız bize katıldınHoşbulduk canım benim
Bilin bakalım ben ne indirdimmmmmm
fat secret
Bilin bakalım ben ne yaptım
t focus cardio
sağol canım senin kadar değil amaGayet iyi kapatmışsin günü deadiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?