Fit olma yolunda.

Hadi bakalım ben de 60,5 oldum. Ama aç kalmadan kilo veremiyorum. Bazı öğünleri atlıyorum. Günde 2 öğün yapmaya çalışıyorum.Diyetisyenle 17sinde tekrar randevum var . O zamana kadar 59 kiloya düşsem

Ceylinimdeceylinim ses yok bu ara senden ne yaptın ? senle hemen hemen aynı zamanda başladık ve yakındı kilolarımız :)) takip ediyordum seni ne güzel..

ben bugün diyetisyene tekrar kontrole gittim 59,9 kg geldim. 4,5 kg yağ yakmışım 1,7 kg kas yapmışım:))

Diyete devam mı? sen kaç oldun canımm?

Canım felaket hastalandim orta kulak iltihabı oldum 4-5 gün yattim diyet falan kalmadı ortada sonra da bıraktım gibi :) 58.6 çıktım sabah tekrar başlamayı dusunuyorum iyi ki getirdin aklıma yarın yeniden başlayalım :)

çok geçmiş olsun canım , umarım şimdi iyisindir .. Diyete devam etme kararına çok sevindim :)) hadi bakalım verelim şu kiloları bizim de incecik göbeğimiz olsun

çok geçmiş olsun canım , umarım şimdi iyisindir .. Diyete devam etme kararına çok sevindim :)) hadi bakalım verelim şu kiloları bizim de incecik göbeğimiz olsun
Ay inşallah canım :)
Devam etseydim şimdiye bitmiş olurdu valla .
Cok sağol canım iyiyim sukur tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…