- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi AlisonFranta
Öncelikle tebrik etmek isterim. Kararınızı vermişsiniz. Bu size tek gereken şeydir. Kafanızda olayı bitirdikten sonra gerisi kolay. Ben herkese tavsiye ettiğim gibi sizede zumba dansını tavsiye ederim. Hem eğlenceli,hem çok kalori yakan bir latin dansıdır. Kolaydır. Egzersizlerinizi bırakmayın,ancak egzersizlerinizden önce 30-40 dakika zumba metobolizmanızı çok daha hızlandırıp daha kolay yağ yakımı sağlıycakdır. Diyet listelerine inanmam. Ölçülü ve sağlıklı yemek asıl gerekli şeydir. Siz sanırım onu da halletmişsiniz. Bir de yeşil çay çok yararlı olucakdır. Antioksidan etkisi yaptığı için vücuttaki zararlı atıkları atıcak ve metobolizmanızı hızlandırıcaktır. Günde 5 bardağa kadar içebilirsiniz. Yeşil çayın yanında bir de 2 litre suyla değişimin ve hızın farkına varıcaksınız.
Ben de diyet listelerinden hiç haz etmem :) Hiç de uyamamışımdır onlara zaten. Daha az evvel bitti egzersizim.. Hamlamışım :) Zumba evde yapılabiliyor zannedersem. Deneyeceğim mutlaka:) Bir de ben emziriyorum. Doktoruma danıştıktan sonra yeşil çaya da başlarım elbette.. Teşekkürler cevabınız için.