- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Neden?Bi hüzün çöktü bana nedense bi ağlayasım var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden?Bi hüzün çöktü bana nedense bi ağlayasım var![]()
Bilmiyorum ki hiçNeden?
Yok ya ,Aynen isim benzerliği. Diğer karıştırdığın arkadaşla kötü anın var galiba![]()
Gerçekten ne hastalıkmış ya. Çok geçmiş olsun inşallah son olsunEn büyük oğlan hasta bu gün de kusuyor ishali varnasıl bir hastalık ya bulaştırıp duruyorlar birbirlerine ama nedense eşimle bizde bişey yok
![]()
Ayyyy çok teşekkür ederim canımmmmGerçekten ne hastalıkmış ya. Çok geçmiş olsun inşallah son olsun
Mumu mide gribi galiba diyor. İshalin ilacı yok zaten serum bağlıyorlar en fazla diye götürmedim ama götürsek mi bilmiyorum:)Gerçekten ne hastalıkmış ya. Çok geçmiş olsun inşallah son olsun
Günaydın canım nasılsınGünaydın ❤
Tebrik ederim69.2 miinşaAllah rüya değildir
![]()
Günaydın canım nasılsın![]()
KaçıncıAnladım canım. Bu kaçıncı kullanici adım bilmiyorum..burda konuşmadık onu biliyorum
neyse isim benzerliği o zaman
CokuncuKaçıncı![]()
Sağol canımİyiyim fix cevap :)) börtdeyin mübarek olsun ❤ kaçıncı bördün ayıptır sorması
Maşallah maşallah69.2 miinşaAllah rüya değildir
![]()
Ay şu koşullarda da hastaneye gitmeye korkuyorumMumu mide gribi galiba diyor. İshalin ilacı yok zaten serum bağlıyorlar en fazla diye götürmedim ama götürsek mi bilmiyorum:)