Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zevkli kızımdir Alimallah 🤩🤩🤩

Ha ha çok güldüm 🤭

Allah şifa versin🤗

8.500 TL verirsen senin olur 😁
Kız ben sana kırgınım ha sen if grubunu niye hemen bıraktın sana o kadar etiket yaptım 😁
İnsan derdi en azından bırakıyorum sonra devam edecem😁
O ara cik sıkıntılarim vardi cnm. Kuzenim 2. Kez karaciger nakli oldu. Doktorlar hicbir ümit yok dediler. Cok zor badireler atlattik. Esim cezaevinde calisiyor onlara izolasyonlu calisma sistemi getirdiler. 30 gün boyunca cikmadan karantina da kaldi. Ben hemsireyim biliyorsun. Annem bakiyordu cocuklarima. Kronik hastalara sokaga cikma yasagi getirdiler annem hipertansiyon hastasi raporlu ilac kullaniyordu.Cocuklarim kaldi ortada. Bakicilar saglikci cocugu diye bakmak istemiyordu zaten. Inanki burasi aklimin en ufak kösesinden bile gecemiyordu o ara. Yoksa ben if yi cok benimsedim. Suanda da yine if yapiyorum. 8.500tl de ucuzmus alirim ne var hıh🤣

Haa bide etiketlerini hic hatirlamiyorum suan cok tsk ederim ama beni hatirlayip etiketledigin icin🥰

menüm(18/6 yaptim yine)

Kahvalti(10.00)
Domates
Peynir
5 zeytin
2 yumurtadan omlet

Ara muz

Aksam(16.00)
Cigköfte
2 lavas
2 bardak ayran
Bol yesillik

Spor
35dk eliptik
100 ip atlama

menüm(18/6 yaptim yine)

Kahvalti(10.00)
Domates
Peynir
5 zeytin
2 yumurtadan omlet

Ara muz

Aksam(16.00)
Cigköfte
2 lavas
2 bardak ayran
Bol yesillik

Spor
35dk eliptik
100 ip atlama
Afiyet olsun ben de çiğ köfte yicem ama lavaşsız nar ekşisiz tabii ev yapımı. Kısır diyelim bari biz ona 😂😂

Afiyet olsun ben de çiğ köfte yicem ama lavaşsız nar ekşisiz tabii ev yapımı. Kısır diyelim bari biz ona 😂😂
Nar eksisi yoktu ama lavas vardi ne yazikki 2 tane. Keske ev yapimi olsa ama esimde bende yapamiyoruz. Dün çok güzel hareketler bunlari izlerken gördük cigköfteyi resmen aserdik. Gece gec saatte yemektense yarine erken saatte ögün niyetine yiyelim dedik.

Bak yillar önce bende 70li kilolardaymisim.

Nar eksisi yoktu ama lavas vardi ne yazikki 2 tane. Keske ev yapimi olsa ama esimde bende yapamiyoruz. Dün çok güzel hareketler bunlari izlerken gördük cigköfteyi resmen aserdik. Gece gec saatte yemektense yarine erken saatte ögün niyetine yiyelim dedik.
Ben de MuMu85 MuMu85 ten duydum robota atıyorum o yapıyor. Etsiz tabii. Nette tarifler var.
Cidden masallahin var ben seni bildim bileli 70li kilolardasin. Verememen sıkıntı belki ama almiyorsun en azindan.
Çok şükür ya

Bak yillar önce bende 70li kilolardaymisim.
Yine olacaksın inşallah 🤗🤗🤗

inşaAllah olur canim, yeter ki pes etmeyelim
Pes etmek yok. 😍
Ay bende izledim. Az daha eşimle bizde isticektik. Neyse ben unutayım bari

Back
X