Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter ya 10 bin adım :)Yapalim mi
Takimda adim yarisi yapiyoruz dun anca 10 bin adim attim![]()
Ev icinde anca o kadar oluyor yaa :)))Yeter ya 10 bin adım :)
Ben de bi düşündüm ya dur bakalım çıkabilecek miyimEv icinde anca o kadar oluyor yaa :)))
Ama gecen hafta 13.500 e ciktim
Yaris yapalim dersen 15 bine zorlarim![]()
Saatten bende istiyorum yaa en kisa zamanda alacağım telefonla olmuyorBen de bi düşündüm ya dur bakalım çıkabilecek miyimsaatim de kayıp nereye attıysa çocuklar önce onu bulmam lazım
![]()
Mi band 4 benimki canım baya doğru sayıyor bazısı kolunu kıpırdattıkça sayıyor. Ona dikkat et. Pahalı da değil.Saatten bende istiyorum yaa en kisa zamanda alacağım telefonla olmuyor
Hoş geldiniz aramızaKızlar beni de alın aranıza, motivasyona ihtiyacım var.. diyetisyene gittim bugün şekersiz 5. Günüm :)
Songulde aynisini soyledi sanirim o zaman hafta ici alayimMi band 4 benimki canım baya doğru sayıyor bazısı kolunu kıpırdattıkça sayıyor. Ona dikkat et. Pahalı da değil.
koruyucu bant da al çok çiziliyor.Songulde aynisini soyledi sanirim o zaman hafta ici alayim![]()
Tamam canim hic onu düşünmemistimkoruyucu bant da al çok çiziliyor.
Ben de düşünmedim mahvolduTamam canim hic onu düşünmemistim
Hoşbulduum:)Hoş geldiniz aramızaelimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah. Kendinizi tanıtır mısınız
![]()
Hooooppppp nereye gidiyorsunTarih tekerrürden ibarettirdaha önce de 14. Takım kapandı bize geldiler. Sonra ben takımı kapattım gittim yine toplanıp gitmem inşallah
![]()
Ben yazarım.. 60 dk eliptik için tebrikler.. çok zor benim için..Menü yazayim
Sabah(12.00)
1 dilim pasta
200ml visne suyu
Ara armut 1 tane
Aksam(18.00)
Firinda sebzeli uskumru
Salata
Spor 60dk eliptik
Kizlar menü yazmazsaniz artik bende menü yazmadan devam edicem. Tek basima menü paylasiyormusum gibi hissediyorum.
Aslinda her sabah güzel kahvaltimi yapardim ama bugün esimin dogumgünüydü aksam yememk icin o saatte yemek istedim. Sonra da az yemeye alisik oldugum icin karnim doydu kahvalti yapmak istemedim. Sen yazacaksan yazarim bende. Eliptige 10 dk ile basladim günden güne artirdm. 60 i ilk kez bugün yaptim. Zorlamadi desem yalan olacakBen yazarım.. 60 dk eliptik için tebrikler.. çok zor benim için..
Sabah pek diyet olmamış gibi ama genel olarak çok az yemişsiniz.. ben pek iyi değilim gerçi bu zayıflama işlerinde inşallah yol alırım..
Afiyet olsun. Diyette pek iyi deilim dedin ama menü pek öyle görünmüyor. Gayette iyisin benceBol yeşillik tere, maydanoz, dereotu
Yumurta
Peynir
Zeytin
Yarım dilim beyaz ekmek
az mercimek yemeği
Salata
Yoğurt
akşam şimdi hazırlıyorum
Az pırasa
Salata
Yoğurt