Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya Bende yeşillikle pek aram yok ama dikkat edicem çay aldım da faydasi olmadi cok fazla mamsel SStill tee aldım siz hangisini kullanmıştınız
Lactamax al cnm. Kapsül olarak icmek zor ama kapsülü acip corbana yada yemegine bosaltabilirsin. Zaten baharat gibi bir icerigi var. Dogal süt artiran otlardan yapilmis bir ürün ve cok etkili👍

Öyle düşünme işte. Senin sütün çocuğun için yeterli. Az veya çok diye sınıflama. Benim çocuğuma yetiyor diye düşün. Ben işe başlayacağım zaman sütümü artırmaya çalıştım. Sağıp dolaba atayım istedim. Ama olmadı. Bende zorlamadım. Çok şükür emiyor. Artık büyüdü zaten 19 aylık gibi keserim emmeden. Sen her zaman pozitif düşün. Olacak de. Bide her gün zayıfladığım halimi hayal ettim. Ve oldu çok şükür
Doğrudur cnm ama çok uyuyan bi bebek değil ondan yetiyor mu diye düşünüyorum

Teşekkürler
Hoşgeldin. Şekersiz diyet candır 😍

Yaa bende doğum günü hediyem için akıllı saat bakıyorum. İnşallah seçebilirsem alacağız 🤣🤣

Aman sakın canım. Sen yazmaya devam et. Ben geldim 😍😍 eşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun.

Çok güzel menü. Afiyet olsun

Hoşgeldin. Öncelikle sakin ol. Emzirme dönemi sağlıklı beslenince çok güzel kilo veriyorsun. Bende geçen yıl oğlum 2 aylıkken başladım diyet macerama. 1 yılda 20 kilo verdim.

Geldim geldim 🙈🙈🙈

Bende başlasam çok iyi olacak 🤣🤣

Ohh afiyet olsun

Hoşgeldin 🎈
canım hoşbuldum💜💜

Lactamax al cnm. Kapsül olarak icmek zor ama kapsülü acip corbana yada yemegine bosaltabilirsin. Zaten baharat gibi bir icerigi var. Dogal süt artiran otlardan yapilmis bir ürün ve cok etkili👍
Nerde bulabilirim ki cnm eczanede falan mı etkileyse süt için kullanırım

Doğrudur cnm ama çok uyuyan bi bebek değil ondan yetiyor mu diye düşünüyorum
Uyku konusunda Pınar sibirsky i izlesene canım. Her yaşa uygun videoları var. Ben çok faydalandım. Uyku aralarını ayarlayamazsan uyku sıkıntıya giriyor. Bi bak istersen

Uyku konusunda Pınar sibirsky i izlesene canım. Her yaşa uygun videoları var. Ben çok faydalandım. Uyku aralarını ayarlayamazsan uyku sıkıntıya giriyor. Bi bak istersen
Aynen öyle uykusuz kalınca modum sürekli düşük oluyor bisey yapmak istemiyorum bakarım inşALLAH bi ara

suukaa suukaa seni özlüyorum. Gelde menülerime yorum yap artik❤
sudem34 sudem34 kiz artik börek yemiyorum gel de sende yorum yap menülerime😅
madamhd madamhd bi regl oldun menü yazmayi biraktin hadi geri dön güzel menülerinle cnm😊
Sen menülerine beni etiketle yorum yaparım.
Birde kaç kalori yemen gerekiyor diyetisyen kaç kalori verdi senin kilona göre kaç kalori alman lazım ona göre yorum yaparım 🤗
Çok anladığım söylenemez ama senin hatrin için 🤪
Oyy hemşire misiniz, size kolaylıklar diliyorum.. salgın da var, hakkınız ödenmez gerçekten 🙏🙏

ben de ilk defa gittim diyetisyene çok farklı bişey demedi bildiğimiz şeyler.. hep salata yoğurt yanına da evde ne pişerse az.. inşallah sonuç alırım..
If çok populer oldu, ben de deneyebilirim..
Hoşgeldiniz 💐
Vücut tipiniz nedir?
56 kilo yakışır 🤗
Vki 22-23 arası oluyor galiba 56 kiloda bende vki 22 ye çekmek istiyorum 🥰
Korumada yım su anda
Merhaba hanımlar Bende şikayetciyim oglum 57 günlük daha 22 yaşındayım en son 70 kiloydum doğumdan önce 77 7 kilo verip 70 kaldım ne yapicam LLütfen yardımcı olun
Hoşgeldin 🤩
@pofu

suukaa suukaa

@Psikolojik Deliii

madamhd madamhd

sudem34 sudem34

fantastikaaa fantastikaaa

MuMu85 MuMu85

@mirjam

@Sivaskayseri

@original

@black cat

Kızlar menü yazmayanın saçını çekicem artık :KK4: Çok ayıp ama menü yazmaycaksak, muhabbet etmeyeceksek, menülere bakmayacaksak napcaz burda :KK4:
Menü değilde spor ile katkı sağlarım 🥰🥰🥰
Mesela bugün 13.535 adım attım şimdilik yatana kadar yine atarım 🤗🤗🤗
Sağol canım nasılsın? Yarın başlıyorum artık diyetime çok kilo aldım çok ;((
Hoşgeldin 🤩
Kmsl Hnd Kmsl Hnd var ayın başında geleyim dedi.
15 gün oldu.
Ayda bir tartı bildirimi yapacaktı.
Kumsal özledik nerdesin kuzum🥰🥰🥰🥰
Gel ozletme 😘😘😘

Back
X