- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Sanki 10 kez yazdin 10 kez kayboldum haKız ben sana yazınca kayboluyon.
Yine kaybolma
Sana yazmaya korkuyorum
Totem olmasin diye diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki 10 kez yazdin 10 kez kayboldum haKız ben sana yazınca kayboluyon.
Yine kaybolma
Sana yazmaya korkuyorum
Totem olmasin diye diliyorum![]()
Bide bisikletin nasıl? Sesi çok mu?Saol bebisim. Cogunu yapiyorum diyebilirim. Sadece hedefimle ilgili bol bol konusup enerji kaybediyorum o hataymis onu düzeltecegim. Gecen anka hatirlattiktan sonra plan cizdim kendime hastanede. Ona göre hareket ediyorum suan. Zaten gözümün önünde sürekli 65 kilo halim![]()
Kiz bacim bana cansu dere deme yaa. Sadakatsizi izliyorum beni benden aldi. Triplere giriyorum falan sacma sapan bi görsenHarikasın. Benim kilo vermemin en güzel anlatılmış hali
Bide o dönem ezel izliyordum. Cansu dereyi gördükçe gaza geldim.Ne kadar zayıf orda ya
![]()
Sifir ses cnm. 3200 tl verdim sessiz olsun diye. Daha uygunlari da vardi ama ses cikariyordu malesef.Bide bisikletin nasıl? Sesi çok mu?
Sen beni yüz üstü bıraktınSanki 10 kez yazdin 10 kez kayboldum haBi dene bakalim duruyormuyum gidiyormuyum
![]()
Sen daha iyilerine layiktin. Sorun sende deil bendeydiSen beni yüz üstü bıraktın![]()
Ne tribi kız ben ağzım açık izliyorumKiz bacim bana cansu dere deme yaa. Sadakatsizi izliyorum beni benden aldi. Triplere giriyorum falan sacma sapan bi görsen![]()
İkinci bir şans mı ?Sen daha iyilerine layiktin. Sorun sende deil bendeydi![]()
Iste bende kaptiriyorm ona kendimi ama gelecek bölüme sinir oldum. O kdr hevesle izlermiyim bilmiyorum.Ne tribi kız ben ağzım açık izliyorum
Replikler filan çok fena
Bu arada Cansu Dere 1.76 boy 50 kilo
Kadın boyundan 26 kilo az![]()
Aynen.İkinci bir şans mı ?![]()
Hem benimde boyum kilomdan 36 az nolmus yaniNe tribi kız ben ağzım açık izliyorum
Replikler filan çok fena
Sürükleyici olması icin entrika şartIste bende kaptiriyorm ona kendimi ama gelecek bölüme sinir oldum. O kdr hevesle izlermiyim bilmiyorum.
Ee ne vaat ediyorsunAynen.
Bende bende. İzlerken görsen bi. Yaşlı teyzelere dönüyorumKiz bacim bana cansu dere deme yaa. Sadakatsizi izliyorum beni benden aldi. Triplere giriyorum falan sacma sapan bi görsen![]()
Çok iyi. Güle güle kullan canım. Ben bi düşüneyimSifir ses cnm. 3200 tl verdim sessiz olsun diye. Daha uygunlari da vardi ama ses cikariyordu malesef.
Vay arkadaş öylemiymiş? Ezelde daha da zayıftı kaçtı acaba?Ne tribi kız ben ağzım açık izliyorum
Replikler filan çok fena
Bende yeni bölümü sevmedim. BilmiyorumIste bende kaptiriyorm ona kendimi ama gelecek bölüme sinir oldum. O kdr hevesle izlermiyim bilmiyorum.
cnm sormayı unuttum soda,çay,kahve falan demişsin emzirirken tüketmek doğrumu hani bebeğim küçük ya daha zararlı diye biliyorumDiyetisyen eşliğinde verdim canım. Oğlum şu an 14 aylık hala emziriyorum. Sütüm azalmadı şükür ama ara ara strese girince azalır gibi oldu. O zaman da dereotu bol su sebze kurtarıcım oldu.fantastikaaa üstte yazmış öyle beslendim. Paketli Ürünler yemedim. Bol sebze protein düşük karbonhidrat yedim. Akşam 8den sonra sadece bişeyler içtim. Su soda çay kahve.
ben bugun yazmiyim cok kacirdim ipin ucunu@pofu
suukaa
@Psikolojik Deliii
@madamhd
sudem34
fantastikaaa
@MuMu85
mirjam
@Sivaskayseri
@original
@black cat
Kızlar menü yazmayanın saçını çekicem artıkÇok ayıp ama menü yazmaycaksak, muhabbet etmeyeceksek, menülere bakmayacaksak napcaz burda
![]()
Aboo daha zayıf düşünemiyorumBende bende. İzlerken görsen bi. Yaşlı teyzelere dönüyorum
Çok iyi. Güle güle kullan canım. Ben bi düşüneyim
Vay arkadaş öylemiymiş? Ezelde daha da zayıftı kaçtı acaba?
Bende yeni bölümü sevmedim. Bilmiyorum![]()
Ayyyyy canım benimmmmSen menülerine beni etiketle yorum yaparım.
Birde kaç kalori yemen gerekiyor diyetisyen kaç kalori verdi senin kilona göre kaç kalori alman lazım ona göre yorum yaparım
Çok anladığım söylenemez ama senin hatrin için
Hoşgeldiniz
Vücut tipiniz nedir?
56 kilo yakışır
Vki 22-23 arası oluyor galiba 56 kiloda bende vki 22 ye çekmek istiyorum
Korumada yım su anda
Hoşgeldin
Menü değilde spor ile katkı sağlarım
Mesela bugün 13.535 adım attım şimdilik yatana kadar yine atarım
Hoşgeldin
Kmsl Hnd var ayın başında geleyim dedi.
15 gün oldu.