Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden mısırozu?Selam kızlar
Market işlerini hallettim sabahtan. 5 litre mısırözü yağı 75 TL olmuş şoka girdim resmen.geçen ay 70 TL den almıştım da pahalı diye gözüm gibi de bakmıştım
![]()
Yok kızartma pasta vs zeytinyağının ağır geldiği yerlerde kullanıyorum canım. Ayçiçek de sağlklı değil. Yemeklerde zeytinyağı tereyağı kullanıyorum. Karışık yaniNeden mısırozu?
Herşeye mı kullanıyorsun?
Hamileyken diyetisyen de vermişti mısırozu.
Peki mısırlar doğal mı sağlıklı mı?
Yani sonuna not olarak aralarda çay kahve maden suyu diye not düşebilirsinBen aslinda her aksam iciyorum limomlu maden suyu mu. Ama kalori teskil etmiyor diye menüye yazmiyordum dur onuda yazarim artik![]()
O zaman mercimek daha besleyici olur. Ben B kan grubuyum ikisi de yasak bana aslında ama ben yeşim mercimek hastasıyım haşlar haşlar tuzlar yerim falanValla ikiside güzel oluyo bana sorarsanız canım doyurucu hakkaten tok tutuyogünaydın bu arada

Harikaaaaa muhteşemmmmmm tebrik ediyorum seni canım
Hımmmm anladım canım. Ben cevizi ıslatıyordum yaş ceviz gibi oluyorduIslanmış olursa içerisindeki toksinlerin hepsi suya çıkıyormuş. Şiştiği için daha çok tokluk hissi veriyor. Ve tadı da çok daha güzel oluyor
Saatleri de not alır mısın canım. İmkanın varsa Öğleye yoğurt koyabilirsin 1 su bardağı kadar. Suyu artırabilirsin. Adım çok güzel. Bu adımları gün içinde mi atıyorsun yoksa özellikle yürüyüşe mi çıkıyorsun. Şundan dolayı soruyorum. Her gün ortalama bu kadar adım atıyorsan vücut bu tempoya alıştığı için faydası olmuyor pek. Benim de öyle gün içinde ne kadar hareketli olsam da ekstra spor yapmayınca sadece kilomu koruyorumGünaydın herkese;
Dünki menüm:
Sabah: domates salatalık, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin,1 dilim tb ekmek
Öğlen: 1 kase salata, 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Ara: Şekersiz Türk kahvesi, 1 mandalina, 1 avuç leblebi(midemin gurultusuna dayanamadım)
Akşam:2 kase brokoli çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase salata
Ara: Limonlu sıcak su, 1 erik
Su:1 lt
Spor: 9000 adım
Allah kolaylık versin canım![]()
Sağolun kızlar ya yakında kafama huni geçiricem hee gece uyuduktan sonra giydiriyorum uyanıp çıkarıyor sıpa yaAllah kolaylık versin. Çok zor olur ya.

Bende bayılırım yeşil mercimeğe ama işte çocuklar onların sağı solu belli olmuyo malesefO zaman mercimek daha besleyici olur. Ben B kan grubuyum ikisi de yasak bana aslında ama ben yeşim mercimek hastasıyım haşlar haşlar tuzlar yerim falanpırasa ıspanak lahana vs herkesim bulgur kattığı yemeğe ben yeşil mercimek basarım
ben ne kadar seviyorsam çocuklar da o kadar nefret ediyor
![]()
2bucuk olmuşturAfiyet olsun canım hangisi daha iyi ikisini denemiş biri olarak ekmeklerin
Bence spordan önce kefir yoğurt vb. Spordan sonraya da maden suyu koy canım. Maden suyu terleyerek attığın mineralleri dengeler
Islanmış olunca noluyor canım ne espirisi var merak ettim
Afiyet olsun canım ekmek çok kendin de söylemişsin zaten
Afiyet olsun canım suyu çoğaltalım inşallah
Domates salatalık geçti artık havuç turp yeşillik daha güzel olur sanki
Tuttun mu kendini sıkıntı yok inşallah
Afiyet olsun canım
Fantastikaaa ya katılıyorum nasıl bir yemektir oafiyer olsun çok karbonu bol olmuş sanki. Neyse sen dengelersin
![]()
Ok öylr yapicam. Cay hic icmem ama olurda icersem onu da yazarimYani sonuna not olarak aralarda çay kahve maden suyu diye not düşebilirsin![]()
Hm anladım.Yok kızartma pasta vs zeytinyağının ağır geldiği yerlerde kullanıyorum canım. Ayçiçek de sağlklı değil. Yemeklerde zeytinyağı tereyağı kullanıyorum. Karışık yani![]()
Kız cumaya ne kaldı surdaBenim diyet yine patladıtaşınacağım burdan
Sabah sabah pişi getirmiş komşular dün poğaçaya çok direndim ama pişiye karşı koyamadım
ele verir talkımı kendi yutar salkımı![]()
İsraf olmasın diye değil ki bile isteye canım çektiği için yedimHm anladım.
Kız cumaya ne kaldı surda
Evde adam çok tek olsan da israf olmasın diye yesen anliycam da 5 kişi daha var ver yesinler sen niye yiyon
Saçını çekmek lazım
Hele bir zayıfla azar azar yersin![]()
Normalde olsa o neskafeyi içerken hiç mi aklına gelmedim nolurdu içmesen demem lazım ama pişi yedim ben de senden daha suçluyumSlm kizlar
Menü vereyim
Sabah(11.00)
Biraz pastirma
Biraz tel peynir
3 çeri domates
5 zeytin
2 adet yumurta (suukaa )
Ara nescafe 2si1 arada(@Anka)
Aksam(17.00)
4 izgara köfte
Marul salatasi
Ara soda limon olacak.