• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar :KK36:
Market işlerini hallettim sabahtan. 5 litre mısırözü yağı 75 TL olmuş şoka girdim resmen.:olamaz: geçen ay 70 TL den almıştım da pahalı diye gözüm gibi de bakmıştım 😜😜
Neden mısırozu?
Herşeye mı kullanıyorsun?
Hamileyken diyetisyen de vermişti mısırozu.
Peki mısırlar doğal mı sağlıklı mı?

Neden mısırozu?
Herşeye mı kullanıyorsun?
Hamileyken diyetisyen de vermişti mısırozu.
Peki mısırlar doğal mı sağlıklı mı?
Yok kızartma pasta vs zeytinyağının ağır geldiği yerlerde kullanıyorum canım. Ayçiçek de sağlklı değil. Yemeklerde zeytinyağı tereyağı kullanıyorum. Karışık yani 😅😅

Valla ikiside güzel oluyo bana sorarsanız canım doyurucu hakkaten tok tutuyo 😊 günaydın bu arada
O zaman mercimek daha besleyici olur. Ben B kan grubuyum ikisi de yasak bana aslında ama ben yeşim mercimek hastasıyım haşlar haşlar tuzlar yerim falan :D pırasa ıspanak lahana vs herkesim bulgur kattığı yemeğe ben yeşil mercimek basarım:D ben ne kadar seviyorsam çocuklar da o kadar nefret ediyor :olamaz:

Islanmış olursa içerisindeki toksinlerin hepsi suya çıkıyormuş. Şiştiği için daha çok tokluk hissi veriyor. Ve tadı da çok daha güzel oluyor
Hımmmm anladım canım. Ben cevizi ıslatıyordum yaş ceviz gibi oluyordu 😋😋

Günaydın herkese;
Dünki menüm:
Sabah: domates salatalık, 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin,1 dilim tb ekmek
Öğlen: 1 kase salata, 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Ara: Şekersiz Türk kahvesi, 1 mandalina, 1 avuç leblebi(midemin gurultusuna dayanamadım)
Akşam:2 kase brokoli çorbası, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase salata
Ara: Limonlu sıcak su, 1 erik

Su:1 lt
Spor: 9000 adım
Saatleri de not alır mısın canım. İmkanın varsa Öğleye yoğurt koyabilirsin 1 su bardağı kadar. Suyu artırabilirsin. Adım çok güzel. Bu adımları gün içinde mi atıyorsun yoksa özellikle yürüyüşe mi çıkıyorsun. Şundan dolayı soruyorum. Her gün ortalama bu kadar adım atıyorsan vücut bu tempoya alıştığı için faydası olmuyor pek. Benim de öyle gün içinde ne kadar hareketli olsam da ekstra spor yapmayınca sadece kilomu koruyorum 😅😅
Allah kolaylık versin canım 😅

Allah kolaylık versin. Çok zor olur ya.
Sağolun kızlar ya yakında kafama huni geçiricem hee gece uyuduktan sonra giydiriyorum uyanıp çıkarıyor sıpa ya :olamaz:

O zaman mercimek daha besleyici olur. Ben B kan grubuyum ikisi de yasak bana aslında ama ben yeşim mercimek hastasıyım haşlar haşlar tuzlar yerim falan :D pırasa ıspanak lahana vs herkesim bulgur kattığı yemeğe ben yeşil mercimek basarım:D ben ne kadar seviyorsam çocuklar da o kadar nefret ediyor :olamaz:
Bende bayılırım yeşil mercimeğe ama işte çocuklar onların sağı solu belli olmuyo malesef 😂😂

Afiyet olsun canım hangisi daha iyi ikisini denemiş biri olarak ekmeklerin

Bence spordan önce kefir yoğurt vb. Spordan sonraya da maden suyu koy canım. Maden suyu terleyerek attığın mineralleri dengeler 🤗🤗

Islanmış olunca noluyor canım ne espirisi var merak ettim 🙄

Afiyet olsun canım ekmek çok kendin de söylemişsin zaten

Afiyet olsun canım suyu çoğaltalım inşallah 🤗

Domates salatalık geçti artık havuç turp yeşillik daha güzel olur sanki 🤗🤗

Tuttun mu kendini sıkıntı yok inşallah 👀👀

Afiyet olsun canım

Fantastikaaa ya katılıyorum nasıl bir yemektir o 😅😅 afiyer olsun çok karbonu bol olmuş sanki. Neyse sen dengelersin 🤗🤗
2bucuk olmuştur 😌 çay soda 🤦🏻‍♀️ sabaha kadar wc 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤪

Yok kızartma pasta vs zeytinyağının ağır geldiği yerlerde kullanıyorum canım. Ayçiçek de sağlklı değil. Yemeklerde zeytinyağı tereyağı kullanıyorum. Karışık yani 😅😅
Hm anladım.

Benim diyet yine patladı :olamaz: taşınacağım burdan :olamaz:
Sabah sabah pişi getirmiş komşular dün poğaçaya çok direndim ama pişiye karşı koyamadım :olamaz:

ele verir talkımı kendi yutar salkımı :olamaz:
Kız cumaya ne kaldı surda🤪
Evde adam çok tek olsan da israf olmasın diye yesen anliycam da 5 kişi daha var ver yesinler sen niye yiyon🤪🤪
Saçını çekmek lazım 😁
Hele bir zayıfla azar azar yersin 😜

Slm kizlar👋
Menü vereyim

Sabah(11.00)
Biraz pastirma
Biraz tel peynir
3 çeri domates
5 zeytin
2 adet yumurta ( suukaa suukaa )

Ara nescafe 2si1 arada(@Anka🙈)

Aksam(17.00)
4 izgara köfte
Marul salatasi

Ara soda limon olacak.

Eliptik 40 dk
Anam Anka Anka yi alintilamaya sistem bile korkmus alintilamamis😅

Slm kizlar👋
Menü vereyim

Sabah(11.00)
Biraz pastirma
Biraz tel peynir
3 çeri domates
5 zeytin
2 adet yumurta ( suukaa suukaa )

Ara nescafe 2si1 arada(@Anka🙈)

Aksam(17.00)
4 izgara köfte
Marul salatasi

Ara soda limon olacak.

Eliptik 40 dk
Normalde olsa o neskafeyi içerken hiç mi aklına gelmedim nolurdu içmesen demem lazım ama pişi yedim ben de senden daha suçluyum :(

Back
X