Dün 8 bin oldu bugün de şimdilik 3600 ama 8 yapmadan yatmiyoruz:)
Yooo ben diyet yapan arkadaşlarıma saygımdan temiz beslenemedim diyordum. Tek tek yazıp insanları nefs savaşına sokmuyordumkendinden biliyo çünkü
Var canım var dün çok temiz yemişsin bu gün de ye yarın da ye ye yani biz bu konuyu yemek için açtık
Hayir canim ne munasebet sadece sorduk bööön kacamak var demedikVar canım var dün çok temiz yemişsin bu gün de ye yarın da ye ye yani biz bu konuyu yemek için açtıkyiyin gari haydin ben de yicem zaten doymadım kahvaltıda 2 gün diyet yapalım dedik bozduracaksınız
Çok temiz beslenirsen ennn az 700 gr gider bu günkü kilondanHayir canim ne munasebet sadece sorduk bööön kacamak var demedikcumaya kadar 100 gr da olsa vercem insallah cok sıkıldım sisko olmaktan
Ayy öyle mi diyosun tamam o zaman leslieye de devamÇok temiz beslenirsen ennn az 700 gr gider bu günkü kilondan
Ama diyet zaten nefs savaşı demek gözünün önünde durucak sen bakmıcaksınYooo ben diyet yapan arkadaşlarıma saygımdan temiz beslenemedim diyordum. Tek tek yazıp insanları nefs savaşına sokmuyordum
Kiz aksam 9 da mi isledin bu günahiYok onu hiç içmem ben
Eşim o saatte eve geliyor yemek yiyor , çoğu zaman reddediyorum diyete başladığım için.
ama böyle ABur cubur gibi şeyler olunca dayanamadım.
Hep de o saatte yemekten kilo aldım zaten.
Ama hep 2 tane yerdim 1 yedim.
Napsam eritirim
O kdr cok sey yediki dün hepsini bir yazamazdi zati zorlanirdiTek tek değil de akşam bütün halde yazarsan daha iyi olur canım böyle karışır
Bugün açım ama yaaa :)))O kdr cok sey yediki dün hepsini bir yazamazdi zati zorlanirdi
İnşallah kart bilgilerini kaydetmemişsindir o siteyeSelam kızlar. Bu ara bir çok hesabım hekleniyor. Bu akşam da yarın indirime girecek alışveriş hesabım heklendi. Offf ya. Valla bunaldım.artık hiç bir şeyimiz gizli kalmıyor
Akşam 9 da ev yapımı hamburger 3-5 patates
Kız nefs savasi tamam da bizde nefsimize sahip cikalim diye birbirimize yardimci olmak icin variz daha. Zaten günlük hayatta birsürü besine karsi nefsimizle savasiyoruz bari burda görüp canimiz cekmesin dimi amaAma diyet zaten nefs savaşı demek gözünün önünde durucak sen bakmıcaksınburda yiyen var yiyemiyen diye düşünemeyizki yazıcazki yemiyenler yiyenleri uyaracak buda bi nevi motive mesela ben bidaha kola içmicem senin okadar uyarından sonra hep kötü tarafından düşünme başkan
Döncem İnşaAllah canım...
Allah allah ben bazı mesajları alıntılardan görüyorum neden öyle oluyor kiİnşallah kart bilgilerini kaydetmemişsindir o siteye
Nereye gittin kiDöncem İnşaAllah canım...
İçime içime .biraZ leylayim bu aralar.. kendime geleyimNereye gittin ki
Benimde hiç başıma gelmedi. Ama her alışveriş yaptığımda sitede kart bilgilerimi kaydetmek için bi onay ekranı çıkıyor karşıma kabul etmiyorum. Dalgınlığıma gelse de kaydetsem haklenirse yandımAllah allah ben bazı mesajları alıntılardan görüyorum neden öyle oluyor kihangi site de nasıl hacklenir ki çok ilginç
Sanal kart kullansana canım.Benimde hiç başıma gelmedi. Ama her alışveriş yaptığımda sitede kart bilgilerimi kaydetmek için bi onay ekranı çıkıyor karşıma kabul etmiyorum. Dalgınlığıma gelse de kaydetsem haklenirse yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?