Rabbim kalbine ferahlık versin canımİçime içime .biraZ leylayim bu aralar.. kendime geleyim
Yeniliklere pek açık değilimSanal kart kullansana canım.
Sadece belli bir miktar geçiriyorsun o hesaba bir de süre giriyorsun. Kullanmadığın miktar geriye yükleniyor. Kullan yani o daha güvenliYeniliklere pek açık değilimdeneyimim yok o konuda
Bildirimlerin mi acik degil canimAllah allah ben bazı mesajları alıntılardan görüyorum neden öyle oluyor kihangi site de nasıl hacklenir ki çok ilginç
Bazı sitelerde otomatik kaydediyo ben kontrol edip siliyorum aslında haklısın en güvenli sanal kartSadece belli bir miktar geçiriyorsun o hesaba bir de süre giriyorsun. Kullanmadığın miktar geriye yükleniyor. Kullan yani o daha güvenli
Öğretmenler günü ya bari onu kutlayayim olmaz mıNe kutluyoruz
Şükür artık şişko değilimAyy gecmis olsun kurtarabildin mi? Kim yapiyo surekli böyle
Allah seni napmasin güldürdün beni muhallebi icin degmez demekama haklisin
Bugün de dogum gunum esim simdi elinde pasta alir gelir offf bugün dengelicektim o cıktı bide. Siskoysan hayat cok zor
Sakin ol reyiz
Duyduk bi daha icersen yakariz 20 tane merdiven inip cik derim felegin sasar
Diyene bak bugün icli köfteleri goturen ben değildim sanki
Sizin kiz kim
Anka kim ne reklamı yaptı ya .Tabii dikkat ederiz
Dünki youtube reklamini görmedin mi. Akilli bir arkadasin istah acmak icin bizim topigimize gelip video paylasip destek istedigi video hani.Anka kim ne reklamı yaptı ya .
Meraktan çatliycam
O kim tanıdık biri mi?Dünki youtube reklamini görmedin mi. Akilli bir arkadasin istah acmak icin bizim topigimize gelip video paylasip destek istedigi video hani.
Ben bilmem kaptanına sorÖğretmenler günü ya bari onu kutlayayim olmaz mıizin vermiyon mu şimdi
Dün birisi geldi önüne makarna soğan halkası patates kızartması vs nerde yağlı kalorili yemek varsa yığmış yerken video çekmiş YouTube a atmış çiğniyor muydu bilmiyorum löp löp götürüyorduAnka kim ne reklamı yaptı ya .
Meraktan çatliycam
Ben de olmucam inşallahÖğretmenler günü ya bari onu kutlayayim olmaz mıizin vermiyon mu şimdi
Şükür artık şişko değilim
Sağol canımBen bilmem kaptanına sor
Öğretmenler günün kutlu olsun
Dün birisi geldi önüne makarna soğan halkası patates kızartması vs nerde yağlı kalorili yemek varsa yığmış yerken video çekmiş YouTube a atmış çiğniyor muydu bilmiyorum löp löp götürüyordukanalıma destek olun diye buraya atmış videoyu
İlk 2-3 ay çok dikkatli yaptımBen de olmucam inşallah
Bu arada sen aralikli orucu kati bi sekilde mi yapiyodun yoksa kendine mi uyarliyodun? Ben genelde 6dan sonra bisey yemeyerek yapiyorum ama şu kadar saat yedim su kadar saat yemedim diye uymuyorum. Sadece 6dan sonra yemiyorum tek kuralim bu
Bizde yemek tarifi mi diye bi bakmistik ama cnm. Gayet soslu sogan halkasi noodle falan yeme videosuydu. Bi de öyle böyle yeme deil yaniO kim tanıdık biri mi?
Yemek tarifi sayfası mı?
Yaa benim kilo alma sebebim de az çiğnemekBizde yemek tarifi mi diye bi bakmistik ama cnm. Gayet soslu sogan halkasi noodle falan yeme videosuydu. Bi de öyle böyle yeme deil yani
Soğan halkası oğlan da istiyordu yaBizde yemek tarifi mi diye bi bakmistik ama cnm. Gayet soslu sogan halkasi noodle falan yeme videosuydu. Bi de öyle böyle yeme deil yani
Ben düsürmedim bacim sen dün görmedin burdaki senligi tabiSoğan halkası oğlan da istiyordu ya
Nerden aklıma düşürdün
Sanal kartım tanımlıydı canım. O yüzden bişey olmadı. Sitenin içindeki cüzdanda para vardı onu kullanıp kendine tişört almış güya ama bana istemiş. Adres yanlış olunca onu da iptal etmişİnşallah kart bilgilerini kaydetmemişsindir o siteye
Bugün indirim başlıcak ya orası. Valla güzel hacklemiş. Şifremi bile değiştirmiş.Allah allah ben bazı mesajları alıntılardan görüyorum neden öyle oluyor kihangi site de nasıl hacklenir ki çok ilginç
Sanal kart kullan canım. Kesin çözüm oBenimde hiç başıma gelmedi. Ama her alışveriş yaptığımda sitede kart bilgilerimi kaydetmek için bi onay ekranı çıkıyor karşıma kabul etmiyorum. Dalgınlığıma gelse de kaydetsem haklenirse yandım
Kız ne bileyim ben indirim mi takip ediyorum bi hepsi buradayı görüyorum kaç gündür efsane cuma diye başka bilmiyomBugün indirim başlıcak ya orası. Valla güzel hacklemiş. Şifremi bile değiştirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?