Hayirli sabahlar
Hayırlı sabahlar canlar
Hayırlı sabahlarGünaydin canimlar
Bende 32 yasindayim evde cocuk bakiyorm yetmiyor gidip hastanede de cocuk bakiyorumGece şarjım bitti kalkıp takmaya üşendim başka bişey yemedin inşallah.
32 yaşındayım ben Konyadayımevde çocuk bakıyorum
Yok böyle bir çocuk aşkı maşallahBende 32 yasindayim evde cocuk bakiyorm yetmiyor gidip hastanede de cocuk bakiyorum
Ben bu sabah kücük bir cıss la yaptim kahvaltimi ama erken saatte. Aksam yemegine kdr bisey yemicem. Suanda da form cayi iciyorum.Selam kızlaryine uykusuz bir gecenim sabahında sürünüyorum
Çocuklara patates közledim ben kahve içiyorum. Ne yesem kahvaltıda canım da bişey istemiyor
Sorma vallaYok böyle bir çocuk aşkı maşallah
Yazsana bakalım ne kadar küçük ne kadar cıssBen bu sabah kücük bir cıss la yaptim kahvaltimi ama erken saatte. Aksam yemegine kdr bisey yemicem. Suanda da form cayi iciyorum.
1 dene simit kadarYazsana bakalım ne kadar küçük ne kadar cıss
Hiç bişey olmaz ondan demiştim ya benim diyetisyen haftada 1 vermişti. Şimdi sen onu cıss diye pişman olursan vücut da cıss sanıp depolar hiç çaktırma beynine1 dene simit kadar
Himm kim demis cıss yemisim diye yaa aa bi simit yedim alt tarafiHiç bişey olmaz ondan demiştim ya benim diyetisyen haftada 1 vermişti. Şimdi sen onu cıss diye pişman olursan vücut da cıss sanıp depolar hiç çaktırma beynine
Uyaaaan. Su saatte uyuyunca gece uyumuyorsun. Agzinda bos durmuyor uyanik durdugunda malesef
Söyle bakim kızmıcam
Yok onu hiç içmem benKola içmedin inşllah
Ayy gecmis olsun kurtarabildin mi? Kim yapiyo surekli böyle
Allah seni napmasin güldürdün beni muhallebi icin degmez demekama haklisin
Bugün de dogum gunum esim simdi elinde pasta alir gelir offf bugün dengelicektim o cıktı bide. Siskoysan hayat cok zor
Sakin ol reyiz
Duyduk bi daha icersen yakariz 20 tane merdiven inip cik derim felegin sasar
Diyene bak bugün icli köfteleri goturen ben değildim sanki
Sizin kiz kim
Bende bişiler atıştırıp uyudum :)))Gece şarjım bitti kalkıp takmaya üşendim başka bişey yemedin inşallah.
32 yaşındayım ben Konyadayımevde çocuk bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?