Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
200 de ekstra ip atlama
kaçamak maçamak yok, biz de biliriz oturalım yiyelim tatlıları katmerleri Saricivcivcikcik hanım.
millet kestane yerken elime aldığım bi taneyi de geri bıraktım "yememem lazım Saricivcivcikcik 'e ayıp olur" diye.

ben de bıktım tuvaletten ama içiyorum.

eşine de "diyetteyim yemiyorum" deme.
"ya az önce 3 tane çikolata yedim içim bayıldı" de.

yemiyorum dedikçe üstüne geliyorsa çözüm bul :)

Bi süre sonra alışıyor vücut canım bu kadar sık gitmiyorsun

Günaydın canım nasıl geçti gecen uslu durdun dimi

Benim eşim de akşam yemeğini 9 gibi yer 1 1,5 arası ekmek yer. Gece kalkar 1 ekmek daha yer ama çöp gibi maşallah yıllardır aynı bedende XS
Eşimde aldı başını gidiyor. Neyse toparlıyor yavaş yavaş.

Oovv geercekler yuzume cok fena sekilde carpti 200 ip tamam
eşine de "diyetteyim yemiyorum" deme.
"ya az önce 3 tane çikolata yedim içim bayıldı" de.

yemiyorum dedikçe üstüne geliyorsa çözüm bul :)
Cok mantikli denerim canim
Bi süre sonra alışıyor vücut canım bu kadar sık gitmiyorsun
Evet aslinda öyle oluyo
Eşimde aldı başını gidiyor. Neyse toparlıyor yavaş yavaş.
Esleri de kampa almak lazim valla yakinda bu fikir bana erkekler kulübü kurduracak

O degil de kestaneyi nasil yemedin anlatsana biraz kestane bu boru değil yani. Şu hayatta en sevdigim seylerden biridir kendileri

O degil de kestaneyi nasil yemedin anlatsana biraz kestane bu boru değil yani. Şu hayatta en sevdigim seylerden biridir kendileri
şincik şöyle oluyor

Dün akşam görümcemler bendeydi. bi şeyler yedik.
sonrasında eşim hazırladı, ben fırınladım, onlar yerken düdüklüye yemek attım, mutfağı topladım, gittiğimde 1 tabak kestane kalmıştı, bir baktım. aradan zaman geçti yine baktım. sonra elime aldım, dedim 1 kestane için değer mi bozmaya?
sonra bıraktım elimden.
yemedim.

ama çok da aramam.

Benim derdim, tatlılar, nutellalar, tiramisular vs.

Bende çok severim de yememek için buzluğa attım
Aa buzluga atiliyo mu o? Nasil atiyosun direkt cizip mi?
İste benim ortim bravoo

Günaydın canım nasıl geçti gecen uslu durdun dimi

Benim eşim de akşam yemeğini 9 gibi yer 1 1,5 arası ekmek yer. Gece kalkar 1 ekmek daha yer ama çöp gibi maşallah yıllardır aynı bedende XS
En sevmediğim insan tipi gıcık oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara

Anka canım selam. Ya ben diyet yapamıyorum olmuyor... 68.5 oldum bile. Daha az önce 1 tabak makarna yedim. O yüzden yazmadım bir süre. Napacam bilmiyorum of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…