200 de ekstra ip atlamaAhh canim normalde o da diyetteama bu sefer dusmucem tuzagina istediğini yesin icsin ben ona uymucam o göbegiyle kalsin
Daha dirayetli olmamiz lazim bikac krre karsi koysak alisiyo bunye aslinda da.
Ooov peki
Tuvalete girmekten biktim sirf ondan sevmiyorum su suyu
eşine de "diyetteyim yemiyorum" deme.Ahh canim normalde o da diyetteama bu sefer dusmucem tuzagina istediğini yesin icsin ben ona uymucam o göbegiyle kalsin
Ooov peki
Bi süre sonra alışıyor vücut canım bu kadar sık gitmiyorsunAhh canim normalde o da diyetteama bu sefer dusmucem tuzagina istediğini yesin icsin ben ona uymucam o göbegiyle kalsin
Ooov peki
mideyi küçültüp idrar torbasını büyütüyoruzBi süre sonra alışıyor vücut canım bu kadar sık gitmiyorsun
mesajlarınızın altına kilo ve vücut kitle indeksinizi nasıl ekliyorsunuz?Saol canım
Aaa gittiğimi kim söyledi. Buralardayım. Artık korumaya geçiyorum ben
Hesap detaylarından boy kilo bilgilerini yazıyorsun canımmesajlarınızın altına kilo ve vücut kitle indeksinizi nasıl ekliyorsunuz?
Eşimde aldı başını gidiyor. Neyse toparlıyor yavaş yavaş.Günaydın canım nasıl geçti gecen uslu durdun dimi
Benim eşim de akşam yemeğini 9 gibi yer 1 1,5 arası ekmek yer. Gece kalkar 1 ekmek daha yerama çöp gibi maşallah yıllardır aynı bedende XS
teşekkür ederim yapabildim :)Hesap detaylarından boy kilo bilgilerini yazıyorsun canım
Darisi basima insallah.Saol canım
Aaa gittiğimi kim söyledi. Buralardayım. Artık korumaya geçiyorum ben
Yaaaa bu çok mantıklıymışeşine de "diyetteyim yemiyorum" deme.
"ya az önce 3 tane çikolata yedim içim bayıldı" de.
yemiyorum dedikçe üstüne geliyorsa çözüm bul :)
İnşallhDarisi basima insallah.
Oovv geercekler yuzume cok fena sekilde carpti200 de ekstra ip atlama
kaçamak maçamak yok, biz de biliriz oturalım yiyelim tatlıları katmerleriSaricivcivcikcik hanım.
millet kestane yerken elime aldığım bi taneyi de geri bıraktım "yememem lazımSaricivcivcikcik 'e ayıp olur" diye.
ben de bıktım tuvaletten ama içiyorum.
Cok mantikli denerim canimeşine de "diyetteyim yemiyorum" deme.
"ya az önce 3 tane çikolata yedim içim bayıldı" de.
yemiyorum dedikçe üstüne geliyorsa çözüm bul :)
Evet aslinda öyle oluyoBi süre sonra alışıyor vücut canım bu kadar sık gitmiyorsun
Esleri de kampa almak lazim valla yakinda bu fikir bana erkekler kulübü kurduracakEşimde aldı başını gidiyor. Neyse toparlıyor yavaş yavaş.
O degil de kestaneyi nasil yemedin anlatsana biraz200 de ekstra ip atlama
kaçamak maçamak yok, biz de biliriz oturalım yiyelim tatlıları katmerleriSaricivcivcikcik hanım.
millet kestane yerken elime aldığım bi taneyi de geri bıraktım "yememem lazımSaricivcivcikcik 'e ayıp olur" diye.
ben de bıktım tuvaletten ama içiyorum.
Bende çok severim de yememek için buzluğa attımO degil de kestaneyi nasil yemedin anlatsana birazkestane bu boru değil yani. Şu hayatta en sevdigim seylerden biridir kendileri
şincik şöyle oluyorO degil de kestaneyi nasil yemedin anlatsana birazkestane bu boru değil yani. Şu hayatta en sevdigim seylerden biridir kendileri
Aa buzluga atiliyo mu o? Nasil atiyosun direkt cizip mi?Bende çok severim de yememek için buzluğa attım
İste benim ortimşincik şöyle oluyor
Dün akşam görümcemler bendeydi. bi şeyler yedik.
sonrasında eşim hazırladı, ben fırınladım, onlar yerken düdüklüye yemek attım, mutfağı topladım, gittiğimde 1 tabak kestane kalmıştı, bir baktım. aradan zaman geçti yine baktım. sonra elime aldım, dedim 1 kestane için değer mi bozmaya?
sonra bıraktım elimden.
yemedim.
ama çok da aramam.
Benim derdim, tatlılar, nutellalar, tiramisular vs.
senden de aynı performansı bekliyorum cicim.Aa buzluga atiliyo mu o? Nasil atiyosun direkt cizip mi?
İste benim ortimbravoo
İnşallah ben de kendimden bekliyorumsenden de aynı performansı bekliyorum cicim.
En sevmediğim insan tipiGünaydın canım nasıl geçti gecen uslu durdun dimi
Benim eşim de akşam yemeğini 9 gibi yer 1 1,5 arası ekmek yer. Gece kalkar 1 ekmek daha yerama çöp gibi maşallah yıllardır aynı bedende XS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?