Biraz zorlu geçiyor ankam yaa. Bu günümüze hamdolsun tabii ama ilk üç ay çok zor geçiyor oğlumda da böyleydi. Siz napiyorsunuz süper motivasyon yakalamissiniz
bana 4 çocuklu bi maratondaş lazımBen maraton üstüne yürüyüşümü bile yaptım
Baktım güzel konuymuş
İniallah canımHayalim o yöndeydi ama nasip olabilemedi olursa inşallah o günlerde de kapışırız
valla nasil desem ben kendimin farkina kilo verdikten sonra vardim diyebilirim yani 91 kiloyken kendimi okadarda sisko görmüyodum aynaya bakinca taki oturuken ki resmimi görene kadar sok oldum inanamadim hala o resme bakinca inanamam haha hatta arkadaslara gösterip gercekten böylemi görünüyorum demislilgim bile var
Bende 95 olmuşum ama kendimi hiç öyle görmüyordum , bu korona döneminde de eşofmanlarla gezdim evde .valla nasil desem ben kendimin farkina kilo verdikten sonra vardim diyebilirim yani 91 kiloyken kendimi okadarda sisko görmüyodum aynaya bakinca taki oturuken ki resmimi görene kadar sok oldum inanamadim hala o resme bakinca inanamam haha hatta arkadaslara gösterip gercekten böylemi görünüyorum demislilgim bile varsuan dolabimdaki neredeyse bütün kiyafetlere girebilmemin keyfini yasiyorum diger büyük gelenlerin hepsini cikarttim verdim , hedefim bu kis cikmadan 2 adet almis oldugum elbiseye girebilmek ,suan icine giriyorum ama toto ben burdayim diye bagiriyor 50 52 beden giyiordum suan 44 bedenin icine girebiliyorum ama dar geliyor biraz
Söylicem ama neden mrk ettin onu mrk ediyorumCanim kadinlara yas sorulmaz ama sen kac yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?