Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah 1 bardak su
Peynir zeytin yumurta roka kaşık ucuyla nutella:)

ara ; türk kahve kurutemiş

Yarım kase komposto

akşam: pırasa , şeyriye çorba ,yoğur

bol su yürüyüş

bugün kardeşim geldi zayıflamışsın biraz dedi :) aslında biraz daha özen ve bol suyla ödemler gitti bu haftadan sonra daha disiplinli olucam

kutsal persembe menüsü gelsin

sabah
1 bardak süt
4 ceviz
3 hurma

ara
1 bardak ayran
yarim cennet hurmasi
3 4 dilim ayva

aksam
7 hurma
yesil cay

su 2
lesli fast walk

bu hafta diytisyen 3 gün hafif beslenme verdi,aslinda aksam 1 kase yogurt ve yulaf kepegi vardi ama canim istemedi.

MuMu85
suukaa
madamhd
sudem34
Hadi kizlar kilo vermeden öncesi ve sonrasi durumunuzu uzun uzun anlatinda motivasyonumuz tavan yapsin
valla nasil desem ben kendimin farkina kilo verdikten sonra vardim diyebilirim yani 91 kiloyken kendimi okadarda sisko görmüyodum aynaya bakinca taki oturuken ki resmimi görene kadar sok oldum inanamadim hala o resme bakinca inanamam haha hatta arkadaslara gösterip gercekten böylemi görünüyorum demislilgim bile var suan dolabimdaki neredeyse bütün kiyafetlere girebilmemin keyfini yasiyorum diger büyük gelenlerin hepsini cikarttim verdim , hedefim bu kis cikmadan 2 adet almis oldugum elbiseye girebilmek ,suan icine giriyorum ama toto ben burdayim diye bagiriyor 50 52 beden giyiordum suan 44 bedenin icine girebiliyorum ama dar geliyor biraz

Bende 95 olmuşum ama kendimi hiç öyle görmüyordum , bu korona döneminde de eşofmanlarla gezdim evde .
gömleklerim elbiselerimi hiç giymedim geçen bir denedim hiçç birine sığmıyorum ..
68 olduğumda ne güzel ne giyeceğim derdim yoktu. Çok özlüyorum o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…