Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada perşembe perşembe işe gelmeden bir tartılayım dedim. 72.4 ten 72.1'e düşmüşüm. Her hafta min 300 gr gidiyor. Çok şükür. Bu kadar yavaş metabolizmayı ateşlemeyi başarabiliyorum. Bugün kendime çok dikkat edeceğim. Yarın doğum günüm. Aşırıya kaçma ihtimalim var. İşallah doğum günü sabahımda daha güzel bir netice alabilirim. :)

anka dun de 8 bın hedefı gerceklestı

darısı bugune :)

Afiyet olsun canım ama o 22 de yediğin üzüm hiç olmamış. Hani durakladım veremedim diyorsun mesela bunlar sebepleri. Ennn geç 8 de son lokman bitmiş olmalı mümkünse daha erken.

Maşallah yaa ben ne zaman diyete başlasam çocuklar ekstradan uyumuyor

valla ogluma oyun kuruyorum acıyorum leslıe 1 mıl yoksa o uyuduktan sonra hasatım cıkıyor hıc bı sey yapamam

ya da hadı saklambac ya da kovalamaca dıyorum kosa kosa evın ıcınde bayaa adım oluyor hahahha

tabıı senın 4lu bı oyun kurman lazım ama nasıl olur bılemedım ahhaha

Resmen sabote ediyor.
Sonra dalga geçecek beceremedin diye
Teslim olma
Benimkiler de başta yaptı bana ben umursamadım en sevdiğim yemekleri aldılar dışardan
Evet ya resmen kanıma girdi. Bi daha teslim olmucam
Bi iki dilim yemis olabilirim belki

Afiyet olsun canım ama o 22 de yediğin üzüm hiç olmamış. Hani durakladım veremedim diyorsun mesela bunlar sebepleri. Ennn geç 8 de son lokman bitmiş olmalı mümkünse daha erken.
Evet canım. Normalde 7-7.30 gibi son lokmamı alırdım ama dün tüm iş yerine covid testi yaptılar. 2 kişi hariç herkes negatif çıktı şükür. Onu bekleyince eve geç geldim. Yemek geç yenince meyvesi de geç vakte kaldı. Ama bugün evden getirdim. Öğlen meyve porsiyonumu yiyip günü kapatacağım.

Kız mezun olunca havaya giriliyor
Bak hala vermiyorum
Mezun olmasam 65 e kadar zorlardim
Şimdi 70 e zorluyorum
Ya şu an çok zor bir süreçten geçiyorum. İyice bunaldım. Bide dikkat edip veremediğimi görünce çok üzülüyorum. O yüzden bikaç ay korumaya geçip sonra vermeye uğraşacağım.
O ne demek canım burda mezun etmek gibi bir durum yok ki kafam basmadı
Cumaları falan kilo bildirmesem mesela?

Sen bilirsin canım hiç biri zorunlu değil iyi gelmiyorsa tartılmak tartılmayın diye hep yazıyorum.

Anladım canım. iyi olur öyle tabii ben pek meyve aramam yemem de genelde. Çocuklardan artanı atarım arada

Gece olmaz gece no
Eskiden gece 11 gibi yarım ekmeğe sandviç yapıp gömüyordum. Nasıl bir kafa yapısı varsa bende. :)
Bir de en çok sevindiğim olaylardan biri eşimin ekmeği çok azaltması. Normalde günde 3 ekmek yiyordu. Şimdi 1 ekmeğe kadar azalttı. Hala çok fazla ama onun için bu durum baya iyi. Benim kilo verdiğimi gördükçe onun da kendini zorlamaya çalıştığını fark ediyorum. Ben de bol bol iltifat ediyorum. Hoşuna gidiyor.

Günaydın canım nasıl geçti gecen uslu durdun dimi
Benim eşim de akşam yemeğini 9 gibi yer 1 1,5 arası ekmek yer. Gece kalkar 1 ekmek daha yer ama çöp gibi maşallah yıllardır aynı bedende XS

Günaydın canım nasıl geçti gecen uslu durdun dimi

Benim eşim de akşam yemeğini 9 gibi yer 1 1,5 arası ekmek yer. Gece kalkar 1 ekmek daha yer ama çöp gibi maşallah yıllardır aynı bedende XS
Ben yatmadan bu ara ıhlamur içiyorum benim kız işden gelirken ıhlamurun yanına en sevdiğim tatlılardan birini al bende dururmuyum yedim yaa olmasa yemicem oluncada insan nefsine yeniliyo dedim bidaha alma..bu hafta adaptasyon süreci diyorum önümüzdeki haftalar daha disiplinli olucam inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…