- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ben de orda takılıyorum tavsiye ederim güzel sayfa3 gün oldu evi süpürmüyorum
Saat oldu 1 hala bir iş yapmadım
Anka
Senin temizlik düzen topiklerinden hangisine gitsem gaza gelirim
Düzenli Evimiz & Hayatımız
Günaydın kızlar iki gündür çok yoğundum okul , hastane vs bugün bi maraton yaparım herhalde :KK22:www.kadinlarkulubu.com
Ben arada buraya takılıyorum bazen iş yapasım gelmiyor hiç görünmüyorum falan
Kesinlikle öyle.. ama cok kacamak yapip sabit geldugim günler de oldu. Demekki kacamgi bile ölcülü yapinca oluyo tabi ben masallah habire yedigim icin kilo almam normaldiArtı olarak da hemen cevap veriyor. hiç yani amannn morali bozuktu yesin ben ekstradan çalışır yakarım canı sağolsun demiyor
Geçmiş olsun canım..Eşim pozitif çıktı kızlar bizde karantinaya girdik
Ayy çok geçmiş olsunEşim pozitif çıktı kızlar bizde karantinaya girdik
Geçmiş olsun canım..
Ayy çok geçmiş olsunnasılsınız peki hafif geçirirsiniz inşallah
Allah şifa versinEşim pozitif çıktı kızlar bizde karantinaya girdik
İnşallah hafif atlatırsınız canımSağolunakşam eşimin vücut ağrısı oldu gitti test yaptı. Sabah aradılar pozitif bana da mesaj geldi temaslı olduğunuz için izole olun diye. Ama eşim şuan gayet iyi hiçbişeyi yok. Bende henüz bi belirti yok bakalım süreç nasıl işleyecek
Benimde o yönde hiç ayarım yok yedimmi tam yemedimmide hiç ama şekersiz bi hayat daha 2 inci günden zormuş alıştım tabak tabak tatlılar çukulatalar tabi :) ama bura benim aklımı başıma getirdi :) şu göbeği dümdüz yapana kadar pes etmicemKesinlikle öyle.. ama cok kacamak yapip sabit geldugim günler de oldu. Demekki kacamgi bile ölcülü yapinca oluyo tabi ben masallah habire yedigim icin kilo almam normaldi
Ben nerdeyim
Hemen ekleyeyimBen nerdeyim
Gecmis olsun canim, umarim hafif atlatirEşim pozitif çıktı kızlar bizde karantinaya girdik
Ben buradayım
Geçmiş olsun canım sorunsuz atlatırsınız inşallahEşim pozitif çıktı kızlar bizde karantinaya girdik
Cok gecmis olsun canim insallah hafif atlatanlardan olursunuzEşim pozitif çıktı kızlar bizde karantinaya girdik
Al benden de o kadar bıraksam tüm gün yerim. Ama ben de burasi sayesinde frenledim ve alismaya basladim artik saglikli beslenme düzenineBenimde o yönde hiç ayarım yok yedimmi tam yemedimmide hiç ama şekersiz bi hayat daha 2 inci günden zormuş alıştım tabak tabak tatlılar çukulatalar tabi :) ama bura benim aklımı başıma getirdi :) şu göbeği dümdüz yapana kadar pes etmicem
Ben nerdeyim
Bizi almamis gel gidekBen nerdeyim
Ayy valla not defterine yazıyordum herkesi sizden sonra güncellememişim kusura bakma ekliyorum deftere şimdi :)Cok gecmis olsun canim insallah hafif atlatanlardan olursunuz
Al benden de o kadar bıraksam tüm gün yerim. Ama ben de burasi sayesinde frenledim ve alismaya basladim artik saglikli beslenme düzenine
Kesinlikle pes etme basaricaz
Ben nerdeyim
Bizi almamis gel gidek
Regl olunca oluyor ya yine de kopma buralardan en az zararla atlat canım bekliyorumBen buradayım
Ama maalesef rengl olunca kendimi habire bişey yerken buluyorum çok kötüyüm diyet modum düştü cumaya biter sanırım bende eski düzen devany ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?