Benim icin de iyi oldu burasi. Güzel bi grup olduk benceArkadaşlar size nekadar teşekkür etsem az !zayıflayalım size iskender ısmarlıcamkaç gündür enerjimi buldum resmen seviyorum sizi hatta aşığım bu topiğe
Ben de ekledim kpss sayfamdanKızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlüBu arada adım fit_ve_mutlu_yasam takip etmek isterseniz beklerim diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım
Hadi ya :))O da burdan bir arkadaşımız da bilgileriniz çok benziyor. İkizi olsa bu kadar olur
Ben gelince daha bi güzel oldu dimiBenim icin de iyi oldu burasi. Güzel bi grup olduk bence❤
İskender harika bi fikir
Tüm gün bukadarcıkmıSabah 2 haşlanmış yumurta yedim bir de eşimin yemediği tostu yedimama kenarlarını kopardım ve bir lokması da elimden düştü küçülttüm sayılır
He bir de 1 tane muz.
Kız daha gün bitmedi ki. Akşama salata yicem.Tüm gün bukadarcıkmı
Onu duymadım. Vücut inceltme yöntemleri var ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben liposuction yaptıracağım inşallahKizlar bi alet var, içine girip zayıflıyorsun :))) vakumlu ısı veren kazan gibi bişey içine girip yürüyorsun. 20 seansı 1500 liraymis iyi aslında , zaten 10 seansta baya incelme oluyormuş. İmkanım olsa giderdim.
Biliyorum ama o devamlılık isteyen bişi bıraktığında kısa süre sonra yine aynı olacaksın malıyetli devamlılık işi onlar tabiri caizse zengin işi , sağlıklı beslenme ve egzersizle en güzel zayıflama ve koruma daha kalıcı hatta ömürlükOnu duymadım. Vücut inceltme yöntemleri var ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben liposuction yaptıracağım inşallah
Benim için gün 17:30 da bitiyo yiyecek olarak ondan :) afiyet olsunKız daha gün bitmedi ki. Akşama salata yicem.
Fazla kilo alıp vermeden kaynaklı karın ve bacak bölgemde sarkmalar var maalesef. Ameliyatla onları toplatacağım sonrasında tabi ki dikkat etmek gerekiyor elimden geldiğince edeceğim de bir daha kendimi bu görüntüde görmek istemiyorumBiliyorum ama o devamlılık isteyen bişi bıraktığında kısa süre sonra yine aynı olacaksın malıyetli devamlılık işi onlar tabiri caizse zengin işi , sağlıklı beslenme ve egzersizle en güzel zayıflama ve koruma daha kalıcı hatta ömürlük
Herşeyin çaresi var Allah sağlık versin önce sağlık için kurtulucaz kilolardan ,benim en korktuğum şey şeker hastası olmak çünkü adayım , doktorum beni hep uyardı kilo almıcaksın ..!!Bende meme küçültme ameliyatı olacağım ideal kiloma geliyim ,çok haklısın bende bidaha asla bu görüntüye gelmicemFazla kilo alıp vermeden kaynaklı karın ve bacak bölgemde sarkmalar var maalesef. Ameliyatla onları toplatacağım sonrasında tabi ki dikkat etmek gerekiyor elimden geldiğince edeceğim de bir daha kendimi bu görüntüde görmek istemiyorum
Oyle mi. Ne kadar güvenli acaba ya. Aslında en guzeli yürüyüş..Onu duymadım. Vücut inceltme yöntemleri var ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben liposuction yaptıracağım inşallah
Ben deee saat 17.20 ve yedim bitti :))Benim için gün 17:30 da bitiyo yiyecek olarak ondan :) afiyet olsun
Benim zayiflayinca küçülüyorlar keske küçülmese 90 60 90 olurdumHerşeyin çaresi var Allah sağlık versin önce sağlık için kurtulucaz kilolardan ,benim en korktuğum şey şeker hastası olmak çünkü adayım , doktorum beni hep uyardı kilo almıcaksın ..!!Bende meme küçültme ameliyatı olacağım ideal kiloma geliyim ,çok haklısın bende bidaha asla bu görüntüye gelmicem
1 miBen deee saat 17.20 ve yedim bitti :))
Domates, salatalık, turp, turşu yedim. Zeytin kaç tane yedim bilin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?