Benimde küçülüyo ama o hali bile büyük ben hep büyük memeliydim ( annede öyle ) kiloyla sarkma olunca toparlamazsa şart olucak bakalımBenim zayiflayinca küçülüyorlar keske küçülmese 90 60 90 olurdum
Menülerin gittikce daha saglikli hale mi geliyo bana mi öyle geliyoSabah bir bardak su
12:00 kahvaltı az peynir ,3 zeytin , çeri domates , 1 yumurta ,1 küçük dikim kepek ekmek ,yarım portakal
14. :00 spor sonrası yoğurt içine yarım elma tarçın
15:00türk kahve 6 çiğ badem
17:00 bir tabak et sote bol yeşillikli salata
Bol su , interval koşu ,
Teşekkür ederim aslında herşeyi biliyorum ama uygulama istek yoktu onuda sizinle tamamladımMenülerin gittikce daha saglikli hale mi geliyo bana mi öyle geliyocok iyi menü de spor da
40 zeytin mi
Neeeeeeee 40 mı
Süper afiyet olsunSabah bir bardak su
12:00 kahvaltı az peynir ,3 zeytin , çeri domates , 1 yumurta ,1 küçük dikim kepek ekmek ,yarım portakal
Bol su , interval koşu ,
Çok teşekkür ederimSüper afiyet olsun
40 zeytin migercekten mi
Evet kendimi kaybetmişim sayınca farkettim :))Neeeeeeee 40 mı
Görmedim bakayımBen de ekledim kpss sayfamdan
Çok güzel canım afiyet olsunSabah bir bardak su
Bol su , interval koşu ,
Evet teyzem olur kendisi20 diyecektim ben ama neyse yaklaşmış sayıyorum kendimicanan Karatayla bi bağın var mı
Teşekkür ederimÇok güzel canım afiyet olsun
İg nedir diyecektim de sayfa sayfa gelirken ne olduğunu öğrendim istek attımKızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlüBu arada adım fit_ve_mutlu_yasam takip etmek isterseniz beklerim diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım
Kahkaha attım ya Allah seni emiValla reklam yapmadim kovmayin beni nolur
Kahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
1 dilim çok buğdaylı ekmek
5 zeytin
5 elma dilim fırında patates
Çay
16:00 Türk kahvesi 2 kare çikolata
akşam 18:15
5 tane etsiz çiğ köfte Marul
Bir kase yoğurt
2 lt su
Çiğ köfte yiyebilirsin nolcak kiÇok hafif kaçırdım yanlışlarım var ama cuma olduğu için böyle oldudün gece eşim görümcelerim yemişti köfte , yememiştim ben akşam yemeğim yaptım bugünlükte böyle olsun
15 dk Leslie kesin yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?