Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yinemi seni göremicem hemen geliyorum

Harikasınnnn
Teşekkür ederim canım inşallahhhh
Canım Nike kalıpları ayağıma uymuyor. Skechers var zaten. Ben işte çok yoruldum ya bide regl oldum bugün. Onun etkileriymiş.
seni de bir an önce yanıma bekliyorum. Acele et. Yapabilirsin. Ben şu an kendimi çok formda hissediyorum. Vazgeçmicem yılbaşında hedefte olucam
Hayır ama ben sana kesin kabak ye demiştim zaten bi daha ceviz falan da at üzüerine olmadı. Bana bir tabağı 10 kilo zayıflatacak deseler yine de yemem o kadar tiksiniyorum dokunamıyorum bile
Ayyy ben yerim verdiriyormuymuş 10 kilo
Olmayan formami suan giyebiliyorum cnm.
Ya işte bu işte bu harikasın maşallah de. Böyle devam et
Ay alemsin dur bende gelirim birazdan
Arkadaşlar size nekadar teşekkür etsem az !zayıflayalım size iskender ısmarlıcamkaç gündür enerjimi buldum resmen seviyorum sizi hatta aşığım bu topiğe
Yaaa iskendeeeeeerrrr

Yeriz canım inş ideal kilomuza bi gelelim şuan iskender sadece bir isim bizim için

Ya maşallah bu ne güzellik bu nasıl bakım seni gördüm ya hayatta göndermem artık resmen ablan gibi görünüyorum senim
Teşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değil sende bizim ışığımızsın

Teşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değil sende bizim ışığımızsın
Kız fotoğrafımı göndermem demek istedim ne 40 ı ya maşallah genç kızlara taş çıkarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…