Yinemi seni göremicemKızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlüBu arada adım fit_ve_mutlu_yasam takip etmek isterseniz beklerim diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım
Reklam yokİg dedigin ne oluyo kiz instagram mi
Cozutmak yok demedikmiKizlar ben bugün menü yazmasam daha hayirli olur bence mübarek gün
Ufak kacamak planlarim var
Ama tabi yarin kaldigimiz yerden devam ufak bi soluklanma sadece
Valla reklam yapmadim kovmayin beni nolurReklam yok
Ben değilde kazen kovabilirValla reklam yapmadim kovmayin beni nolur
Ya da muneBen değilde kazen kovabilir
İlk takipçi seroYinemi seni göremicemhemen geliyorum
Sen benim diyet kankamsın cozutmaYok yok cozutmucam cok ufak seyler
trendyoldan aldım da teslimat tarihleri geç başlayınca ancak kargoya verebildiler. express ile gelecek bakalım ne kadar ekxpress :)Hangi kargo o yahu bi getiremedi
HarikasınnnnGeçen hafta : 94
Güncel kilo: 93
Anka
resmen öle dümdük 93 çıktım
iki gün yediğim kabaklar işe yaradı
Dün 94 çıkmıştım,
Önceki yarışmalarım da da çok yaşadım bunu cuma günü birden eksiye düşmeyi
Saricivcivcikcik seni geçemedim ama sonucuma bayıldım
seni de tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canım inşallahhhhYok canım ben ara öğün yapmıyorum zaten alıştım bu düzene
olumlama doğru sonuç vermiş maşallah
Güzel canım tebrikler
Çok iyitebrikler canım
Waauuwww demekki hepsi ödemmiş normale döndün. Böyle devam etsen 6lar gelecek inşallah
Ödemdir canım sıkma canını. Sen diyetini bırakma lütfen. Allah kolaylık versin canım.
Canım Nike kalıpları ayağıma uymuyor. Skechers var zaten. Ben işte çok yoruldum yaCanım ayakkabı çok fark ediyor skechers al kendine ya da en kötü nike fala. Farkı göreceksin.
ayyyy maşallah canım nasıl güzel vermişsin tebrik ederim
Harika canım100-200 gr gidiyor diyordun. Hafta sonları çok dikkat etsen daha çok gidecek demek ki
Oyyyy bi muhteşem eksi dahatebrik ederim
demek istiyorum bu ne ya maşallaj naptın sen darısı başıma inşallah ben de senin pazar gördüğünü görüyorum çünkü
Allah kolaylık versin canım dünya olarak feraha çıkrız inşallah bir an önce
Canım kargoda dememiş miydin gelmedi mi?
Ayyy ben yerim verdiriyormuymuş 10 kiloHayır ama ben sana kesin kabak ye demiştim zatenbi daha ceviz falan da at üzüerine olmadı. Bana bir tabağı 10 kilo zayıflatacak deseler yine de yemem o kadar tiksiniyorum dokunamıyorum bile
Ya işte bu işte bu harikasın maşallah de. Böyle devam etOlmayan formami suan giyebiliyorum cnm.
Ay alemsin dur bende gelirim birazdanKızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlüBu arada adım fit_ve_mutlu_yasam takip etmek isterseniz beklerim diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım
Yaaa iskendeeeeeerrrrArkadaşlar size nekadar teşekkür etsem az !zayıflayalım size iskender ısmarlıcamkaç gündür enerjimi buldum resmen seviyorum sizi hatta aşığım bu topiğe
Yeriz canım inş ideal kilomuza bi gelelimHarikasınnnn
Teşekkür ederim canım inşallahhhh
Canım Nike kalıpları ayağıma uymuyor. Skechers var zaten. Ben işte çok yoruldum yabide regl oldum bugün. Onun etkileriymiş.
seni de bir an önce yanıma bekliyorum. Acele et. Yapabilirsin. Ben şu an kendimi çok formda hissediyorum. Vazgeçmicem yılbaşında hedefte olucam
Ayyy ben yerim verdiriyormuymuş 10 kilo
Ya işte bu işte bu harikasın maşallah de. Böyle devam et
Ay alemsin dur bende gelirim birazdan
Yaaa iskendeeeeeerrrr
Ya maşallah bu ne güzellik bu nasıl bakım seni gördüm ya hayatta göndermem artıkYinemi seni göremicemhemen geliyorum
Teşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değilYa maşallah bu ne güzellik bu nasıl bakım seni gördüm ya hayatta göndermem artıkresmen ablan gibi görünüyorum senim
Kız fotoğrafımı göndermem demek istedimTeşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değilsende bizim ışığımızsın
Teşekkür ederim canım minyon olmanın avantajlarıKız fotoğrafımı göndermem demek istedimne 40 ı ya maşallah genç kızlara taş çıkarırsın
İşte hislerimin tercümanı olan soruİg dedigin ne oluyo kiz instagram mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?