- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Şiştim şiştimKız sen zaten 66,4 tün kaç oldun
Neyse çabuk gelen çabuk gider inşallah canım oluyor bazenŞiştim şiştimşuan 67.8
İnşaAllah... Spora da başladımNeyse çabuk gelen çabuk gider inşallah canım oluyor bazen
İnşaAllah... Spora da başladımgidecek ya gidecek .
Karın kaslarim aciyo, bacaklar pert
Biz hemşire abla seni çağırıyormuş dedik. Babasıyla gittiler. Hemşire açıklamış. Bizimki zaten maşallah ilaç iğne pek korkmaz. Öyle yaptırdılar geldiler. Bana da “hasta olmayayım diye hemşire abla bana iğne yaptı” dedi. Öyle geçti ama ertesi gün akşama kadar inanılmaz sinirliydi hiç bişeyden memnun olmadı7 yaşında okulda yapılan aşılar 4 yaşa çekilmiş, oğlumu bir aydır çağırıyorlar.
Bugün gideceğiz artık bebekken daha kolaymış şimdi çocuğa ne açıklama yapacağımı bilmiyorum tırsıyorum
Günaydın canımGünaydın
siz ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun darısı bize..ateşi oldu mu canımharikasın canım
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur
Biz hemşire abla seni çağırıyormuş dedik. Babasıyla gittiler. Hemşire açıklamış. Bizimki zaten maşallah ilaç iğne pek korkmaz. Öyle yaptırdılar geldiler. Bana da “hasta olmayayım diye hemşire abla bana iğne yaptı” dedi. Öyle geçti ama ertesi gün akşama kadar inanılmaz sinirliydi hiç bişeyden memnun olmadı
Hafif oldu canım. Çok yükselmedi. Ama o sıralar biz zaten hastaydık ya yazıyordum burda ondan da olabilir.hemşire çok önemli bizim ki çok tatlı dilli çok ilgili. Doktorumuz çok ilgili değil ama hemşire için katlanıyoruzsiz ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun darısı bize..ateşi oldu mu canım
Ben niye şiş oluyorum anlamıyorumŞu an regl halimle yani ödemliyim 71.5 çıktım
Örgülerine de baktımBen niye şiş oluyorum anlamıyorumgündüz dümdüz, akşama doğru şiş
Benimde çok yakın regl canım hep bişiler yemek istiyoŞu an regl halimle yani ödemliyim 71.5 çıktım
AA nedenki? Bol su iç canımBen niye şiş oluyorum anlamıyorumgündüz dümdüz, akşama doğru şiş
Evet canım benim sayfam
Ya benimde farklı farklı oluyor. Bu dönem istemedi meselaBenimde çok yakın regl canım hep bişiler yemek istiyobu dönem çok tehlikeli :)
Şükür daha iyiyim canim ama regl donemim cook yakin ondan bi siskinlik enerjisizlik var üstümde hem ruhen hem fiziken..Nasıl oldun canım
Ne yapiyosun spor olarak canim?İnşaAllah... Spora da başladımgidecek ya gidecek .
Karın kaslarim aciyo, bacaklar pert
Kiyamam ben ona. İnsallah kolayca olur biter7 yaşında okulda yapılan aşılar 4 yaşa çekilmiş, oğlumu bir aydır çağırıyorlar.
Bugün gideceğiz artık bebekken daha kolaymış şimdi çocuğa ne açıklama yapacağımı bilmiyorum tırsıyorum
Canim stres yapiyo olabilirsin o da cok etkiliyoBen niye şiş oluyorum anlamıyorumgündüz dümdüz, akşama doğru şiş
Al benden de o kadar 2 saat önce tatlilar geciyodu gozumun önünden simdi de sadece hicbisey yemeden su bile icmeden oturmak istiyorum. Şu regl dönemi dengesizliği beni mahvediyoBenimde çok yakın regl canım hep bişiler yemek istiyobu dönem çok tehlikeli :)
GünaydınGünaydın hanımlar
Ben Açsam daha çok canım çeker cıss yiyecekler ,sende de öyledir belki yumurtanı zeytinini ye suyunu içte tatlı falan yeme...Şükür daha iyiyim canim ama regl donemim cook yakin ondan bi siskinlik enerjisizlik var üstümde hem ruhen hem fiziken..
Kiyamam ben ona. İnsallah kolayca olur biter
Al benden de o kadar 2 saat önce tatlilar geciyodu gozumun önünden simdi de sadece hicbisey yemeden su bile icmeden oturmak istiyorum. Şu regl dönemi dengesizliği beni mahvediyo
Benimde çok dengesiz zaten zoraki oluyorum ama etkileri berbatŞükür daha iyiyim canim ama regl donemim cook yakin ondan bi siskinlik enerjisizlik var üstümde hem ruhen hem fiziken..
Ne yapiyosun spor olarak canim?
Kiyamam ben ona. İnsallah kolayca olur biter
Canim stres yapiyo olabilirsin o da cok etkiliyo
Al benden de o kadar 2 saat önce tatlilar geciyodu gozumun önünden simdi de sadece hicbisey yemeden su bile icmeden oturmak istiyorum. Şu regl dönemi dengesizliği beni mahvediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?