Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşaAllah... Spora da başladım gidecek ya gidecek .
Karın kaslarim aciyo, bacaklar pert
harikasın canım
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur
Biz hemşire abla seni çağırıyormuş dedik. Babasıyla gittiler. Hemşire açıklamış. Bizimki zaten maşallah ilaç iğne pek korkmaz. Öyle yaptırdılar geldiler. Bana da “hasta olmayayım diye hemşire abla bana iğne yaptı” dedi. Öyle geçti ama ertesi gün akşama kadar inanılmaz sinirliydi hiç bişeyden memnun olmadı
Günaydın canım

siz ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun darısı bize..ateşi oldu mu canım

siz ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun darısı bize..ateşi oldu mu canım
Hafif oldu canım. Çok yükselmedi. Ama o sıralar biz zaten hastaydık ya yazıyordum burda ondan da olabilir.hemşire çok önemli bizim ki çok tatlı dilli çok ilgili. Doktorumuz çok ilgili değil ama hemşire için katlanıyoruz

Nasıl oldun canım
Şükür daha iyiyim canim ama regl donemim cook yakin ondan bi siskinlik enerjisizlik var üstümde hem ruhen hem fiziken..
İnşaAllah... Spora da başladım gidecek ya gidecek .
Karın kaslarim aciyo, bacaklar pert
Ne yapiyosun spor olarak canim?
Kiyamam ben ona. İnsallah kolayca olur biter
Ben niye şiş oluyorum anlamıyorum gündüz dümdüz, akşama doğru şiş
Canim stres yapiyo olabilirsin o da cok etkiliyo
Benimde çok yakın regl canım hep bişiler yemek istiyo bu dönem çok tehlikeli :)
Al benden de o kadar 2 saat önce tatlilar geciyodu gozumun önünden simdi de sadece hicbisey yemeden su bile icmeden oturmak istiyorum. Şu regl dönemi dengesizliği beni mahvediyo

Ben Açsam daha çok canım çeker cıss yiyecekler ,sende de öyledir belki yumurtanı zeytinini ye suyunu içte tatlı falan yeme...

enerjisizim demek yok
hadi bakalım ilk iş kahvaltını yapmak
Bismillah de silkelen

Benimde çok dengesiz zaten zoraki oluyorum ama etkileri berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…