- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ders biter bitmez baktımki çok acıkmışım , gözüm direk fırındaki keklere gitti ..Bizde zoomdan ilk defa canlı derse girdik beynim yandı
Telefonla dolaşamam ki evin içinde 10 bini geçerdim yatana kadarTelefon Doğru demekki kız niye ağlıyon
3 öğün mü yapsan sen dayanamıyorsanDers biter bitmez baktımki çok acıkmışım , gözüm direk fırındaki keklere gitti ..
Keki yememek için dolaptan yemek ısıttım onu yedim şu an biraz rahatladım ama hızlı yemişim
Aslında bir haftadır baya iyiydim ama bugün dayanamadım birden ..3 öğün mü yapsan sen dayanamıyorsan
Olabilir canım. Sudan olur, havadan olur, uyku süresinden olur. Duygusal durumundan olur. Makine değiliz sonuçtaAslında bir haftadır baya iyiydim ama bugün dayanamadım birden ..
hep 2 öğün hep 3 öğün değil de acıktıkma durumuma göre günlük karar verip yapsam nolur canım
bazen de oluyo ki çok tok oluyorum geçen ara yapmayı bile unutmuşum.
Neden böyle farklı oluyor acaba
Kahvaltı mı da güzel yapmıştım.
Ben attım ama saymamış
Öyle canımOlabilir canım. Sudan olur, havadan olur, uyku süresinden olur. Duygusal durumundan olur. Makine değiliz sonuçta
Ağlama tamam atmaya devamBen attım ama saymamış
zaten sabah kalktığımda 2000 adım vardı gece bebek gezdirirken atmışım onlar da telefonda yok
4 çocukla dışarı çıktım adım atacak halim mi kaldı benimAğlama tamam atmaya devam
Hava kapali bugün bi tuhafim sarhos gibiyim nedenini anlamadim daAkşam yemeğim yok
hiç halimde yok sarı civciv enerjin bana geçti sen nasılsın peki
E kolunda yazmıyor ama attın sonuç olarak4 çocukla dışarı çıktım adım atacak halim mi kaldı benim
Benim de uykum geldi keyfim kaçtı , burda da hava kapalı, oğlan da aşıdan geldi ortalık karıştı düzen bozulduHava kapali bugün bi tuhafim sarhos gibiyim nedenini anlamadim da
Spor da yapamadim artik esim isten gelince onunla beraber yaparim
Sana noldu
Gecmis olsun minnosaBenim de uykum geldi keyfim kaçtı , burda da hava kapalı, oğlan da aşıdan geldi ortalık karıştı düzen bozuldu
Sağol canımGecmis olsun minnosa
Boşa gitmiş gibi hissediyorumE kolunda yazmıyor ama attın sonuç olarakcuma günü tartıda belli olsun da saatte de yazmasın napalım
4 bebeyle hepsine nasıl yetişiyorsun enerjine hayranımİlk paylaşımımı yaptım hepinizi instagramdan yorumlara beğenilere bekliyorum
@fit_ve_mutlu_yasam
anka demek yok orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?