Kahvaltimi coktan yaptim kahvalti yapinca daha da sistimBen Açsam daha çok canım çeker cıss yiyecekler ,sende de öyledir belki yumurtanı zeytinini ye suyunu içte tatlı falan yeme...
enerjisizim demek yok
hadi bakalım ilk iş kahvaltını yapmak
Bismillah de silkelen
Toparlicam inşallah
Aynen yaa kendine gel secret secretKahvaltimi coktan yaptim kahvalti yapinca daha da sistim
Neyse gidiyim bi temizlik yapiyim sonra dinlenir spor yaparim inşallah
Toparlicam inşallahsecret secret nerdesin secret
Bak zaten rakiben cok hasta sen de spor falan yapip da daha cok üzme rakibeniAynen yaa kendine gel secret secret
Ooooğ kıyamam sanaBak zaten rakiben cok hasta sen de spor falan yapip da daha cok üzme rakibenitatli falan ye can bogazdan gelir bide sende kalmasın aklim
3 senedir zayıflamaya çalışırım buralarda ,Cumadan beri kilo veren yok mu? Ben sabitim verememişim aramızda kalsın
Ben plank hareketleri ve iç bacak çalışıyorum ve ip atlıyorum...Şükür daha iyiyim canim ama regl donemim cook yakin ondan bi siskinlik enerjisizlik var üstümde hem ruhen hem fiziken..
Ne yapiyosun spor olarak canim?
Kiyamam ben ona. İnsallah kolayca olur biter
Canim stres yapiyo olabilirsin o da cok etkiliyo
Al benden de o kadar 2 saat önce tatlilar geciyodu gozumun önünden simdi de sadece hicbisey yemeden su bile icmeden oturmak istiyorum. Şu regl dönemi dengesizliği beni mahvediyo
Buranın böyle bir aurası varİstemeyerekde olsa yürüyorumbu disipline ben bile şaşırdım
Ben tartılmadım. Cumaya kadar da tartılmayacağımCumadan beri kilo veren yok mu? Ben sabitim verememişim aramızda kalsın
Burdayim temizlik yaptim geldim birazdan da yemek yapmaya gitcemNerdesiniz giriyorum çıkıyorum kimse yok
Ben çocukları dışarı çıkardım yoruldum valla eve doğru gidiyorumNerdesiniz giriyorum çıkıyorum kimse yok
Telefon Doğru demekki kız niye ağlıyonOff bebek arabasını sürerken saat adımlarımı saymamış galibasaatte 4700 adım var telefonda 7900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?