• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz ailecek başladık seviyelere de ben ilk seviyeyi 30 gün yapıp bıraktım. Annem ablam ve kardeşim karaciğer temizliğine kadar yaptılar. Serbest günler bizde tam bir ziyafet oluyordu mide fesadı geçirene kadar yiyoruz :olamaz: seviyeleri tamamlamayı düşünüyor musun?
Helal olsun ablanla kardeşine. Kaçar kilo verdiler? Şifa buldukları hastalıkları oldu mu??
Ben bi kere niyetlendim ilk 3 seviyeyi yaptım 36 saatlik oruçlarda tansiyonum çok düştü zatn sık sık düşer ama kendimi toparlayamayınca abıraktım çocuk vs olunca. Seviye 1 ve seviye 2 tarzı besleniyorm sadece dönüşümlü. Sen nedn bıraktın merak ettim 🤔

Ayy ben de yarin cookk enerjik olcam güzel uyancam mis gibi lesliemi pilatesimi yapicam hafiflicem coook saglikli beslencem.
Cuma günü de tartida cok güzel eksi görcem inanıyorum 😬 regle ragmen😬
Hep tok olcam canim hep saglikli saglikli marul maydanoz çekçek:KK70:
(Olumlamada olumsuz cumle kuramadigimiz icin canim kacamak yapmak istemicek diyemiyorum:KK70: )
Camlar iptal yağmur yağıyo 😂

Ben aspirini eziyorum 2-3 damla su katıyorum macun gibi oluyor onu sürüyorum sabaha baya azalıyor ama benimkiler sivilce değil bildiğim göktaşı gibi çıkıyor :KK70:

çok üşüyorummm ateşim çıkıyorrrr sudemmmm :hasta::hasta:
Geçmiş olsun üşüttünmüki

Back
X