• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlı krizlerinize bu toptan yapın kızlar

45B76519-12AC-4962-982C-2CCCECF5B92C.webp

Şalgam dökülmesi kötü olmus canim neyseki halletmissin.
Kuru kayisi ve hurma evde yoktu kalmadi bulundurmak lazim. Gerci evde olunca da habire her gün kahvenin yaninda birer tane yerim ben😂
Olsun olsun hergün yenir ne varki. 🥰

Bi yere yetiştiğim yok ya denemek için açtım bakalım olmazsa kapatırım :KK70: daha önce hiç instagramda paylaşım yapmadım nasıl bişey ne kadar vakit alıyor zamanla göreceğiz. Çok sevindim canım 🤗🤗 senin adını bile görmek bana ayrı huzur ve güven veriyor 🤗🤗
Bende kısa süre önce açtım çok fazla vakit ayırmana gerek yok aslında motive olmaya fayda sağlıyo bence. Takipleşelim :)
Kilolara_elveda___

Eşim önce cips sonra luppo sonra çikolata sonra çekirdek yedi. Ben 1 kavanoz fındık ayıkladım. Bi tane bişey yemedim 👏👏👏
Helall :KK9:
Bende eşimi zorunlu diyete başlattım dün karalar bağladı adam aç kaldım diye geziyo evde halbuki benm ve iki kızımın toplamını yiyor 😃

Helall :KK9:
Bende eşimi zorunlu diyete başlattım dün karalar bağladı adam aç kaldım diye geziyo evde halbuki benm ve iki kızımın toplamını yiyor 😃
Hahahaa ay bu kocalar hep mi aynı. Benimki benimle birlikte 18 kilo verdi. Şimdi şımarıyor 🤣🤣🤣 hala çekirdek çitliyor yaa

Eşim önce cips sonra luppo sonra çikolata sonra çekirdek yedi. Ben 1 kavanoz fındık ayıkladım. Bi tane bişey yemedim 👏👏👏
İşte beklediğimiz azim :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
Menüm
Bugün seviyelerde serbest günümdü :KK66:
Kahvaltı 10.30
Yarım ince kazan simidi
1 d peynir
3 zeytin
Çeyrek elma
3 d mandalina
3 inca halka muz

Akşam 17.00
5 bulgurlu köfte
5 yk ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
1 d ekmek

Su 2
Spor 1 saat yürüyüş 🏃
Serbest gün menüsü gibi değil hiç 😂 Menün güzel canım afiyet olsun 👍

İşte beklediğimiz azim :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Serbest gün menüsü gibi değil hiç 😂 Menün güzel canım afiyet olsun 👍
Saol canım. Artık kilo işini bitirmek istiyorum çok sıkıldım. Şu an yine modum tavan. Allah bozmasın 🙏🙏🙏

Sadece seviyede serbest günümdü. Diyette serbest gün yapsam en az +3 gelir tecrübeyle sabit 🙃
Biz ailecek başladık seviyelere de ben ilk seviyeyi 30 gün yapıp bıraktım. Annem ablam ve kardeşim karaciğer temizliğine kadar yaptılar. Serbest günler bizde tam bir ziyafet oluyordu mide fesadı geçirene kadar yiyoruz :olamaz: seviyeleri tamamlamayı düşünüyor musun?

Back
X