Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ben😒

Evet dün batirip üzerine tüy döktükten sonra bugün dogru düzgün beslenmeyi ve spor yapmayi umuyorum🙄
Bugün de hava gece gibi sabahindan enerjim gitti
Az önce okudum çok doğru geldi , diyoki hoca : yeni başlayanlar için kaçamak yaptım sözü varsa ilerleme çok zor , ama hedefine gel sonra kaçağı haket ..! Elimizden geldiğince hatta fazlası hedefimize odaklanalım kızlar ..! Enn enerjimizin oomadığında bile egzersiz ,spor yapalım bu bizi kendimize getirecektir dene gör ❤️🧿💪🏼

Az önce okudum çok doğru geldi , diyoki hoca : yeni başlayanlar için kaçamak yaptım sözü varsa ilerleme çok zor , ama hedefine gel sonra kaçağı haket ..! Elimizden geldiğince hatta fazlası hedefimize odaklanalım kızlar ..! Enn enerjimizin oomadığında bile egzersiz ,spor yapalım bu bizi kendimize getirecektir dene gör ❤️🧿💪🏼
Evet canim yapcam bugün de insallah

İnşallah canım. Merak etme sende o iradeyi görüyorum. Sen sıkıntısız bir şekilde yaparsın 😍 aslında herkes yapabilir ama şartlar elvermeye biliyor bazı ailelerde. Mesela baba faktörü çok önemli. Benim eşim çocuklarla ilgili bütün kararlarda bana tam destek oluyor. O yüzden şanslıyım. 😍
Uykuyu çocuğa öğretmek çok güzel birşey. Böylece kadınlıktan kendin olmaktan çıkmıyorsun anne olunca. 🤩🤩🤩
Bırak kadınlığı isanlıktan çıktım :KK61:

Hep düzen değişikliğinden oluyor işte. Bizim sıpa da gece uyanıp aramıza gelip yatıyor. Valla geldiğini bile hissetmiyorum 🤣🤣 ama bi sarılıp yatıyorum ki sorma 😍😍 bazı kesin kurallarım vardır mesela uyku saati onlardan biri. Esnemiceğini bilir. Esneme ihtimali varsa gün içinde söylerim bi kerelik bişey olduğunu. 😁😁
Su son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazım
Haha rica ederim:KK70:

Uyku eğitimi ise yariyo mu gercekten dicektim de yazmissin ayrintilari zaten. Seni gelecekteki halime benzettm öyle anlatinca ben de severim düzeni disiplini. Henuz cocuk olmadığı icin bi tedirginlik var o uyku konularinda falan haliyle. Birinin basarmasina sevindim cevrem hep kiyamadim uyku egitimi veremedim gece uyumuyo gec saatlere kadar beni uyutmuyo diyenlerle dolu insan üzülüyo gercekten:KK43:
Hayirlisi olsun inşallah 🤦🏼‍♀️
Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuz

Su son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazım

Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuz
Canım bizde herkes istediği zaman tartılıyor. Zorunlu olduğu zaman motivasyon düşüklüğü yaşanıyor. Regl zamanına geliyor, uykusuz gecenin sabahına geliyor. Herkes kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman tartılıyor :36:

Zor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar🙏🏻
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo 😐

Ben de dün gece yaptım 😥 dün zaten moralim bozuktu gündüz pek bişey yemedim. Gece de çocuklar uyumayınca iyive acıktım ne bulursam yedim:KK43:
Bende dün yedim
Tamam ama vazgecmek yok :KK43: Biz basaricaz bu işi. Yarin dengeleyelim 💪
Vazgeçmeyelim inşallah
Evet dün batirip üzerine tüy döktükten sonra bugün dogru düzgün beslenmeyi ve spor yapmayi umuyorum🙄
Bugün de hava gece gibi sabahindan enerjim gitti
Ben de aynısını umuyorum .

Dünkü menüm

kahvaltı 11:00
1,5 yumurta sahanda
2 dilim ekmek
2 patates kızartma

15:00 1 kuru patlıcan dolması

akşam 18:00
1 porsiyon Karışık ızgara
Salata
1 şişe maden soda

20:00 den sonra
2 dilim pasta
Armut

yarım litre su
Bitti mi bari pasta :-) tehlike geçti mi :-)

Dünkü menüm

kahvaltı 11:00
1,5 yumurta sahanda
2 dilim ekmek
2 patates kızartma

15:00 1 kuru patlıcan dolması

akşam 18:00
1 porsiyon Karışık ızgara
Salata
1 şişe maden soda

20:00 den sonra
2 dilim pasta
Armut

yarım litre su
Günlük yemeklerim normal aslında ama 20 den sonraki evdeki herkesin yemeleriNe bende dahil oldum iki gün boyunca

Canım bizde herkes istediği zaman tartılıyor. Zorunlu olduğu zaman motivasyon düşüklüğü yaşanıyor. Regl zamanına geliyor, uykusuz gecenin sabahına geliyor. Herkes kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman tartılıyor :KK36:
Anladım canım ben hergun tartıya cıkan biri olarak ne zaman paylassam bilemedim 😂
Zor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar🙏🏻
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo 😐
Insallah canım suan 2 yas sendromumu dur yoksa Baska bırsey mı bilmiyorum umarım yakın zamanda atlatırız sımdılık ustune gitmiyorum bakalım
Günaydın mutlu haftalar kızlar ..

Hafta sonu yedim de yedim.. tabi harekette yok ... ama sıfır kaçamakla toparlarım inşallah.
ne az 45 dk da Leslie yapmayı düşünüyorum bakalım
Gunaydın bol eksılı bir gun olsun ınsallah

Back
X