- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Kahvenin yanında da güzel oluyo. Aman bize tatlı olsun daBende öyle tarifleri çok seviyorum bunu da denicem süper fikir oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvenin yanında da güzel oluyo. Aman bize tatlı olsun daBende öyle tarifleri çok seviyorum bunu da denicem süper fikir oldu![]()
Allah yar ve yardımcın olsun kolay değilBen de işte bütün gece kızım sinir krizi geçirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. O sırada uyuttuğum diğer çocuğu uyandırdı. Kucağımda gezdirdim baya. Yeniden uyuttum. Sonra kıza kek falan yedirdim saat 5,30 olmuştu. Halıda öyle yanında beklerken uyumuşum sabah 8:30 da büyük oğlumun canlı dersleri başlıyor ona kalktım kahvaltı falan hazırladım sürüne sürüne. Kendim kahvaltı yaptım öyle yani.![]()
Gece kızlar beraber kek yediysemAllah yar ve yardımcın olsun kolay değilAllah sağlık versin hepinize
Senin böyle bi tempoda kuruman lazım aslında sanki
![]()
Hey maşallah![]()
Tesekkur ederım ama bu hafta odem ve yeni gelen kilolar gıttıgı icin bu kadar iyi rakam oldu benceMaşallah harika![]()
![]()
![]()
Hay Masallah ben hala miskinlık yapıyorum boyle tertiplı duzenlı olan insanlara imreniyorum benim gunum gunune uymuyorDemekki en çalışkan benim sabah kalkılır heryer havalandırılır tozlar sirkeli suyla alınır cam kenarları silinir lavabo ve wc çamaşır suyu yıkanır her sabah rutinim budur mutfak akşamdan asla toplanmadan yatılmaz ..!! Şeytanlar yalarmış bulaşıklarıbankaya yürüyerek gittim geldim bide üstüne misss şimdi kahvaltı
![]()
Aslinda normal yedim ama bundan oncesi normal sekılde yemedıgım ıcın boyle olduAy masallah ne yiyip ne içtiniz böyle gitti![]()
Ahh ahh canım kolay gelsin sanada uyku gercekten cok zorGünaydın kızlar
Uyku problemi bizde de var ne yazık ki. Dün 12de kalktığı için gündüz uyutmadım akşam 10.30da zor bela uyuttum. 12de uyandı süt istedi ben mutfağa gittiğim anda kalktı babanın yanına koştu (baba tv izliyodu zaten de o var diye zor uyutmuştum) sütünü hazırlayıp aldım kızı yatağa gittim baba da geldi yattı tabi baba kız oynaşmaya başladıkları için kızın uykusu iyice açıldı. En son saate baktığımda 1buçuk falandı. Tabi ondan sonra çok daha uğraştım. Bizim yanımızda yatıyor bu arada. Sonra kaçta uyudu bilmiyorum ama böyle uykusu karışınca gece de kaliteli uyuyamıyor uyanıp ağlayıp duruyor. Gece bi ara uyanıp bebeğimi istiyorum diye ağlıyoduSabah da 7 de uyanıp kalkalım artık diyo bide ben daha yeni uyumuşum
daha gece sabah olmadı yat dedim yatırdım. Daha yeni kalktık ama kafam kazan gibi.
En büyük sıkıntım babası ona laf anlatamıyorum zaptedemiyorum ki çocuğa nasıl laf dinletiyim![]()
Rabbım yardımcın olsun Anka 41 kere Masallah cok iyi dayanıyor ve idare ediyorsun ben yapamazdım senin yaptıgını sanırımBen de işte bütün gece kızım sinir krizi geçirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. O sırada uyuttuğum diğer çocuğu uyandırdı. Kucağımda gezdirdim baya. Yeniden uyuttum. Sonra kıza kek falan yedirdim saat 5,30 olmuştu. Halıda öyle yanında beklerken uyumuşum sabah 8:30 da büyük oğlumun canlı dersleri başlıyor ona kalktım kahvaltı falan hazırladım sürüne sürüne. Kendim kahvaltı yaptım öyle yani.![]()
Benim kocam da aynı..Günaydın kızlar
Uyku problemi bizde de var ne yazık ki. Dün 12de kalktığı için gündüz uyutmadım akşam 10.30da zor bela uyuttum. 12de uyandı süt istedi ben mutfağa gittiğim anda kalktı babanın yanına koştu (baba tv izliyodu zaten de o var diye zor uyutmuştum) sütünü hazırlayıp aldım kızı yatağa gittim baba da geldi yattı tabi baba kız oynaşmaya başladıkları için kızın uykusu iyice açıldı. En son saate baktığımda 1buçuk falandı. Tabi ondan sonra çok daha uğraştım. Bizim yanımızda yatıyor bu arada. Sonra kaçta uyudu bilmiyorum ama böyle uykusu karışınca gece de kaliteli uyuyamıyor uyanıp ağlayıp duruyor. Gece bi ara uyanıp bebeğimi istiyorum diye ağlıyoduSabah da 7 de uyanıp kalkalım artık diyo bide ben daha yeni uyumuşum
daha gece sabah olmadı yat dedim yatırdım. Daha yeni kalktık ama kafam kazan gibi.
En büyük sıkıntım babası ona laf anlatamıyorum zaptedemiyorum ki çocuğa nasıl laf dinletiyim![]()
Teşekkür ederim canımTesekkur ederım ama bu hafta odem ve yeni gelen kilolar gıttıgı icin bu kadar iyi rakam oldu bence
Hay Masallah ben hala miskinlık yapıyorum boyle tertiplı duzenlı olan insanlara imreniyorum benim gunum gunune uymuyor
Aslinda normal yedim ama bundan oncesi normal sekılde yemedıgım ıcın boyle oldu
Ahh ahh canım kolay gelsin sanada uyku gercekten cok zor
Rabbım yardımcın olsun Anka 41 kere Masallah cok iyi dayanıyor ve idare ediyorsun ben yapamazdım senin yaptıgını sanırım
Selam canım kolay gelsin sanadaSelam kızlar
Selam vermeye uğrayayım dedim çalışıyorum akşam üstüne doğru geleceğim inşallah![]()
Alkışlar sana o haldeGünaydinn, musmutlu haftalarr
Hafta sonundan temiz cikmanin gururunu yasiyorum![]()
İnşallahİnşallah canim
Canim zaten ideal kilona yaklaştıkça gram gram zor giderya ondan muhtemelen. Gidecek son gramlar da![]()
Ya yok yok seninkiler az daha büyüsün olacak olacak merak etme.Bırak kadınlığı isanlıktan çıktım![]()
Aynen bi uçtan başlayınca gerisi geliyor. Bol bol telkin etmek lazım çocuklar konuşmayı seviyorSu son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazım
Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuz
Yok yok çocuk çok güzel bişey. Sadece kendini gerçekten hazır hissettiğinde yap. Çocuksuzken yapacağım herşeyi yaptım de. Ondan sonra yapZor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo![]()
Ayyy dolunay varsa kesin çocukları etkiler yaKizlar 14 aralik dolunayi diye bisey varmis ne ola ki bilginiz var mi bi yerde gordm de size sorayim dedimmerakli melahat style
![]()
Yok bitanem sen sadece zorları örnek alma bizim çocuklarda hiç öyle sorun yaşamadık olmaz Allah a şükürler olsun kendi kendine uyuyan bebek ve çocuklarda varZor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo![]()
Benim kızım beni asıl yoran canım ona da yapacak bişey yok rabbim yokluğunu göstermesinyok yok seninkiler az daha büyüsün olacak olacak merak etme.
Yok canım dolunay hicri ayın 13-14-15 inde olur. Daha hicri ayın sonundayız.İnşallah
Ya yok yok seninkiler az daha büyüsün olacak olacak merak etme.
Aynen bi uçtan başlayınca gerisi geliyor. Bol bol telkin etmek lazım çocuklar konuşmayı seviyor
Yok yok çocuk çok güzel bişey. Sadece kendini gerçekten hazır hissettiğinde yap. Çocuksuzken yapacağım herşeyi yaptım de. Ondan sonra yap
Ayyy dolunay varsa kesin çocukları etkiler yainşallah etkilemez amin
![]()
Dolunay gelmeden zayiflasaydikYok canım dolunay hicri ayın 13-14-15 inde olur. Daha hicri ayın sonundayız.
Ben artık regle denk gelmezse dolunayda oruç tutacağımDolunay gelmeden zayiflasaydik![]()
Benim de acilen oruclarimi tutmam lazim coook borcum var, esime vasiyet ettim ölürsem fidyemi öde diyeBen artık regle denk gelmezse dolunayda oruç tutacağımyoksa şişip kalıyorum
![]()
Kızım bensiz uyumuyor ki bazen bırakıp çıkıyorum başka odada yatacam diyorum ama ağlıyor peşimden gidene kadar da susmuyor. Geçenlerde bi gece yine aynı şeyler oldu bi de sabah kalkıp işe gidecektim saat 3 olmuş kız hala uyumadı. Ağlarsa ağlasın dedim kalkıp oda değiştirdim kitledim kapıyı yattım babası bi şekilde sakinleştirip uyuttu ama bu sefer ben sinirden uyuyamadımBenim kocam da aynı..
hep işte olduğu için özler uyandırırdı gece zor bela uyuturdum.
uyandırdığı uykusunu açtığı çocuğu asla ben uyutmam ama hala da huyu değişmedi![]()
AminnnnnBenim kızım beni asıl yoran canım ona da yapacak bişey yok rabbim yokluğunu göstermesin![]()