Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de işte bütün gece kızım sinir krizi geçirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. O sırada uyuttuğum diğer çocuğu uyandırdı. Kucağımda gezdirdim baya. Yeniden uyuttum. Sonra kıza kek falan yedirdim saat 5,30 olmuştu. Halıda öyle yanında beklerken uyumuşum sabah 8:30 da büyük oğlumun canlı dersleri başlıyor ona kalktım kahvaltı falan hazırladım sürüne sürüne. Kendim kahvaltı yaptım öyle yani. :işsiz:
Allah yar ve yardımcın olsun kolay değil 😌Allah sağlık versin hepinize 🤲🏼Senin böyle bi tempoda kuruman lazım aslında sanki 🤔

Maşallah harika :KK9: :KK9: :KK9:
Tesekkur ederım ama bu hafta odem ve yeni gelen kilolar gıttıgı icin bu kadar iyi rakam oldu bence
Demekki en çalışkan benim sabah kalkılır heryer havalandırılır tozlar sirkeli suyla alınır cam kenarları silinir lavabo ve wc çamaşır suyu yıkanır her sabah rutinim budur mutfak akşamdan asla toplanmadan yatılmaz ..!! Şeytanlar yalarmış bulaşıkları 😂😂😂😂 bankaya yürüyerek gittim geldim bide üstüne misss şimdi kahvaltı 💪🏼🧿
Hay Masallah ben hala miskinlık yapıyorum boyle tertiplı duzenlı olan insanlara imreniyorum benim gunum gunune uymuyor
Ay masallah ne yiyip ne içtiniz böyle gitti 🤩
Aslinda normal yedim ama bundan oncesi normal sekılde yemedıgım ıcın boyle oldu😂
Günaydın kızlar :KK25:
Uyku problemi bizde de var ne yazık ki. Dün 12de kalktığı için gündüz uyutmadım akşam 10.30da zor bela uyuttum. 12de uyandı süt istedi ben mutfağa gittiğim anda kalktı babanın yanına koştu (baba tv izliyodu zaten de o var diye zor uyutmuştum) sütünü hazırlayıp aldım kızı yatağa gittim baba da geldi yattı tabi baba kız oynaşmaya başladıkları için kızın uykusu iyice açıldı. En son saate baktığımda 1buçuk falandı. Tabi ondan sonra çok daha uğraştım. Bizim yanımızda yatıyor bu arada. Sonra kaçta uyudu bilmiyorum ama böyle uykusu karışınca gece de kaliteli uyuyamıyor uyanıp ağlayıp duruyor. Gece bi ara uyanıp bebeğimi istiyorum diye ağlıyodu:KK51: Sabah da 7 de uyanıp kalkalım artık diyo bide ben daha yeni uyumuşum :olamaz: daha gece sabah olmadı yat dedim yatırdım. Daha yeni kalktık ama kafam kazan gibi.
En büyük sıkıntım babası ona laf anlatamıyorum zaptedemiyorum ki çocuğa nasıl laf dinletiyim :kızgın:
Ahh ahh canım kolay gelsin sanada uyku gercekten cok zor
Ben de işte bütün gece kızım sinir krizi geçirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. O sırada uyuttuğum diğer çocuğu uyandırdı. Kucağımda gezdirdim baya. Yeniden uyuttum. Sonra kıza kek falan yedirdim saat 5,30 olmuştu. Halıda öyle yanında beklerken uyumuşum sabah 8:30 da büyük oğlumun canlı dersleri başlıyor ona kalktım kahvaltı falan hazırladım sürüne sürüne. Kendim kahvaltı yaptım öyle yani. :işsiz:
Rabbım yardımcın olsun Anka 41 kere Masallah cok iyi dayanıyor ve idare ediyorsun ben yapamazdım senin yaptıgını sanırım

Günaydın kızlar :KK25:
Uyku problemi bizde de var ne yazık ki. Dün 12de kalktığı için gündüz uyutmadım akşam 10.30da zor bela uyuttum. 12de uyandı süt istedi ben mutfağa gittiğim anda kalktı babanın yanına koştu (baba tv izliyodu zaten de o var diye zor uyutmuştum) sütünü hazırlayıp aldım kızı yatağa gittim baba da geldi yattı tabi baba kız oynaşmaya başladıkları için kızın uykusu iyice açıldı. En son saate baktığımda 1buçuk falandı. Tabi ondan sonra çok daha uğraştım. Bizim yanımızda yatıyor bu arada. Sonra kaçta uyudu bilmiyorum ama böyle uykusu karışınca gece de kaliteli uyuyamıyor uyanıp ağlayıp duruyor. Gece bi ara uyanıp bebeğimi istiyorum diye ağlıyodu:KK51: Sabah da 7 de uyanıp kalkalım artık diyo bide ben daha yeni uyumuşum :olamaz: daha gece sabah olmadı yat dedim yatırdım. Daha yeni kalktık ama kafam kazan gibi.
En büyük sıkıntım babası ona laf anlatamıyorum zaptedemiyorum ki çocuğa nasıl laf dinletiyim :kızgın:
Benim kocam da aynı..
hep işte olduğu için özler uyandırırdı gece zor bela uyuturdum.
uyandırdığı uykusunu açtığı çocuğu asla ben uyutmam ama hala da huyu değişmedi 🙂

Tesekkur ederım ama bu hafta odem ve yeni gelen kilolar gıttıgı icin bu kadar iyi rakam oldu bence

Hay Masallah ben hala miskinlık yapıyorum boyle tertiplı duzenlı olan insanlara imreniyorum benim gunum gunune uymuyor

Aslinda normal yedim ama bundan oncesi normal sekılde yemedıgım ıcın boyle oldu😂

Ahh ahh canım kolay gelsin sanada uyku gercekten cok zor

Rabbım yardımcın olsun Anka 41 kere Masallah cok iyi dayanıyor ve idare ediyorsun ben yapamazdım senin yaptıgını sanırım
Teşekkür ederim canım 🌺 insanız hepimizin günü gününe uymadığı oluyo ama bazı şeyleri görev edinmek gerek ozaman sende düzeni oturtursun bence dene ☺️😘

İnşallah canim😍

Canim zaten ideal kilona yaklaştıkça gram gram zor giderya ondan muhtemelen. Gidecek son gramlar da👌
İnşallah 🙏🙏
Bırak kadınlığı isanlıktan çıktım :KK61:
Ya yok yok seninkiler az daha büyüsün olacak olacak merak etme.
Su son 1 aydır ben cocukların odasında yatıyorum malesef nasıl eski duzene donucez bilmiyorum ama bir yerden baslamam lazım

Basarması zor degil aslında canim o 4 ay evden ayrı kalmadan once ıkısıde 9 9 bucuk dedıgın de yataklarına gidip uyuyordu 4 aylık surecte de erken yattılar lakin ne zaman eve geldik ufaklıgım sıkıntı cikardi uyumaktan korkuyor gıbı cozemedım henuz
Aynen bi uçtan başlayınca gerisi geliyor. Bol bol telkin etmek lazım çocuklar konuşmayı seviyor
Zor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar🙏🏻
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo 😐
Yok yok çocuk çok güzel bişey. Sadece kendini gerçekten hazır hissettiğinde yap. Çocuksuzken yapacağım herşeyi yaptım de. Ondan sonra yap 😍😍
Kizlar 14 aralik dolunayi diye bisey varmis ne ola ki bilginiz var mi bi yerde gordm de size sorayim dedim😬merakli melahat style :KK53:
Ayyy dolunay varsa kesin çocukları etkiler ya 😭😭😭 inşallah etkilemez amin 🙏

Zor olmustur senin icin canim inşallah yeniden eski duzeninlerine alisirlar🙏🏻
Suuka ve senden bunlari duymak iyi geldi çevreden hep olumsuz kötu seyler duyunca insanin cocuk da gözüne cok kotu bisey gibi görünüyo 😐
Yok bitanem sen sadece zorları örnek alma bizim çocuklarda hiç öyle sorun yaşamadık olmaz Allah a şükürler olsun kendi kendine uyuyan bebek ve çocuklarda var 🤲🏼🧿her çocuk aynı olcak diye bişi yok yani rahat ol☺️

İnşallah 🙏🙏

Ya yok yok seninkiler az daha büyüsün olacak olacak merak etme.

Aynen bi uçtan başlayınca gerisi geliyor. Bol bol telkin etmek lazım çocuklar konuşmayı seviyor

Yok yok çocuk çok güzel bişey. Sadece kendini gerçekten hazır hissettiğinde yap. Çocuksuzken yapacağım herşeyi yaptım de. Ondan sonra yap 😍😍

Ayyy dolunay varsa kesin çocukları etkiler ya 😭😭😭 inşallah etkilemez amin 🙏
Yok canım dolunay hicri ayın 13-14-15 inde olur. Daha hicri ayın sonundayız.

Benim kocam da aynı..
hep işte olduğu için özler uyandırırdı gece zor bela uyuturdum.
uyandırdığı uykusunu açtığı çocuğu asla ben uyutmam ama hala da huyu değişmedi 🙂
Kızım bensiz uyumuyor ki bazen bırakıp çıkıyorum başka odada yatacam diyorum ama ağlıyor peşimden gidene kadar da susmuyor. Geçenlerde bi gece yine aynı şeyler oldu bi de sabah kalkıp işe gidecektim saat 3 olmuş kız hala uyumadı. Ağlarsa ağlasın dedim kalkıp oda değiştirdim kitledim kapıyı yattım babası bi şekilde sakinleştirip uyuttu ama bu sefer ben sinirden uyuyamadım 😒

Back
X