Dogru yazmadıgımdan emindim tesekkur ederim sayısalcıdan anca bu kadar oluyorSorun değil ama yine de bilgi amaçlı yazdım "müteahhit"![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru yazmadıgımdan emindim tesekkur ederim sayısalcıdan anca bu kadar oluyorSorun değil ama yine de bilgi amaçlı yazdım "müteahhit"![]()
Ben cok tuketırım ve kabızlık sorunum var malesefA kan grubu et yediği sürece kabızlıktan kurtulamaz der Apa
Günaydın, bol kalori yakmalar![]()
Gunaydın canlarGünaydın kızlar![]()
Ben demiyorum Apa diyor benim bilgim yok ben B grubuyum en çok et yemem lazımdiyosun! ben de A ( - )![]()
O grubu ne acebaBen demiyorum Apa diyor benim bilgim yok ben B grubuyum en çok et yemem lazım![]()
Sanırım ondan oldu. Ama hep aynı tartılırım. Bilemedim. Dünkü çiğköfteden olmuş olabilir. Bugün çok iyi beslenicem yarın bakalım ne olacakHemen uyanır uyanmaz mı tartıldın bazen oluyor malesef canım birazdan iner odem
Ay mümkün değil eti bırakamam. Etsiz bir hayat yaşayamam. A grubuyumA kan grubu et yediği sürece kabızlıktan kurtulamaz der Apa
A grubuyum ama bence b olmam lazımmışBen demiyorum Apa diyor benim bilgim yok ben B grubuyum en çok et yemem lazım![]()
Etcil grup o :) ama ona da ekmek yasak :)O grubu ne aceba![]()
Bende B olmak istiyorumBen demiyorum Apa diyor benim bilgim yok ben B grubuyum en çok et yemem lazım![]()
0 da etçil canım hatta et onun ana besin kaynağı. Ama süt ve ekmekten uzak durması lazım. Ayrıntılı listelere netten bakabilirsin yapmayı düşünürsen.O grubu ne aceba![]()
Aynen beslenme konusunda en şanslı grup B grubu gerçekten... yine mi kıskandın sen beni dil çıkmış yineBende B olmak istiyorum![]()
Aynen bende etsiz bi hayat düşünemem bazen tatlı kadar et krizim olur :) süt evet uzun yıllardır içemiyorum zaten yerine ev yoğurdu0 da etçil canım hatta et onun ana besin kaynağı. Ama süt ve ekmekten uzak durması lazım. Ayrıntılı listelere netten bakabilirsin yapmayı düşünürsen.
Gaza geldim ben de gideyim yapayim bariHadi antreman zamanı kıslarrrYansın yağlar
![]()
Fonda gülşen ,yürü sarışın bombaGaza geldim ben de gideyim yapayim bari![]()
Haha cok iyi ya ortama bak ben de geliyorum picamamlaFonda gülşen ,yürü sarışın bombapijamalı interval
kafamdan alevler çıkıyo
![]()
0 da olabilirim tamam. Hadi anlaşalım0 da etçil canım hatta et onun ana besin kaynağı. Ama süt ve ekmekten uzak durması lazım. Ayrıntılı listelere netten bakabilirsin yapmayı düşünürsen.
Ay bende bende baya et aşeririmAynen bende etsiz bi hayat düşünemem bazen tatlı kadar et krizim olur :) süt evet uzun yıllardır içemiyorum zaten yerine ev yoğurduEkmek konusu evet oda dokunduğu bi gerçek ama azda olsa doymak için kepekli yiyorum ama beyaz sıcak ekmeğe sürülen tereyağı tulum peyniri muazzammmm
![]()
Ben sabah aç karnına yaptımHadi antreman zamanı kıslarrrYansın yağlar
![]()
Bulgur yemıssin o zaman normal canım sebebi varmısSanırım ondan oldu. Ama hep aynı tartılırım. Bilemedim. Dünkü çiğköfteden olmuş olabilir. Bugün çok iyi beslenicem yarın bakalım ne olacak
Kıskanılmayacak gıbı degılkı kan gruplarına gore beslenmeye gecınce insan ne yıcenı sapıtıyorAynen beslenme konusunda en şanslı grup B grubu gerçekten... yine mi kıskandın sen beni dil çıkmış yine![]()
![]()
Sultan süleyman şarkısı radyo remix versiyonuyla yap antremanını varyaaa yerinde duramıcaksınHaha cok iyi ya ortama bak ben de geliyorum picamamla![]()
ben de 2 kere 2 yi sorarsam şaşırmayın. DilciyimDogru yazmadıgımdan emindim tesekkur ederim sayısalcıdan anca bu kadar oluyor![]()
Evet maalesef öyle. Bize de yeşil mercimek domates tahin falan yasak beni en çok zorlayan onlar olduKıskanılmayacak gıbı degılkı kan gruplarına gore beslenmeye gecınce insan ne yıcenı sapıtıyor
Herkesin iyi oldugu bir alan varben de 2 kere 2 yi sorarsam şaşırmayın. Dilciyim![]()
Ben domates et tavuk hepsine bayılırım A grubuna yasak ne varsa hepsi cok sevdiğim ve cok tuketıgım seylerEvet maalesef öyle. Bize de yeşil mercimek domates tahin falan yasak beni en çok zorlayan onlar oldu![]()