- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Hakkaten bi ara da nohuta takmistik hepimiz sessizce anlasiyoruz resmenBugün anlaştınız mı sarma günü olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten bi ara da nohuta takmistik hepimiz sessizce anlasiyoruz resmenBugün anlaştınız mı sarma günü olmuş![]()
çok doğru yaBugün hocadan şunları duydum ;bikere kaçamak bişey olmaz ,telafi ederim , gibi yaptıklarımız şöyle düşünün ketılda kaynamak üzere olan suya buz atıyosunuz sonra yine tam kaynıcak yine bi buz daha ,yanı o su hiç kaynamıcak yani vücudun önünü kesiyoruz sonra niye gitmiyo niye durakladı yani o kaçamakları haketmek lazım ilk önce ,sıfır kaçamaksız olması gerek disiplin istikrar gerek ilk önce ..! Ben sabah yeni bi başlangıç yapıcam !
GünaydınGünaydın hanımlar
Sanırım ben az daha uyucam ayılamadım![]()
Bugün hocadan şunları duydum ;bikere kaçamak bişey olmaz ,telafi ederim , gibi yaptıklarımız şöyle düşünün ketılda kaynamak üzere olan suya buz atıyosunuz sonra yine tam kaynıcak yine bi buz daha ,yanı o su hiç kaynamıcak yani vücudun önünü kesiyoruz sonra niye gitmiyo niye durakladı yani o kaçamakları haketmek lazım ilk önce ,sıfır kaçamaksız olması gerek disiplin istikrar gerek ilk önce ..! Ben sabah yeni bi başlangıç yapıcam !
Canım ben hafta sonları pek giremiyorum bir de arada bir evden çalışmada olduğumdan bildirim falan yapamıyorum.Gelen kalıcı olsa bi bakıp gidiyorlar dışardan göründüğü gibi değilmiş mi diyorlar ne diyorlardur bi yoklama alalım
@suukaa
@Psikolojik Deliii
@madamhd
@sudem34
@fantastikaaa
@MuMu85
@mirjam
@black cat
@gulenyuzumsunsen
minikkkkkkk
CKbeautyandsheer
Saricivcivcikcik
@Poni Bon
@Leylayaman16
D -DOLUNAY-
@emxeren
askrhpozitif
@Sadelikherseydir
A annym
Evet canım adam haklıOoo ergin hocamin lafları
Arkadaşlar youtube a koyduğu 8 dk lık videosu var en sonn video
Sadece 8 dk
Günlük mutlaka yapın:)
Bunu ben de hep yazarım 1 lokma kaçamak direk yağ yakımını durduruyor maalesef.Bugün hocadan şunları duydum ;bikere kaçamak bişey olmaz ,telafi ederim , gibi yaptıklarımız şöyle düşünün ketılda kaynamak üzere olan suya buz atıyosunuz sonra yine tam kaynıcak yine bi buz daha ,yanı o su hiç kaynamıcak yani vücudun önünü kesiyoruz sonra niye gitmiyo niye durakladı yani o kaçamakları haketmek lazım ilk önce ,sıfır kaçamaksız olması gerek disiplin istikrar gerek ilk önce ..! Ben sabah yeni bi başlangıç yapıcam !
Ben izlerken bacaklarım ağrıdıOoo ergin hocamin lafları
Arkadaşlar youtube a koyduğu 8 dk lık videosu var en sonn video
Sadece 8 dk
Günlük mutlaka yapın:)
Gunaydın canım ciltteki lekeler ıcın sarıkantoran kullanmaya basladım bende eger kolumdakıler gecerse yüzümde de kullanıcamGünaydın kızlar. Dün erken de yattım ama ayların yorgunluğu resmen yataktan kalkamadım sabah yeni yeni kazıdım resmen. Elma sirkeli suya başladım. Kullananlar cildinin düzeldiğini yazmış bana da faydası olur inşallah benim yüzüm çok lekeli.
İçerden düzenlenmedikçe dışardan çok faydası olmuyor canım. Karaciğeri bi düzeltmek lazımGunaydın canım ciltteki lekeler ıcın sarıkantoran kullanmaya basladım bende eger kolumdakıler gecerse yüzümde de kullanıcam
Maşallah ne güzel bir haberGünaydin hanımlar.
Dün kışın icine giremedigim bi takimimin icine girdim moral oldusimdi sıra diger kiyaftlerde
![]()
Bide bikac ay önce fotomu cekmistim karsilastirirm diye. Bugün yine cekip baktim kolaj yaptim. Resmen incelmisim evet hala siskoyum ama ordaki gibi kat kat değil vücudum sıkılasmıs toparlanmaya baslamis resmen. İnsan isteyince neler basariyo gercektenMaşallah ne güzel bir haber![]()
![]()
elma sirkesi hangi markanın kini içiyorsun canım bn aktardan aldımGünaydın kızlar. Dün erken de yattım ama ayların yorgunluğu resmen yataktan kalkamadım sabah yeni yeni kazıdım resmen. Elma sirkeli suya başladım. Kullananlar cildinin düzeldiğini yazmış bana da faydası olur inşallah benim yüzüm çok lekeli.
maşallah inşallahistediğin kiloya sağlığa ulaşırsınGünaydin hanımlar.
Dün kışın icine giremedigim bi takimimin icine girdim moral oldusimdi sıra diger kiyaftlerde
![]()