• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün hocadan şunları duydum ;bikere kaçamak bişey olmaz ,telafi ederim , gibi yaptıklarımız şöyle düşünün ketılda kaynamak üzere olan suya buz atıyosunuz sonra yine tam kaynıcak yine bi buz daha ,yanı o su hiç kaynamıcak yani vücudun önünü kesiyoruz sonra niye gitmiyo niye durakladı yani o kaçamakları haketmek lazım ilk önce ,sıfır kaçamaksız olması gerek disiplin istikrar gerek ilk önce ..! Ben sabah yeni bi başlangıç yapıcam !

Bugün hocadan şunları duydum ;bikere kaçamak bişey olmaz ,telafi ederim , gibi yaptıklarımız şöyle düşünün ketılda kaynamak üzere olan suya buz atıyosunuz sonra yine tam kaynıcak yine bi buz daha ,yanı o su hiç kaynamıcak yani vücudun önünü kesiyoruz sonra niye gitmiyo niye durakladı yani o kaçamakları haketmek lazım ilk önce ,sıfır kaçamaksız olması gerek disiplin istikrar gerek ilk önce ..! Ben sabah yeni bi başlangıç yapıcam !
çok doğru ya

Ooo ergin hocamin lafları

Arkadaşlar youtube a koyduğu 8 dk lık videosu var en sonn video

Sadece 8 dk

Günlük mutlaka yapın:)

Canım ben hafta sonları pek giremiyorum bir de arada bir evden çalışmada olduğumdan bildirim falan yapamıyorum.

Gelmediğim günlerin yoklamasını vereyim.
Yine beslenmede sapıttım. hafta sonu çocuk tost isteyince yapıp yiyoruz.
canımız ne olsa çekiyor evdeyken. şu 2-3 gün sıkıp en azından kilo almamaya gayret etmem lazım.

Bunu ben de hep yazarım 1 lokma kaçamak direk yağ yakımını durduruyor maalesef.

Günaydın kızlar. Dün erken de yattım ama ayların yorgunluğu resmen yataktan kalkamadım sabah yeni yeni kazıdım resmen. Elma sirkeli suya başladım. Kullananlar cildinin düzeldiğini yazmış bana da faydası olur inşallah benim yüzüm çok lekeli.

Günaydın kızlar. Dün erken de yattım ama ayların yorgunluğu resmen yataktan kalkamadım sabah yeni yeni kazıdım resmen. Elma sirkeli suya başladım. Kullananlar cildinin düzeldiğini yazmış bana da faydası olur inşallah benim yüzüm çok lekeli.
Gunaydın canım ciltteki lekeler ıcın sarıkantoran kullanmaya basladım bende eger kolumdakıler gecerse yüzümde de kullanıcam

Maşallah ne güzel bir haber:KK9: :halay:
Bide bikac ay önce fotomu cekmistim karsilastirirm diye. Bugün yine cekip baktim kolaj yaptim. Resmen incelmisim evet hala siskoyum ama ordaki gibi kat kat değil vücudum sıkılasmıs toparlanmaya baslamis resmen. İnsan isteyince neler basariyo gercekten :KK19:

elma sirkesi hangi markanın kini içiyorsun canım bn aktardan aldım

Back
X