tamamDolduğunda bağırmak değil de başka bir şekil de stresini atmayı demeden keşke.. sonrası hep pişmanlık oluyorben şükür bağırmıyroum ama o raddeye geliyor.. o zmama da kaçacak yerşm varsa kaçıyorum yoksa sakin ol diye diye oturuyorum bi köşeye bizim de 2yaş ergenlikleri başladı da
He yaGünaydın herkese
Yarın cuma ne çabuk geçti bir hafta ekstra dikkat edelim inşallah
Her gittiğim diyetisyen kahve günde 2 taneyi geçmesin dedi. Pek kahveci olmadığım için nedenini sormadım açıkcasıBirde bisey soracaktim ben cok kahve iciyorum ama sut veya seker katmam, kilo vermeye engelmi?
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün hiç giremedim nezle oldum ya çok fenayım
Ben evlendipim de 72kiloydum şimdi 69.. kilo al verilerin oldu hep.. ama şu var nedense bimgenişleme var... Kilom daha az ama kına elbsemin fermuarlı yarıda kalabiliyorgöğüsler mi büyüyor ne oluyor anlamadım
Rica ederim canım. Gün içerisinde almamız gereken protein yapıtaşları var. Onların tamamına yakını yumurta içinde var.Cok aram yok günasiri sifa niyetine yiyorum. Ama daha sık yemeye calisirim. Saol
Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar dün hiç giremedim nezle oldum ya çok fenayım
Günaydın canım. Yarın bomba patlatacağım hazır olunGünaydın herkese
Yarın cuma ne çabuk geçti bir hafta ekstra dikkat edelim inşallah
Safra kesesi olmayanlara her gün tavsiye edilmiyor benim doktorum her gün yeme demiştiRica ederim canım. Gün içerisinde almamız gereken protein yapıtaşları var. Onların tamamına yakını yumurta içinde var.
Dolduğunda bağırmak değil de başka bir şekil de stresini atmayı demeden keşke.. sonrası hep pişmanlık oluyorben şükür bağırmıyroum ama o raddeye geliyor.. o zmama da kaçacak yerşm varsa kaçıyorum yoksa sakin ol diye diye oturuyorum bi köşeye bizim de 2yaş ergenlikleri başladı da
Ay bu güncellemeyi sevmedim. Alıntıdan çıktı.
valla kendini tutabilmek çok büyük bir olay. Ben onun üzerine çalışıyorum şu an. İnşallah yaparım.
Çok geçmiş olsun.
Diyetisyene kaçta gideceksin ya da gittin miGünaydın canım. Yarın bomba patlatacağım hazır olun
Tabi canım o özel bir durum.Safra kesesi olmayanlara her gün tavsiye edilmiyor benim doktorum her gün yeme demiştitabii ben üç öğün bile yiyordum
16.00da canım. Bakalım neler olacak?Diyetisyene kaçta gideceksin ya da gittin mi
Fantastikaaa nım yok ya ondan yazdım canımm.Tabi canım o özel bir durum.
16.00da canım. Bakalım neler olacak?
Değil mi canım aynen.. hele hamilelik sonrası daha da vücud kendini bıraktı gibiHer gittiğim diyetisyen kahve günde 2 taneyi geçmesin dedi. Pek kahveci olmadığım için nedenini sormadım açıkcası
Geçmiş olsun canım
Bende evlenirken 72-73 civarındaydım. Haziranda 70e düştüm ama evlendiğim dönemde giydiğim bazı kıyafetlerin içine giremedim. Vücudun sıkılık oranı aynı değil demek ki.
Valla çekin ya üç beş yerinden tutun hatta
O var da şu 2 gündür var
Yok kuzum safra kesesinde tas icin ameliyat oldum. Safra kesemi tamamen almadi cok sükür.Fantastikaaa nım yok ya ondan yazdım canımm.
çok heyecanlandırıyorsun beniiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?