Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam

Son düzenleme:
Birde bisey soracaktim ben cok kahve iciyorum ama sut veya seker katmam, kilo vermeye engelmi?
Her gittiğim diyetisyen kahve günde 2 taneyi geçmesin dedi. Pek kahveci olmadığım için nedenini sormadım açıkcası

Günaydın kızlar dün hiç giremedim nezle oldum ya çok fenayım
Geçmiş olsun canım

Ben evlendipim de 72kiloydum şimdi 69.. kilo al verilerin oldu hep.. ama şu var nedense bimgenişleme var... Kilom daha az ama kına elbsemin fermuarlı yarıda kalabiliyor göğüsler mi büyüyor ne oluyor anlamadım

Bende evlenirken 72-73 civarındaydım. Haziranda 70e düştüm ama evlendiğim dönemde giydiğim bazı kıyafetlerin içine giremedim. Vücudun sıkılık oranı aynı değil demek ki.

Cok aram yok günasiri sifa niyetine yiyorum. Ama daha sık yemeye calisirim. Saol
Rica ederim canım. Gün içerisinde almamız gereken protein yapıtaşları var. Onların tamamına yakını yumurta içinde var.

Dolduğunda bağırmak değil de başka bir şekil de stresini atmayı demeden keşke.. sonrası hep pişmanlık oluyor ben şükür bağırmıyroum ama o raddeye geliyor.. o zmama da kaçacak yerşm varsa kaçıyorum yoksa sakin ol diye diye oturuyorum bi köşeye bizim de 2yaş ergenlikleri başladı da

Ay bu güncellemeyi sevmedim. Alıntıdan çıktı.
valla kendini tutabilmek çok büyük bir olay. Ben onun üzerine çalışıyorum şu an. İnşallah yaparım.
Günaydın kızlar dün hiç giremedim nezle oldum ya çok fenayım
Çok geçmiş olsun.

Safra kesesi olmayanlara her gün tavsiye edilmiyor benim doktorum her gün yeme demişti tabii ben üç öğün bile yiyordum

Değil mi canım aynen.. hele hamilelik sonrası daha da vücud kendini bıraktı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…