Hadi inşallah diyelim. Olumlu düşünelimBaşka bişey yemedim ya bekler belki
Hoşgeldin. Çok sıkıntılı değil kilon. Bence kendine eziyet etme. 1 ay sağlıklı beslensen gider. Bizden önce mezun olursunben elif 1.58 boy 54 kilodayım hedefim 50sabah akşam yulaf yiyorum
Hahaha yok misafirlikteydim ayip olmasin diye telefonla cok ugrasamadim.
Ay hadi ins cnm. 6li rakamlar cok heyecan verici olur. Cok yaklastin.Kızlar yarın diyetisyen kontrolüm var. En ince kıyafetlerle gidicem. Bakalım kaç çıkacağım. Allahım yarına 71leri göreyim
Ay hadi ins cnm. 6li rakamlar cok heyecan verici olur. Cok yaklastin.
Canım her gün yumurta yemeye çalış. Diyetisyenim ısrarla günde 2 yumurta diyor. İster Menemen ister omlet ister haşlanmışkahvalti(10.30)
2 dilim ekmek
Biraz peynir
4-5 zeytin
1 tatli.kasigi kusburnu marmelati
Ara
1 dilim kek
Aksam
1 kase yayla corbasi
Salata
Çok geçmiş olsunHala agriyo canim, nerden niye cikti anlamadim
Cok aram yok günasiri sifa niyetine yiyorum. Ama daha sık yemeye calisirim. SaolCanım her gün yumurta yemeye çalış. Diyetisyenim ısrarla günde 2 yumurta diyor. İster Menemen ister omlet ister haşlanmış
Kahve vücudda su tutuyoBirde bisey soracaktim ben cok kahve iciyorum ama sut veya seker katmam, kilo vermeye engelmi?
Dolduğunda bağırmak değil de başka bir şekil de stresini atmayı demeden keşke.. sonrası hep pişmanlık oluyorValla ben de doluyorum bazen cıyyak cıyyak bağırıyorum mahallenin delisi gibi hissediyorum kendimi.
Ben evlendipim de 72kiloydum şimdi 69.. kilo al verilerin oldu hep.. ama şu var nedense bimgenişleme var... Kilom daha az ama kına elbsemin fermuarlı yarıda kalabiliyorevlenince o kilolar geliyor asla eski haline dönmüyor
50 ile başladım 58 çıktım doğumlar falan derken 55e sabitlemiştim. şimdi yine 58
hele birde kısa boyluysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?