• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın 💙
Mutlu pazarlar ❤

Azcık kahvaltıma özenim dedim kıyıpta yerim inşallah

20201011_104648.webp

Kızlar bende ayın 1 inde kendime söz vermiştim dikkat edip spor yapıcam ama 1 ay tartılmayacağım diye

O yüzden gruba ne yediğimi içtiğimi yazayım ama tartı bildirimimi ayın 1 de yapsam olur mu Anka Anka

Ayın 1 de 70 kilo idim😥😥😥

Kızlar bende ayın 1 inde kendime söz vermiştim dikkat edip spor yapıcam ama 1 ay tartılmayacağım diye

O yüzden gruba ne yediğimi içtiğimi yazayım ama tartı bildirimimi ayın 1 de yapsam olur mu Anka Anka

Ayın 1 de 70 kilo idim😥😥😥
Olur tabii canım sıkıntı değil.

Süper 🤩
Motivasyonunu düşürmüyorsa sıkıntı olmaz galiba.

Muhteşem afiyet olsun 😍😍
Yok aksine gaza geliyorum, kendine dur diyorum...
Bugün değil ama yarın inşaAllah senin dediklerini almak için cikicam . Kabızlığı çözünce daha düzenli gidecek kilolar..

Hala organik ve güzel meyveler vardır ya.. hele kendi bahçemiz de büyüyenler vs.. ama kış geliyor meyve çeşidi az.. yaz gibi zor olmaz..
Greyfurt bana çok iyi geliyor sabah aç karnına sulandırıp içmek.. bana limonlu su sirkeli su işe yaramadı ama gryfurt efsane 👏çıksın hemen yine başlarım...

Seviye bir yaptım ben önceden ama şeker 0 olunca Bayılma gibi küçük bir rahatsızlık geçirdim .. o yüzden geri ona dönmem ya hem bir yandan sevmedim apa yı.. 😬 onun yerine aidin Salih kitabından öğrendiğim beslenme şekillerini yapsam hayatıma geçirse daha mutlu olurum ..
Bilmiyorum canım Karataya göre 1986 dan beri organik meyve yetişmedi. İyi kötü yiyoruz napalım.
apanın diyetinden değildir ya karbonhidratı tamamen mi kestin acaba ne yedin ne içtin ne yaptın bakmak lazım direk diyetten diyerek yanlış bilgi vermiş oluruz başlamak isteyenlere❤️
O o o o o ben 15.30 da bitirdim yeme işini ama çok acıktım 🤦🏻‍♀️ bir parça peynir yedim artık...

Bugün diyet olmadı da hiç menü yazmıyım ben.. şu Konya'ya gidelim dönelim canım öyle daha dikkatli olucam.. orada da elimden geleni yapmaya çalılıcam inşallah ♥
Tamam canım
Ay ne cahilim. Valla apanın diyeti bana hiç uymuyor. O yüzden hiç bir fikrim yok. 🙈 neye alerji oldun ki acaba? Yumurta da çok alerjen. Geçmiş olsun canım
Bilmiyorum ki bakalım biraz azaldı sanki Çarşambadan beri yemiyorum.
Bayası az bu menü be.. açlıktan kafan madam dönmesin bak 😬
Dönmedi çok şükür daha kahvaltı yapmadım kahve içtim 10 gibi iyiyim elhamdulillah 😬
Kesin aldım oKuz gibi yiyorum tartı çıkasım yok ahahah
Oyy sen de takıl bize tecrübelerinden yararlanırız 😬😬
bı yerde okumuştum hatta defterime not tuttum dur bakayım 🙄
Evet doğru hatırlamaşım 1.evre de sadece avakado ve limon serbest meyve grubundan 🤣
Dünkü kilom 69.5
Hedef kilom 62.9
Boy 1.71
Yaş 35
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤗
Tamamdır listeyi deftere not aldım eklicem Allah izin verirse 😆😆

Dun icmistin canim
Uyumayınca onu atlamış benim beyin :D yrın sıfırdan başlayayım inşallah bu gün yine unuttum kahve içtim 🙄

Düşük karbon yüksek pro genelde sporcular yapyr ama muazzam incelme oluyo bizzat 1 ay yapmıştım🙄 yanlış hatırlamıyorsam 29 cm total incelme olmuştu
ula denemediğimiz kalmadı :D

Yok aksine gaza geliyorum, kendine dur diyorum...
Bugün değil ama yarın inşaAllah senin dediklerini almak için cikicam . Kabızlığı çözünce daha düzenli gidecek kilolar..
Sinemaki çözer onu. Her gün yapma ama haftada 2-3 yeter. Ya da sadece sabah tuvalete çıkamadığın günler.

Sinemaki çözer onu. Her gün yapma ama haftada 2-3 yeter. Ya da sadece sabah tuvalete çıkamadığın günler.
inşaAllah canım. Sinamekiyi duymuştum ama hani bağırsakları tembellestiryor diye hiç yanasmamistim.. ama senin de dediğin gibi kullanırsam sıkıntı olmaz inşaAllah.

Bu kilo gösterimini etkiliyo dimi.. Ayna da bakınca gayet iyi duruyorum önden bakınca 🤪🤪😅 daha az olabilirim yani

Selam kızlar 🥰
İyi pazarlar olsun 🥰
Uzun zaman sonra geç kalktım bugün özlemişim 😁
Kahvaltı bitti çay keyfi faslına geçtim 😋
Anka ben evrelere hazır değilim if e devam edeyim kilo vermem durunca başlayım diyorum

inşaAllah canım. Sinamekiyi duymuştum ama hani bağırsakları tembellestiryor diye hiç yanasmamistim.. ama senin de dediğin gibi kullanırsam sıkıntı olmaz inşaAllah.

Bu kilo gösterimini etkiliyo dimi.. Ayna da bakınca gayet iyi duruyorum önden bakınca 🤪🤪😅 daha az olabilirim yani
Canım zaten tembel ki işini yapmıyor. Çayını içersen sıkıntı olabilir ama bir çimdik baharat gibi kullanınca sıkıntı olmaz. 4 günü falan geçiyorsa lavman yapman daha iyi olur. Aidin Salihin kitabından kabızlık ile ilgili bölümü atıyorum
Şişkinliğin gidince biraz incelme olur sanırım 😬

Eklentiler

• E90FF34A-4A82-470D-A4FA-9BD4288026D2.webp
    E90FF34A-4A82-470D-A4FA-9BD4288026D2.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 27
Back
X