- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnn ksra bakma sana bakarsam herkese bakmam gerekecek çook etik olmaz bu durumRica etsem benimkini de bulabilir misiniz?
Bnm de farkım yokHayırlı pazarlar..
Hergun tartilma istegime hayır diyemiyorum. Başarabilen varsa tebrikler.
Dün 74.4
Bugün 74.0
400 Gr gitmiş, bugün yürüyüşe cikamicam evde Leslie yapicam inşaAllah..
Bende tartilmicam inşaAllah.. tabi ümidim o yöndeBnm de farkım yokama haftaya kadar tartılmıycmminşallah
![]()
Afiyet şifa olsun inşaAllahGünaydın
Mutlu pazarlar ❤
Azcık kahvaltıma özenim dedim kıyıpta yerim inşallah
Eki Görüntüle 2703084
Olur tabii canım sıkıntı değil.Kızlar bende ayın 1 inde kendime söz vermiştim dikkat edip spor yapıcam ama 1 ay tartılmayacağım diye
O yüzden gruba ne yediğimi içtiğimi yazayım ama tartı bildirimimi ayın 1 de yapsam olur muAnka
Ayın 1 de 70 kilo idim![]()
SüperHayırlı pazarlar..
Hergun tartilma istegime hayır diyemiyorum. Başarabilen varsa tebrikler.
Dün 74.4
Bugün 74.0
400 Gr gitmiş, bugün yürüyüşe cikamicam evde Leslie yapicam inşaAllah..
Muhteşem afiyet olsunGünaydın
Mutlu pazarlar ❤
Azcık kahvaltıma özenim dedim kıyıpta yerim inşallah
Eki Görüntüle 2703084
Yok aksine gaza geliyorum, kendine dur diyorum...Süper
Motivasyonunu düşürmüyorsa sıkıntı olmaz galiba.
Muhteşem afiyet olsun![]()
Bilmiyorum canım Karataya göre 1986 dan beri organik meyve yetişmedi. İyi kötü yiyoruz napalım.Hala organik ve güzel meyveler vardır ya.. hele kendi bahçemiz de büyüyenler vs.. ama kış geliyor meyve çeşidi az.. yaz gibi zor olmaz..
Greyfurt bana çok iyi geliyor sabah aç karnına sulandırıp içmek.. bana limonlu su sirkeli su işe yaramadı ama gryfurt efsaneçıksın hemen yine başlarım...
Seviye bir yaptım ben önceden ama şeker 0 olunca Bayılma gibi küçük bir rahatsızlık geçirdim .. o yüzden geri ona dönmem ya hem bir yandan sevmedim apa yı..onun yerine aidin Salih kitabından öğrendiğim beslenme şekillerini yapsam hayatıma geçirse daha mutlu olurum ..
Tamam canımO o o o o ben 15.30 da bitirdim yeme işini ama çok acıktımbir parça peynir yedim artık...
Bugün diyet olmadı da hiç menü yazmıyım ben.. şu Konya'ya gidelim dönelim canım öyle daha dikkatli olucam.. orada da elimden geleni yapmaya çalılıcam inşallah ♥
Bilmiyorum ki bakalım biraz azaldı sanki Çarşambadan beri yemiyorum.Ay ne cahilim. Valla apanın diyeti bana hiç uymuyor. O yüzden hiç bir fikrim yok.neye alerji oldun ki acaba? Yumurta da çok alerjen. Geçmiş olsun canım
Dönmedi çok şükür daha kahvaltı yapmadım kahve içtim 10 gibi iyiyim elhamdulillahBayası az bu menü be.. açlıktan kafan madam dönmesin bak![]()
Oyy sen de takıl bize tecrübelerinden yararlanırızKesin aldım oKuz gibi yiyorum tartı çıkasım yok ahahah
Tamamdır listeyi deftere not aldım eklicem Allah izin verirsebı yerde okumuştum hatta defterime not tuttum dur bakayım
Evet doğru hatırlamaşım 1.evre de sadece avakado ve limon serbest meyve grubundan
Dünkü kilom 69.5
Hedef kilom 62.9
Boy 1.71
Yaş 35
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Uyumayınca onu atlamış benim beyinDun icmistin canim
ula denemediğimiz kalmadıDüşük karbon yüksek pro genelde sporcular yapyr ama muazzam incelme oluyo bizzat 1 ay yapmıştımyanlış hatırlamıyorsam 29 cm total incelme olmuştu
Sinemaki çözer onu. Her gün yapma ama haftada 2-3 yeter. Ya da sadece sabah tuvalete çıkamadığın günler.Yok aksine gaza geliyorum, kendine dur diyorum...
Bugün değil ama yarın inşaAllah senin dediklerini almak için cikicam . Kabızlığı çözünce daha düzenli gidecek kilolar..
15 gr ne ya ben onu sabah whatsappta 150 diye okudum 15 gr mı nasıl ölçüyor tartı ben de alayım o kadar hassas tartıyıGünayddıınnnndün içtiğim şalgama ve regl rağmen -15 gram
![]()
inşaAllah canım. Sinamekiyi duymuştum ama hani bağırsakları tembellestiryor diye hiç yanasmamistim.. ama senin de dediğin gibi kullanırsam sıkıntı olmaz inşaAllah.Sinemaki çözer onu. Her gün yapma ama haftada 2-3 yeter. Ya da sadece sabah tuvalete çıkamadığın günler.
Benim tartimda o şekil tartiyo15 gr ne ya ben onu sabah whatsappta 150 diye okudum 15 gr mı nasıl ölçüyor tartı ben de alayım o kadar hassas tartıyı![]()
Canım zaten tembel ki işini yapmıyor. Çayını içersen sıkıntı olabilir ama bir çimdik baharat gibi kullanınca sıkıntı olmaz. 4 günü falan geçiyorsa lavman yapman daha iyi olur. Aidin Salihin kitabından kabızlık ile ilgili bölümü atıyoruminşaAllah canım. Sinamekiyi duymuştum ama hani bağırsakları tembellestiryor diye hiç yanasmamistim.. ama senin de dediğin gibi kullanırsam sıkıntı olmaz inşaAllah.
Bu kilo gösterimini etkiliyo dimi.. Ayna da bakınca gayet iyi duruyorum önden bakıncadaha az olabilirim yani
Benimki 100 100 gidiyor. 15 gr çok hassas geldi. Seninkinin markası neydiBenim tartimda o şekil tartiyomesela sabah 74 ciktiysam akşam kaç kilo eklenmiş üstune onu gösteriyor.