- 18 Şubat 2010
- 16.396
- 20.124
- 923
Geçen sene çok güzel kilo verdim ama işte devamlılık arz edyr bi ara işsiz kaldım o yüzden gidemedim o dönem gidebilseydim belki şuan korumdaydımBence gitben bir yıldır müdavimiyim
İnşallah canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen sene çok güzel kilo verdim ama işte devamlılık arz edyr bi ara işsiz kaldım o yüzden gidemedim o dönem gidebilseydim belki şuan korumdaydımBence gitben bir yıldır müdavimiyim
İnşallah canım![]()
Kuzu direnç oluşmak demek en az 2 hafta sabit kalmak demek.Vallahi benim geldi.
Tatilden döneli 1 hafta oldu. 1 haftadır dikkat ediyorum artık 73te direnç oluştu sanırım. Dur bi kırarım inşallah
Ayyy hemde nasıl tutuyorsun bir bilsenBenim hiç diyetisyen maceram olmadı.. nasıl bir şey gerçekten etkili mi para verince o boğaz duruyor mı![]()
Tüh kötü olmuş. Bence yaparsın hepimiz yapabilirizGeçen sene çok güzel kilo verdim ama işte devamlılık arz edyr bi ara işsiz kaldım o yüzden gidemedim o dönem gidebilseydim belki şuan korumdaydımneyse bakalım deniycm şnsımı tekrr
Yapmaaa etmeeeKuzu direnç oluşmak demek en az 2 hafta sabit kalmak demek.![]()
Ben yıllardır gidiyorum ama bi de sen deneKızlaarrr diyetisyene mi gitsem tekrar sizce? Ne dersiniz? Ben kendime hakim olamıyorum![]()
niye hemen olumsuz düşünüp beyne kötü enerji yolluyorsunuzBende regli oldugum icin kipirdamiyor kilom. Bittikten sonra insallah azalacak.
4 çocuklu evden bildiriyorum sabah güneşle beraber çıkar 10 bin atar gelirdim bir zamanlar. Eşin gitmeden hallet yürüme işini erkendenOzaten kafada bitirdinmi oluyo bejim bu ikinci çocuk o yüzden ilkinde bende öyle bebek arabasıyla yürüyüş yapıyodm normal den daha fazla efor sarf ediyor insan on kilo vermiştim ama şimdi çok zor geliyor ikisiyle bir yürüyüş olmuyor zaten. İnşallah dediği gibi en fazla kiloveren ben olurum...yavaş yavaş da olsa gitsin inşallah
Afiyet olsun canım15 Ekim Perşembe
Kahvaltı 12.00
1 haş yumurta
Tavada peynir
Küçük bir parça ekmek
Akşam 18.00
Yarım tabak yeşil mercimek yemeği
4 köfte
1 kase yoğurt
Su 2 lt
45 dk 3 mil leslie
Yani sen daha direnç oluşturmadın aklına getirme öyle şeyler diyommm sana diyommmmTüh kötü olmuş. Bence yaparsın hepimiz yapabilirizhaydi kızlar
Yapmaaa etmeee![]()
Haaaa tamam anladımYani sen daha direnç oluşturmadın aklına getirme öyle şeyler diyommm sana diyommmm![]()
Ay hadi bakalım çok heyecanlıHaaaa tamam anladımyok yok kötü düşünmüyorum ben. Yarına 72lerle geliyorum
![]()
71 li bişey gelir mi acaba sabahSabah su ve yeşil Çay içmeye devam.
Kahvaltim
Eki Görüntüle 2705498
Ara öğün tarçınlı türk kahvesi
Aksam
1kepce mercimek çorbası
Fırında balık
Salata
Çay içtik
Çatalın ucuyla pasta yedim
2litre Su
Spor 1saat yürüdüm 8356adim attım
Biraz Leslie 1mile yapicam inşaAllah.
Yarın tartı günü bakalım![]()
Kola ne ya kola ne yaİf 14/10
Menümu de vereyim
6.55 2.5 haş yumurta,1 kapya ,1 yeşil biber
14.30 5 kuru erik
16.20 1 tabak kabak,1 köfte,diyet kola şekersiz
17.10 3 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf,1 kaşık chia,1 tk tarçın,1 armut
Spor 18 dk Leslie
3111 adım
Tatlı, asitli, soğukKola ne ya kola ne ya
inşaAllah gelir71 li bişey gelir mi acaba sabah
Yeşil çay iç mutlaka bakalım
Bi de wc işi noldu
Bence şekersiz dedikleri kola da şekerli bir kere denedim hiç farkı yokTatlı, asitli, soğuk
Dünde vardı görmedin zaar![]()
Benim aklıma karmin, glukoz şurubu, aspartam falan geliyorTatlı, asitli, soğuk
Dünde vardı görmedin zaar![]()
Çünkü tatlandırıcı var içindeBence şekersiz dedikleri kola da şekerli bir kere denedim hiç farkı yok![]()
Hadi bakalıminşaAllah gelir
Birazdan yeşil çay içerim.
Sonra spor.
Biraz yoluna gird.ama bu iki gündür yinekarnım şiş
, Tabi ben kendim gidemedim sinameki için. Eşim bugün gitti ama istemeyi unuttum
Yarın yürüyüş yolu aktara doğru olacak inşaAllah..
Ben aşırı düşkünüm asitliye ama aldırmıyorum artık eve.. O zaten beni şişirenÇünkü tatlandırıcı var içinde![]()