• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir de eksik bilgiler için bazı arkadaşların geçmişine baktım da bir kaç kişi sinirimi bozdu.
yahu sen daha 1-2 yıllık üyesin benim en az 3-4 yıllık arkadaşımın benim topiğime yazmasına nasıl karışırsın. herkes haddini bilirse sıkıntı çıkmaz.
buradaki listenin yarısından fazlası benim zaten whatsapptan devamlı yazıştığım insanlar. bazısı 10 yıllık arkadaşım. yeni tanıştığım 3-4 kişi vardır. dediğim gibi lütfen haddimizi bilelim kimin nereye yazacağına karışmayalım

Şimdi arkadaşlar bir kaç bir şeyler yazacağım buraya.
Dr. Mike Dow adlı bir yazar ve onun yemek bağımlılığı diye kitabı var. Kitap 400 sayfa civarında. İmkanı olanlar okursa güzel olur. Olmayanlar için ara ara ben paylaşımlar yapacağım. Ben okuyalı çok uzun zaman oldu ama üzerinden geçeceğim.

yazara göre yeme bağımlılığının iki sebebi var
*seretonin eksikliği
*dopamin eksikliği

bunlar eksik olduğu zaman beyin kalorili yiyeceklere yöneliyor. Duygusal yoksunluğu gidermeye çalışıyor.
yazarın normalde 28 günlük planı var bunu da daha sonra paylaşırım inşallah. Ben ilk olarak seretonin eksikliğini gideren aktiviteler listesinin olduğu sayfaları çektim.
Şimdi sizden istediğim bu listeden yapabileceklerinizi listelemeniz. Ve her gün listeden ennn az 2 aktivite yapmanız.

fırsatım olunca dopamin ile ilgili listeleri de çekerim.

kızlar eksik unuttuğum varsa söylesin tabloda eksik bilgileri olanlar da yazsın ekleyeyim
katılmak istiyorum deyip eklemeyi unuttuğum varsa haber versin ekleyelim
tabloda olup çıkmak isteyen yine haber versin çıkaralım

bildirimi bu hafta şu şekilde yapıyoruz

geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
fark:
komşu topikle yarışmak istiyorum veya istemiyorum:

@pofu
kevsersoylu kevsersoylu
@suukaa
@Psikolojik Deliii
@istanbula
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
M merve4416
@zeyneppk
@Bonus
H HosNeva
madamhd madamhd
@Kmsl Hnd
@zambak86
@pawlover
sudem34 sudem34
@Canevim
fantastikaaa fantastikaaa
@-Gul-
Canım varım bende 🥰 boy 1.68
Kilo 72🙃
Hedef ilk 65 inşallah

O da burda aslında gelecek inşallah sabah whatsapptan sorayım bana gazı verdi kendi yok 🥴
ha ha
Buyrun benim 🤗
Merhaba ismin yabancı gelmedi mutlaka bi yerde arkadasizdir ama okadar gezdimki acaba nerden 🙈
Soya sosu vardi ordan olabilirmi yoksa 10.takim 12-13-6 takimlarda bulundum
hadi ya senin de takım maceran uzunmuş 🤩
İf grubu geliyor aklıma 🙄
Takımda en uzun bir sene 9 ay kalmıştım 😁
kızlar eksik unuttuğum varsa söylesin tabloda eksik bilgileri olanlar da yazsın ekleyeyim
katılmak istiyorum deyip eklemeyi unuttuğum varsa haber versin ekleyelim
tabloda olup çıkmak isteyen yine haber versin çıkaralım

bildirimi bu hafta şu şekilde yapıyoruz

geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
fark:
komşu topikle yarışmak istiyorum veya istemiyorum:

@pofu
kevsersoylu kevsersoylu
@suukaa
@Psikolojik Deliii
@istanbula
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
M merve4416
@zeyneppk
@Bonus
H HosNeva
madamhd madamhd
@Kmsl Hnd
@zambak86
@pawlover
sudem34 sudem34
@Canevim
fantastikaaa fantastikaaa
@-Gul-
aboo topige ilk başta girdim sanıyordum adım te nerde🤣🤣🤣
Geçen cuma 69.5
Bugün 68.9
Fark -600 gram
İlk bildirim benden gelsin 🤪
Yarışmak farketmez.
Zaten hep bir yarışın içindeyim 🤭🤗🤗
Günaydın bu arada herkese🤩

bir de eksik bilgiler için bazı arkadaşların geçmişine baktım da bir kaç kişi sinirimi bozdu.
yahu sen daha 1-2 yıllık üyesin benim en az 3-4 yıllık arkadaşımın benim topiğime yazmasına nasıl karışırsın. herkes haddini bilirse sıkıntı çıkmaz.
buradaki listenin yarısından fazlası benim zaten whatsapptan devamlı yazıştığım insanlar. bazısı 10 yıllık arkadaşım. yeni tanıştığım 3-4 kişi vardır. dediğim gibi lütfen haddimizi bilelim kimin nereye yazacağına karışmayalım

Sorun yok canım sakin 😅

Back
X