- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Ay nolur deme. Acaba gruptan ayrılıp kendim mi takılsam yineSana maşallah derdim ama neyse hadi geç bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nolur deme. Acaba gruptan ayrılıp kendim mi takılsam yineSana maşallah derdim ama neyse hadi geç bakalım![]()
Favorilere ekleyeyim bundan sonra bol bol lazim olur diye düşünüyorumKoy bir kutu takımın bi köşesine lazım olunca patlatırsın![]()
Teessüf ederim 13. Takımda da patlatmıştım
Cuma Zayıflama Yarışması - 13. Takım
Kaç gruptan birinci olduk peki Ben hissetmiştim ama birinci olacağımızı Herkesi tebrik ederim 9 gruptan canım. Buradan inceleyebilirsin sonuçları. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-167#post-58520031www.kadinlarkulubu.com
Bulurum benAboww onu nerden buldun kız
Ben daha önce de mi derece yapmışımvay bee
![]()
Ekle ekleFavorilere ekleyeyim bundan sonra bol bol lazim olur diye düşünüyorum![]()
Aşk olsunnnnnAy nolur deme. Acaba gruptan ayrılıp kendim mi takılsam yine![]()
Çok tebrik ederim canımharikasın
Oleyyy yarın kesin geçiyorum seni![]()
Şahanesin bebeğimÖhöm öhöm bildirmek isterim ki bu hafta takımlarda birinci olmuşum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kan grubuna ne tatlım ?? Kilo vermek her türlü gerçekten oluyor da istenilen kiloya gelince korumak mühim..Wc konusunda sıkıntı yaşıyorum ama bitki çayı ilaç vs onu da çözmeye çalışıyorum. Ama bu şekilde de güzel kilo verebiliyorum
Bu kan grubuna gore beslenme nasıl oluyo nerden bakiliyo falanKan grubuna ne tatlım ?? Kilo vermek her türlü gerçekten oluyor da istenilen kiloya gelince korumak mühim..
Aidin salihin savunduğu bir şey bu kan grubu na göre beslenme.. her kan grubu mizacı farklıdır diyor.. nette daha çok bilgi var zaten deBu kan grubuna gore beslenme nasıl oluyo nerden bakiliyo falan
Maydonoz kürü gercekten etkili oluyor mu canisi ya.Bu gün Cuma olduğu için azcık kötü beslendim benuykusuz da olunca malum
Yarın maydanoz kürüne kesin kesin başlıyorum. Maydanozumu aldım.
Canımcımmm tebriklerrerrÖhöm öhöm bildirmek isterim ki bu hafta takımlarda birinci olmuşum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sağol bebeğimŞahanesin bebeğim ♥♥
Kan grubuna ne tatlım ?? Kilo vermek her türlü gerçekten oluyor da istenilen kiloya gelince korumak mühim..
Canımcımmm tebriklerrerr![]()