• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7-7:30 arası kalkıyorlar canım. 2 yaşındaki gündüzleri 1 saat uyuyor ama onu da ayağımda uyuyor:KK43: diğerleri gündüz de uyumuyor
Offfff çok kötüymüş yaaa uyumayan çocuk çok zor rabbim kolaylık versin sesten filan mı uyumurlar acaba birbirlerinin

Dolap yıkayasım geldi bi taraftan 😂😂

Kahvaltı öncesi sabah kardşyosu 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

İyi geldi🥰

Eklentiler

• 8B6B67B9-ECF3-422A-9760-B271922D80D1.webp
    8B6B67B9-ECF3-422A-9760-B271922D80D1.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 14
Kahvaltı öncesi sabah kardşyosu 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

İyi geldi🥰
Bu eliptigin aynisi bende de vardi. Esim tasinirken eve sigmayacak diye kiracilara birakmis. Bende isteydim o esnada. Yeni eve geldim tüm odalari aradim bisikletim yok. Sordum esime ben onu biraktim dedi. Bosanma davasi acacaktim ama cocuklar var diye affettim🤣🤣🤣

Bu eliptigin aynisi bende de vardi. Esim tasinirken eve sigmayacak diye kiracilara birakmis. Bende isteydim o esnada. Yeni eve geldim tüm odalari aradim bisikletim yok. Sordum esime ben onu biraktim dedi. Bosanma davasi acacaktim ama cocuklar var diye affettim🤣🤣🤣
Ahahahhaha 🤣🤣🤣ben de evlenicm erkek arkadaşımla ev planı yapıyoz şu odaya şu bu odaya eliptik bnm spor malzemelerim falan aha oda doldu🤣🤣🤣 napsak dyrm eliptiği öi satsak hayır dyr sen spor yapmayı sevyrsn ayy cnmmmm hemen nikahlamam lazım seni demiştim🤣🤣🤣

Back
X