Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaşları kaçtıOff hala uyumadılar yaa kız erkenden uyudu küçükler uyuyacak kız kalkacak bu gün de uyku yok![]()
2-4-11-12Canım yaşları kaçtı
Benim küçük 2 yaşında 9 da en geç uyuyor
Sabah kaçta kalkıyorlar ki2-4-11-12
nerde valla 9 da uyuyan ya mümkün değil. Denemediğim yol kalmadı![]()
7-7:30 arası kalkıyorlar canım. 2 yaşındaki gündüzleri 1 saat uyuyor ama onu da ayağımda uyuyorSabah kaçta kalkıyorlar ki
Offfff çok kötüymüş yaaa uyumayan çocuk çok zor rabbim kolaylık versin sesten filan mı uyumurlar acaba birbirlerinin7-7:30 arası kalkıyorlar canım. 2 yaşındaki gündüzleri 1 saat uyuyor ama onu da ayağımda uyuyordiğerleri gündüz de uyumuyor
KıZın doğduğundan beri uykusu sıkıntılı zaten. Küçükler de sürekli birbirini kışkırtıyorOfffff çok kötüymüş yaaa uyumayan çocuk çok zor rabbim kolaylık versin sesten filan mı uyumurlar acaba birbirlerinin
Geçecek canım bazı. Bebeler uykuyu sevmezler zamanla alışacaklar inşallahhhhKıZın doğduğundan beri uykusu sıkıntılı zaten. Küçükler de sürekli birbirini kışkırtıyor![]()
İnşallahGeçecek canım bazı. Bebeler uykuyu sevmezler zamanla alışacaklar inşallahhhh![]()
Rica ederimTşk ederim tatlım ( dün sana cvp yazacaktım unuttum) benim normalde diyetisyenim var ama adama yüzüm yok gitmeyeyeni birinş buldum bi deniycm olmazsa pıtı pıtı kendi doktoruma
![]()
Benimkilerde 2.5 ve 7 yasindalar. Kücügüm en gec 10 da uyuyor. Büyügün uyumasini beklemiyorum artik uyumak icin kendi yatagina yatip uyuyor o.2-4-11-12
nerde valla 9 da uyuyan ya mümkün değil. Denemediğim yol kalmadı![]()
GünaydiiiinGünaydınnnnn ☀![]()
Bu eliptigin aynisi bende de vardi. Esim tasinirken eve sigmayacak diye kiracilara birakmis. Bende isteydim o esnada. Yeni eve geldim tüm odalari aradim bisikletim yok. Sordum esime ben onu biraktim dedi. Bosanma davasi acacaktim ama cocuklar var diye affettimKahvaltı öncesi sabah kardşyosu
İyi geldi![]()
AhahahhahaBu eliptigin aynisi bende de vardi. Esim tasinirken eve sigmayacak diye kiracilara birakmis. Bende isteydim o esnada. Yeni eve geldim tüm odalari aradim bisikletim yok. Sordum esime ben onu biraktim dedi. Bosanma davasi acacaktim ama cocuklar var diye affettim![]()