• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltım
Ara öğün kefir ve yanında fiinddukk vardı
Ders arası kahvesi
Öğleni çekemedim tavayı temizlemeye çalışıyordum😁😁😁

Akşam spor yapcm için lapam var klasik ya da değişirm şuan bilemedim

Diyetşsyenim möönnüüssüü hiç bana hitap etmyr dedim değişin bunu bu ne yahu Anka Anka 😀😀😂😂😂

Neysem yani gene de uygulamaya çalıştım azcık farklı olsa da

Eklentiler

• 6CF9250C-5A46-48D2-9118-1DDA89364923.webp
    6CF9250C-5A46-48D2-9118-1DDA89364923.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 23
  • E4A47F2F-CE03-4EF2-8C07-3F6596B77B6A.webp
    E4A47F2F-CE03-4EF2-8C07-3F6596B77B6A.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    image.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 27
Kahvaltım
Ara öğün kefir ve yanında fiinddukk vardı
Ders arası kahvesi
Öğleni çekemedim tavayı temizlemeye çalışıyordum😁😁😁

Akşam spor yapcm için lapam var klasik ya da değişirm şuan bilemedim

Diyetşsyenim möönnüüssüü hiç bana hitap etmyr dedim değişin bunu bu ne yahu Anka Anka 😀😀😂😂😂

Neysem yani gene de uygulamaya çalıştım azcık farklı olsa da
:D :D sen bana suç atar mısın :D hiç ilgilenmiyorum artık listenle mutluluklar sana :D :D

Bi de dün sormuştun uyku sersemi okudum cevap vermeyi unuttum. Maydanoz kürü Karaciğeri temizliyor ya faydası var illaki. İştahı da azaltıyor bi de ben sevdim tadını limonata gibi güzel geldi bana 😂😂 ama yapmayı unuttum tabii yine geç kalktım çocuklae acıkmış falan kahvaltı bitince aklıma geldi 😂😂
Nasil yapiyorsun sen. Bikac tarif gördm cünkü.

Nasil yapiyorsun sen. Bikac tarif gördm cünkü.
Canım 16 dal maydanoz 1 bardak su yarım limon suyunu robotta bızztttt yapıyorum.
sabah aç karna içip en az yarım saat sonra Kahvaltı yapıyorum. 15 gün yapıp 1hafta ara verip 15 daha yapıyorsun bırakıyorsun

Canım 16 dal maydanoz 1 bardak su yarım limon suyunu robotta bızztttt yapıyorum.
sabah aç karna içip en az yarım saat sonra Kahvaltı yapıyorum. 15 gün yapıp 1hafta ara verip 15 daha yapıyorsun bırakıyorsun
Tmm bende yapayim. Ben her sabah limonlu su icmeye calisiyorum. Bu defa da böyle deneyeyim. Ama bizzt sesine cocuklar uyanirmi acep benim ya.

Tmm bende yapayim. Ben her sabah limonlu su icmeye calisiyorum. Bu defa da böyle deneyeyim. Ama bizzt sesine cocuklar uyanirmi acep benim ya.
Havlu sofra falan at robotun üstüne kapıları kapat. Bilemedim inşallah uyanmazlar. İş yerinde odan yok mu oraya götür olmadı robotu 😂😂 aman çocuklar uyanmasın valla kanayan yaram malum:D akşamdan yapsan dicem faydası gider mi ki bilemedim.

Merhabalar, bende katilabilirmiyim ben 14. Takimdayim diyetten biraz sıkıldim acikcasi ama takim sorumluluguda var diye birakamiyorumda daha vermem kilolarda var motivasyon amacli size katilabilirmiyim?

Sabah limonlu ılık su ve kayısı çayı içtim.

Kahvalti da sebzeli yumurta yaptım
Ve yeşillik yedim üstüne lor serptim biraz.
İki dilim buğday ekmeği bide.

Kahvaltı dan bir süre sonra yine kayısı çayı.
Bir süre sonrada yeşil çay 💚 içtim.

Sonra yürüyüşe çıktım ama sadece 4500 adım attım yağmur bastırdı.

Geldim bir yeşil çay daha içtim..

Aksam
3yemek kasigi yeşil mercimekten salata yaptım.
Eşime yaptığımın yemeğin ucundan aldim.

Sadece çay ve
Spordan önce yeşil Çay içerim..

Su 2bucuk litre💪💪

Merhabalar, bende katilabilirmiyim ben 14. Takimdayim diyetten biraz sıkıldim acikcasi ama takim sorumluluguda var diye birakamiyorumda daha vermem kilolarda var motivasyon amacli size katilabilirmiyim?
Canım hoşgeldin 🤩
Ben 6.takimdayim.
Kardeş takimdasin😍
Motive olmak için ben birde aralıklı açlık grubunu da takip ediyorum 🤭
3 grupta da aktifim🤣🤣🤣
Yıllar evvel de hem takimda ,hem 70-79 kilo arası zayıflıyor grubunda,hemde Dukan grubunda takiliyordum🤭🤭🤭
Diyette motivasyon çok önemli 😉

Back
X