- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Bize ne oluyoryaa zayiflayacagiz derken kilomu alacagiz yoksaBende 75i zorlarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize ne oluyoryaa zayiflayacagiz derken kilomu alacagiz yoksaBende 75i zorlarım![]()
Yok canım ya ben bu ara biraz sıkıntılıyım. İnşallah yarından itibaren bitti. Eski suukaa geri dönüyorBize ne oluyoryaa zayiflayacagiz derken kilomu alacagiz yoksa![]()
Benimde atlatamadigim sıkıntılarim oluyor bu ara. Almasam 300-500 gr versem kardir deyip devam ediyorum. Bunu da yapmasam daha da devasa rakamlar görücem cünkü...Yok canım ya ben bu ara biraz sıkıntılıyım. İnşallah yarından itibaren bitti. Eski suukaa geri dönüyor
Haklısın bende o kafada olabilseydim keşke. Bugün yediklerimi saysam aklınız almaz. Ala önemli değil. Yarın en baştan başlıyorumBenimde atlatamadigim sıkıntılarim oluyor bu ara. Almasam 300-500 gr versem kardir deyip devam ediyorum. Bunu da yapmasam daha da devasa rakamlar görücem cünkü...
Amin insallah canim,Kolay gelsin canım. Öğretmen pozitif çıktıysa çocuklar neden geliyor ki onları da karantinaya almıyorlar mıinşallah düzene girersiniz bi an önce
![]()
Sevmiyonmu? Kefirin aromalilari var onlari denedinmi? Ben natureline bayildim vallahaNe kefir ne chia ikisini de sevemedim![]()
Kahvalti yok
Ögle
Et döner ekmeksiz
3 kasik pilav
Ayran
1 kepce ezogelin corba
Aksam (kahvalti yapamadigim icin cnm böyle yemek istedi)
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Bikac tane zeytin
Biraz peynir
20dk eliptik
7bin adim
Bende çok hafif geçirdim , öğlen aksam bir tabak lahana çorbası ictim.Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92
Sabah çok sinir oldum yaDünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü![]()
![]()
Eki Görüntüle 2716219
Resmen bana yetiştin ya gııııııKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92
Sabah çok sinir oldum yaDünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü![]()
![]()
Eki Görüntüle 2716219
Geçen hafta kaçtın ben tabloyu düzenlememişim yineGünaydın..
Tartı günümüz hayırlı olsun
70.0 kilo geldim.
Daha az bekliyordum ki bence daha azim ama olsun,ne kadar verirsek kardır..
Spora falan baslicam.
Yürüyüş çok iyi geliyordu bana ama maalesef havalar soğuk çıkamıyorum ben.
Bugün iyi gibi bakalım belki çıkarım
Sizler de ne var ne yok
Hayırlısı bakalım canım hep Allaha emanetizAmin insallah canim,ogretmen arkadasin once kocasi hastalanmis arkadasta kocasindan dolayi zaten karantinadaymis kocasindan onada bulasmis oyuzden sorun yok deniyor zaten cocuklara bulasmadigini soyluyolar, yani anlayacagin evlatlarimizda bizde Allaha emanetiz
![]()
70.8 di canım.Geçen hafta kaçtın ben tabloyu düzenlememişim yine![]()
Sinemakiyi çay olarak içme canım baharat gibi az bişey serp yemeklere. Şişlik de illaki yediğin bişeyi hazmedemiyordur vücudun ondandır yediklerini düşün sırayla çıkararak kendini dene istersen.70.8 di canım.
Sinameki çayı içiyorum arada yok yani.
Mesela kendime 77 kiloyken korse tayt almıştım.mideye kadar çekiliyor, aşırı rahatsız ediyodu beni.. dün giyindim çok rahat oldu. Ordan farkettim inceldim ama bu şişlik beni deli ediyor![]()
Öyle yapayim o Zaman.Sinemakiyi çay olarak içme canım baharat gibi az bişey serp yemeklere. Şişlik de illaki yediğin bişeyi hazmedemiyordur vücudun ondandır yediklerini düşün sırayla çıkararak kendini dene istersen.