Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde atlatamadigim sıkıntılarim oluyor bu ara. Almasam 300-500 gr versem kardir deyip devam ediyorum. Bunu da yapmasam daha da devasa rakamlar görücem cünkü...
Haklısın bende o kafada olabilseydim keşke. Bugün yediklerimi saysam aklınız almaz. Ala önemli değil. Yarın en baştan başlıyorum 🤩

Kolay gelsin canım. Öğretmen pozitif çıktıysa çocuklar neden geliyor ki onları da karantinaya almıyorlar mı:( inşallah düzene girersiniz bi an önce:(
Amin insallah canim,😔 ogretmen arkadasin once kocasi hastalanmis arkadasta kocasindan dolayi zaten karantinadaymis kocasindan onada bulasmis oyuzden sorun yok deniyor zaten cocuklara bulasmadigini soyluyolar, yani anlayacagin evlatlarimizda bizde Allaha emanetiz 😔

Günaydın..
Tartı günümüz hayırlı olsun 🤪
70.0 kilo geldim.
Daha az bekliyordum ki bence daha azim ama olsun,ne kadar verirsek kardır..
Spora falan baslicam.
Yürüyüş çok iyi geliyordu bana ama maalesef havalar soğuk çıkamıyorum ben.
Bugün iyi gibi bakalım belki çıkarım🤦🏻‍♀️
Sizler de ne var ne yok

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92

Sabah çok sinir oldum ya
:kızgın:
Dünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü
:KK62:

1B8ECE4C-1D7B-472E-BEAB-721EE26B9385.webp

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92

Sabah çok sinir oldum ya
Dünde 75di. Dünü hafif geçirdim wc için ilaç içtim bugün 74lü bişey görürürüm diye uğraştım. Sabah tartı 74,6 gösteriyo sonra 75de sabitleniyo. İndim çıktım atladım zıpladım tekrar tekrar tartıldım yok arkadaş 74,6 da sabitlenmedi bir türlü

Eki Görüntüle 2716219
Bende çok hafif geçirdim , öğlen aksam bir tabak lahana çorbası ictim.
Gaz yaptı galiba 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 75.7
Güncel = 75
Fark = 0.7
Yüzde = 0.92

Sabah çok sinir oldum ya

Eki Görüntüle 2716219
Resmen bana yetiştin ya gıııııı 😍😍😍😍

Günaydın..
Tartı günümüz hayırlı olsun 🤪
70.0 kilo geldim.
Daha az bekliyordum ki bence daha azim ama olsun,ne kadar verirsek kardır..
Spora falan baslicam.
Yürüyüş çok iyi geliyordu bana ama maalesef havalar soğuk çıkamıyorum ben.
Bugün iyi gibi bakalım belki çıkarım🤦🏻‍♀️
Sizler de ne var ne yok
Geçen hafta kaçtın ben tabloyu düzenlememişim yine 🙈

Amin insallah canim,😔 ogretmen arkadasin once kocasi hastalanmis arkadasta kocasindan dolayi zaten karantinadaymis kocasindan onada bulasmis oyuzden sorun yok deniyor zaten cocuklara bulasmadigini soyluyolar, yani anlayacagin evlatlarimizda bizde Allaha emanetiz 😔
Hayırlısı bakalım canım hep Allaha emanetiz :(

Geçen hafta kaçtın ben tabloyu düzenlememişim yine 🙈
70.8 di canım.
Sinameki çayı içiyorum arada yok yani.
Mesela kendime 77 kiloyken korse tayt almıştım.mideye kadar çekiliyor, aşırı rahatsız ediyodu beni.. dün giyindim çok rahat oldu. Ordan farkettim inceldim ama bu şişlik beni deli ediyor 😏

70.8 di canım.
Sinameki çayı içiyorum arada yok yani.
Mesela kendime 77 kiloyken korse tayt almıştım.mideye kadar çekiliyor, aşırı rahatsız ediyodu beni.. dün giyindim çok rahat oldu. Ordan farkettim inceldim ama bu şişlik beni deli ediyor 😏
Sinemakiyi çay olarak içme canım baharat gibi az bişey serp yemeklere. Şişlik de illaki yediğin bişeyi hazmedemiyordur vücudun ondandır yediklerini düşün sırayla çıkararak kendini dene istersen.

Sinemakiyi çay olarak içme canım baharat gibi az bişey serp yemeklere. Şişlik de illaki yediğin bişeyi hazmedemiyordur vücudun ondandır yediklerini düşün sırayla çıkararak kendini dene istersen.
Öyle yapayim o Zaman.
Yok benim hepsine karşı hazimsizligim var galiba 😅😅

Back
X