Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razı olsun kızlar💕
inşaAllah hepimiz hedefledigimiz kilolara ineriz 🤲
Diyet yaparken çok fazla kasmaya gerek yok, menü paylaşırken söylemedim ama ben akşamları çayın yanında çekirdek çikolata yiyorum, dengeli tabi.
Mesela geçenlerde irmik helvası yapmıştım.
Dün akşam da baklava yedim küçük bir dilim 🙈
inşaAllah herkes istediği rakami görür bir an önce 💕💕💕
O kişiden kişiye değişiyor maalesef. Bir çoğumuzda insülin direnci olduğu için 1 lokma uyuyan devi uyandırıyor. Sonra bakmışsın tepsi bitmiş. Sonra diyet bozuldu neyse sonra bi ara geri dönerim diyete diyorsun ipin ucu kaçıyor. Sana yetiyormuş 1 lokma ne güzel ;)

Hem istediklerini belli ölcüde yeyip hemde kilo vermissin ne mutlu sana.
Ben kismaktan yana olmadım hiç, herşeyi ye kararında ye,
Ekmek bazen tüketiyorum,. Benim için en büyük şey gazlı içeceği kesmek oldu,çünkü asiri iciyodum..
İstersek başarırız 💕

O kişiden kişiye değişiyor maalesef. Bir çoğumuzda insülin direnci olduğu için 1 lokma uyuyan devi uyandırıyor. Sonra bakmışsın tepsi bitmiş. Sonra diyet bozuldu neyse sonra bi ara geri dönerim diyete diyorsun ipin ucu kaçıyor. Sana yetiyormuş 1 lokma ne güzel :KK66:
Yettiriyorum 😅😅 nefsimi terbiye ediyorum 😅😅😅 yoksa gözüm hala tabakta 🤣🤣

Ben kismaktan yana olmadım hiç, herşeyi ye kararında ye,
Ekmek bazen tüketiyorum,. Benim için en büyük şey gazlı içeceği kesmek oldu,çünkü asiri iciyodum..
İstersek başarırız 💕
Ne gazli icecek ne alkol asla icemiyorum cok cok nadir yarim bardak kola icmisligim vardir onda bile cok rahatsiz oldum. Bu da bi sanstir belki benim icin.

Evet cabuk kilo verdiriyor kalici oluyor. Bende yapmistim 1.5 ayda 12 kilo verdim ama biraz abartili yedim sonrasinda malesef aldim.
Ya kendimizi tutmamız gerek işte. Bir iki yıl aynı kiloda kalsak bi daha almıyoruz zaten. İnşallah bu kez hedefim o. Geçen hafta 71lerdeydim bak şimdi 73.0 gördüm. Durmasam daha da gider. Hayır korumam gerek 71leri. Emeklerime yazık edemem
Allah razı olsun kızlar💕
inşaAllah hepimiz hedefledigimiz kilolara ineriz 🤲
Diyet yaparken çok fazla kasmaya gerek yok, menü paylaşırken söylemedim ama ben akşamları çayın yanında çekirdek çikolata yiyorum, dengeli tabi.
Mesela geçenlerde irmik helvası yapmıştım.
Dün akşam da baklava yedim küçük bir dilim 🙈
inşaAllah herkes istediği rakami görür bir an önce 💕💕💕
Ayy bana bunlarla gelin. Bende hiç bir zaman hem tadımlık yiyeyim hem de kilo vereyim olmadı. Vücudum azcık bozuk 🤣🤣🤣

O kişiden kişiye değişiyor maalesef. Bir çoğumuzda insülin direnci olduğu için 1 lokma uyuyan devi uyandırıyor. Sonra bakmışsın tepsi bitmiş. Sonra diyet bozuldu neyse sonra bi ara geri dönerim diyete diyorsun ipin ucu kaçıyor. Sana yetiyormuş 1 lokma ne güzel :KK66:
Aa benn 🤪🤪

Hayirli pazarlar kizlar, ben de yada tartimda bi tuhaflik var sonumuz hayrolsun bakalim, tartiya sinirlenip tekme attim sivri tarafi fanyasa gelip deldi cok moralim bozuk :( önüne cöp kovasini koydum simdilik esimin haberi yok 🤣🤣 ben diyetisyene basliyorum ptesi listem gelir heralde 2 ögünlük umarim yine cuvallamam

Hayirli pazarlar kizlar, ben de yada tartimda bi tuhaflik var sonumuz hayrolsun bakalim, tartiya sinirlenip tekme attim sivri tarafi fanyasa gelip deldi cok moralim bozuk :KK43: önüne cöp kovasini koydum simdilik esimin haberi yok 🤣🤣 ben diyetisyene basliyorum ptesi listem gelir heralde 2 ögünlük umarim yine cuvallamam

:KK70: :KK70: :KK70: Tekme atınca düzeldi mi bari?
Amma sağlam tatıymış fayansı deldi kendine bişey olmadı :KK70:

Bazen o kdr sıkılıyorumki birakayim gitsin diyorum. Sonra da yok diyorum ya 100 kilo ile ilerleyen yasantim cok daha zorlu olacak biran önce cözüm bulmaliyim.
Keşke birakmak çözüm olsa :)) birakinca misliyle geri geliyor cnm
Tek çözümü sabirla, istikrarla devam etmek
Ama kendimizi biktirmadan,
Cok azaltmadan, saglikli doyarak yemek

Back
X